"Ordo Ab Chao"

 


Σε αυτό το πρώτο βίντεο, ο παρουσιαστής ειδήσεων του France 2,

Jean-Baptiste Marteau ανακοινώνει ότι τα στοιχεία που ελήφθησαν απευθείας από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας έδειξαν ότι η Marine Le Pen ήταν ελαφρώς μπροστά από τον Macron με ακριβώς 13.899.494 ψήφους. Αλλά μέχρι το τέλος της βραδιάς, ο αριθμός των ψήφων της είχε μειωθεί κατά πάνω από 1,13 εκατομμύρια ψήφους. Αυτό κάνει πολλούς να φωνάζουν φάουλ.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει πώς έγινε η νοθεία: Τα ψηφοδέλτια για τη Λεπέν καταστράφηκαν σκόπιμα για να ακυρωθούν.

Στον λογαριασμό του στο Telegram, ο Aaron Hawkins (γνωστός και ως StormCloudsGathering), που ζει στη Γαλλία, λέει ότι πολλοί επισημαίνουν τους προφανείς παραλληλισμούς με τις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, αλλά λέει ότι δεν θα δούμε πιθανότατα επανάληψη αυτού που συνέβη στην Αμερική, επειδή η πολιτική είναι πολύ διαφορετική στη Γαλλία. Όπως εξηγεί ο Aaron:

«[Ο Μακρόν] είναι ο πιο μισητός πολιτικός στην ιστορία της Γαλλίας. Δεν εκλαμβάνεται ως πρωταθλητής της Αριστεράς, αλλά μάλλον ως μαριονέτα της τραπεζικής ελίτ. Το γεγονός ότι εργαζόταν κυριολεκτικά για την τράπεζα Rothschild στη Γαλλία και έκανε όνομα κλείνοντας συμφωνία για την εξαγορά του τμήματος παιδικών τροφών της Pfizer από τη Nestlé, επιβεβαίωσε αυτό από την αρχή, ενώ οι πολιτικές του όταν ήταν στην εξουσία ενίσχυσαν αυτήν την αντίληψη.

»Οι μετεκλογικές ταραχές στη Γαλλία μπορεί να εξαφανιστούν προσωρινά, αλλά με τα στοιχεία εκλογικής νοθείας να κρέμονται πάνω από τον Μακρόν καθώς ξεκινά η επισιτιστική και ενεργειακή κρίση, η επανάσταση δεν είναι απλώς δυνατή, είναι πιθανή. Τα αυτονομιστικά κινήματα στην Κορσική και σε διάφορα υπερπόντια εδάφη θα το επιταχύνουν και θα συμμετάσχουν μαχητές από όλο τον κόσμο. Παράλληλα νa περιμένετε την αποσταθεροποίηση της Ιταλίας, και είναι αυτή την κρίσιμη στιγμή που οι τρελές ποσότητες όπλων που εξαφανίζονται στην Ουκρανία θα γίνουν πολύ, πολύ σημαντικές (όπως και οι διάφορες τρομοκρατικές ομάδες νεοναζί που καλλιεργούν η CIA και η Mossad σε όλη τη Δυτική Ευρώπη).

»Ordo Ab Chao. Τάξη από το χάος. Μην τους αφήσετε να ξεφύγουν».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις