ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ


Το σχέδιο για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη χιλιετή σκλαβιά της Καμπάλ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 60 χρόνια. 

Από την εποχή του προέδρου John F. Kennedy. Αλλά προς το παρόν, ας μην πάμε τόσο πίσω, ας επικεντρωθούμε σε αυτό που συμβαίνει τώρα. Το 2016, ο στρατός των ΗΠΑ γνώριζε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα είχε ήδη σχεδιάσει την εκλογική νοθεία του 2020 και ότι αρκετοί ανώτεροι πολιτικοί από το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα ήταν συνένοχοι σε αυτό το σχέδιο εκλογικής απάτης. 

Με τη βοήθεια των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και των τεχνολογικών κολοσσών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επρόκειτο να διευκολύνουν μια ξένη επιχείρηση για την ανάληψη των τριών κλάδων της κυβέρνησης των ΗΠΑ - το δικαστικό, νομοθετικό και εκτελεστικό. Όταν κάποιος μιλά για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, πρέπει πάντα να σκέφτεται την ίδια χούφτα διεθνών τραπεζιτών, με επικεφαλής τον Rothschild και τον Soros, που έχουν μεταφέρει την τύχη τους στην Κίνα τα τελευταία χρόνια. Το σχέδιο δημιουργήθηκε από τον αμερικανικό στρατό - το Σχέδιο Αποκέντρωσης - μια επικυρωμένη διαδικασία που ο αμερικανικός στρατός έχει διατηρήσει για να διατηρήσει και να σώσει κρυφά την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

Σύμφωνα με το σχέδιο, η εξουσία απονεμήθηκε στον Ezra Cohen Watnick, έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο με την υψηλότερη πολιτική άδεια για στρατιωτικές επιχειρήσεις και την υψηλότερη άδεια για τα δίκτυα πληροφοριών. Εγκαταστάθηκε στην εξουσία από τον Τραμπ και τον στρατηγό Μάικλ Φλιν. Ο Έζρα Κοέν Γουάτνικ είχε επίσης την τελική εξουσία να δημοσιοποιήσει αποχαρακτηρισμένες πληροφορίες. Το σχέδιο αποκέντρωσης περιελάμβανε μυστικές επιχειρήσεις για την αντικατάσταση πολιτικών, ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων, ανώτερων στρατηγών, ναυάρχων και αξιωματικών. Διεξήχθη μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για να διασφαλιστεί ότι οι εκλογές του 2020 θα πήγαιναν στον ψεύτικο Μπάιντεν, ο οποίος επρόκειτο να διαδραματίσει ειδικό ρόλο στην επιχείρηση και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. 

Τα λευκά καπέλα άφησαν σκόπιμα το Deep State να νοθεύσει τις εκλογές για να αποκαλύψει την κυβερνητική διαφθορά. Αυτή ήταν μια προγραμματισμένη εκδήλωση. Αν ο Τραμπ κέρδιζε επίσημα τις εκλογές, τίποτα δεν θα είχε αλλάξει και το «βαθύ κράτος» θα συνέχιζε να τον κατηγορεί για όλα όσο ήταν επίσημα στην εξουσία. Στις αρχές του 2020, ο στρατός ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο όταν το ΚΚΚ εξαπέλυσε τον ιό βιοόπλων SARS C_ovid-19. Αυτό το σημείο ήταν μια επιβεβαιωμένη ένδειξη ότι το ΚΚΚ συμμάχησε με την κυβέρνηση Ομπάμα/Βατικανό/Ρότσιλντ και άλλους και κατέλαβε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 Τότε ήταν που ο στρατός, ορκισμένος να υπερασπιστεί το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, έθεσε σε ισχύ τα πρώτα βήματα του σχεδίου αποκέντρωσης — διασφαλίζοντας τις προεδρικές εξουσίες του Ανώτατου Διοικητή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ντόναλντ Τζέι Τραμπ. Το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή για την παρακολούθηση όλων των ξένων και εγχώριων εταιρειών (τεχνικών, ιατρικών, πόρων, εμπορικών και τραπεζικών υπαλλήλων, υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα) και όλων των οντοτήτων - CIA, FBI και άλλες - που εμπλέκονται στις ξένες επιχειρήσεις του ΚΚΚ που εμπλέκονται . Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση ανασυγκρότησης του συντάγματος και του επερχόμενου τέλους παιχνιδιού. 




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτες οι πληροφοριες ερχονται απο την Αμερικη κι οφειλω να τις αναρτησω.

Οποιος δεν ενδιαφερεται για τετοιου ειδους αρθρα...παει παρακατω

















ΠΗΓΗ









Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Απριλίου, 2022 10:04

    ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ : ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΑΤΑ.
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    Υ.Γ (ΕΥΛΟΓΑΩ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις