ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 27/04/22

 


ΤΟ βαθύ κράτος είναι σε πανικό και προσπαθεί μέσω των ΜΜΕ να δείξει ότι η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ είναι κακό για την «δημοκρατία (τους)»!! Όπως αναφέρει ο Τζακ Ποσόβιεκ «δεν έχουν τρελαθεί όλοι τους για την ελευθερία του λόγου που επιστρέφει στο Twitter. Τρελαίνονται για το τι θα ανακαλύψει ο Ελον πίσω από την κουρτίνα! ΚΑΙ ΝΑΙ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Jack Posobiec @JackPosobiec They aren't all just freaking out about free speech coming back to Twitter They're freaking out at what Elon will find behind the curtain 5:48PMApr27.2022 Twitter for iPhone 5 comments 73 6652 7:33 PM 53 1" από το Twitter
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>H αμυντική εταιρεία αεροδιαστημικής εκδίδει μεγάλη προειδοποίηση στο Πεντάγωνο σχετικά με την αντικατάσταση των πυραύλων που αποστέλλονται στην Ουκρανία, λέει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα αποθέματα για τουλάχιστον ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, επικαλούμενη ΕΛΛΕΙΨΗ ηλεκτρονικών εξαρτημάτων!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Chuck Callesto @ChuckCallesto DEVELOPING REPORT: Aerospace defense company issues MAJOR WARNING ΤΟ PENTAGON about replacing missiles sent to Ukraine, says they WON'T BE ABLE ΤΟ REPLENISH the Pentagon stockpiles for at least SEVERAL YEARS, citing a SHORTAGE of electronic components... 7:20 PM Apr 27, 2022 Twitter Web App GC 14 comments 38 13 5 5 3" από το Twitter
 
>> Η Μαλαισία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ρωσία με τα προϊόντα ημιαγωγών. Η Μαλαισία είναι μία από τους μεγαλύτερους εξαγωγούς ημιαγωγών.
 
>> Η Ρωσία το είπε και το έκανε. Εδώ και περίπου ένα μήνα είχε προειδοποιήσει ότι όποιος δε συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα και την πληρωμή του φυσικού αερίου σε Ρούβλια, θα κλείσουν οι βάνες. Σήμερα Πολωνία και Βουλγαρία είδαν την παροχή φυσικού αερίου στην χώρα τους να είναι στο μηδέν. Η κλιμάκωση συνεχίζεται λοιπόν και τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας για τις Ευρωπαϊκές χώρες και την πολιτική των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Ο Mr Pool μες το έδειξε πριν 2 εβδομάδες.
Μέχρι στιγμής, τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες έχουν πληρώσει σε ρούβλια, ενώ 10 συνολικά χώρες έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Gazprom για πληρωμή σε Ρούβλια.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
Σήμερα βγήκε η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν να μας παραμυθιάσει ότι θα αναπληρώσουν τις ποσότητες φ. αερίου σε μερικούς μήνες…. Εντάξει, πολιτικός-μαριονέτα είναι είναι, τα ψέματα είναι η ζωή της. Απλά θα αναφέρω την άποψη/προειδοποίηση του Διεθ. Συμβούλου της E-on, της δεύτερης εταιρίας παραγωγής ενέργειας στην Ευρώπη στις 20 Απριλίου, ότι τυχόν διακοπή του φυσικού αερίου για την Γερμανία θα φέρει δραματικές καταστάσεις. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 zerohedge @zerohedge FOUR EUROPEAN GAS BUYERS ALREADY PAID FOR SUPPLIES IN RUBLES 12:00 PM Apr 27, 2022. Twitter for iPhone *Walter Bloomberg @Deltaone *TEN EUROPEAN GAS BUYERS OPENED GAZPROMBANK ACCOUNTS FOR RUBLES 11:57 AM Apr 27, 2022 TweetDeck Danilo Onorino @DaniloOnorino 10 European countries opened an account at GazpromBank 4 European countries are already paying the gas in rubles Media propaganda machine in full force even on those news. 11:59 AM Apr 27, 2022 Twitter Web App 3 comments 17.4K 12:20 PM 78 31"
 
O Κούλης, η μαριονέτα του οικονομικού Φόρουμ, αμέσως συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα της διακοπής φυσικού αερίου. Φυσικά απάντηση δεν υπάρχει στην αναπλήρωση του φυσικού αερίου και απλά αναλώθηκαν σε ευχολόγια για μελλοντικές κατασκευές που θα δώσουν ενεργειακή αυτονομία… σε μερικά χρόνια φυσικά…για την ώρα..προσευχές να μην σταματήσει η παροχή. Και επειδή αν είσαι αεριτζής, μπορείς να πουλήσεις τεράστιες ποσότητες, ο Κούλης αποφάσισε να προμηθεύσει με φυσικό αέριο και την Βουλγαρία!! ΕΙΠΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΕΙΣ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 zerohedge @zerohedge GREEK PM HOLDING EMERGENCY MEETING ON ENERGY AFTER RUSSIA'S DECISION ΤΟ STOP GAS SUPPLIES ΤΟ BULGARIA AND POLAND 10:38 AM Apr 27, 2022 TweetDeck WEF puppet 93 48 17 07 2 5 comments 18.7K 10:46AM" από το Twitter
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "The Telegraph @Teegraph Greece will offer help to Bulgaria after Russia cut off its gas supply, Kyriakos Mitsotakis, the country's prime minister, told his Bulgarian counterpart in a phone call on Wednesday The Celegraph telegraph.co.uk Greece will offer help to Bulgaria after Russia cut off gas supply Greek source close to the matter said Athens could help Sofia by reversing the flow of the TurkStream pipeline 2:32 PM Apr 27, 2022 Echobox"
 
>> Οι σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας «σε σταυροδρόμι», προειδοποιεί ο απεσταλμένος του Πεκίνου στο Τόκιο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>> Ιράν και Κίνα συμφώνησαν να αναπτύξουν στρατιωτική συνεργασία. «ΔΕΝΟΥΝ» ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
>>Υπάρχουν πληροφορίες για ανάπτυξη νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία. Εκτός από μεμονωμένες ομάδες εκπαιδευτών, φαίνεται ότι στέλνουν πια στρατό. Ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι γαλλικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στην Ουκρανία, ενώ ο Q The Storm Rider αναφέρει ότι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ κατευθύνονται για στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Όλα αυτά επιβεβαιώνονται και από την ξεκάθαρη θέση της Ελλάδας να μην στείλει στρατό στην Ουκρανία!! Όπως γίνεται κατανοητό, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αίτημα του νατό σε όλες τις χώρες να στείλουν στρατό στην Ουκρανία! Η Ρωσία την επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> Με όλα αυτές τις εξελίξεις, ο Πούτιν σήμερα υποσχέθηκε «αστραπιαία απάντηση» στις στρατηγικές απειλές για τη Ρωσία. Mιλώντας στους νομοθέτες είπε: «Εάν κάποιος σκοπεύει να παρέμβει σε αυτό που συμβαίνει από έξω, πρέπει να γνωρίζει ότι αποτελεί μια απαράδεκτη στρατηγική απειλή για τη Ρωσία. Πρέπει να γνωρίζουν ότι η απάντησή μας στις αντεπιθέσεις θα είναι αστραπιαία. Έχουμε όλα τα όπλα που χρειαζόμαστε για αυτό. Κανείς άλλος δεν μπορεί να καυχιέται για αυτά τα όπλα και δεν θα καυχηθούμε για αυτά. Αλλά θα τα χρησιμοποιήσουμε».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Sun U.S. THE HOME NEWS ENTERTAINMENT All News Sign US News US Edition MONEY Search LIFESTYLE World News |UK News HEALTH SPORT TECH TRAVEL MOTORS BREAKING WATCHIEVIDEO VIDEO News News VLAD S NUKE THREAT Vladimir Putin warns he WILL use nukes against West in 'lightning fast' strike if anyone interferes in Ukraine Imogen Braddick Stewart Aliki Kraterou ET 272022 Updated: 11:37E Apr 72022"
 
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΙ ΛΕΤΕ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις