Ο Πούτιν βρηκε ομαδικό τάφο θυμάτων σωματεμπορίας παιδιών

 

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις ανακάλυψαν την περασμένη εβδομάδα

έναν ομαδικό τάφο που υπηρχαν τα λείψανα παιδιών που είχαν πέσει θύματα των συνδικάτων διακίνησης παιδιών της Ουκρανίας, είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τραμπ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας το απόγευμα του Σαββάτου.

Μια πηγή του Mar-a-Lago που γνωρίζει τη συνομιλία μοιράστηκε τις ανησυχητικές λεπτομέρειες


Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας είχε λάβει μια πληροφορία που υποδηλώνει ότι τουλάχιστον ένα ουκρανικό όργανο εμπορίας παιδιών εξακολουθούσε να λειτουργεί κοντά στο Lviv, κοντά στα σύνορα με τη Σλοβακία, ένα γνωστό κέντρο διακινητών ανθρώπων που επιδιώκουν να μεταφερουν θύματα στη Σλοβακία ή την Πολωνία. Ο Πούτιν στην αρχή δεν πίστεψε την ιστορία του πληροφοριοδοτη για εκατοντάδες παιδιά που βρισκονταν μέσα και έξω από ένα εγκαταλελειμμένο υφαντουργείο. Δύο εβδομάδες νωρίτερα, οι δυνάμεις του είχαν σαρώσει την περιοχή γύρω από το Lviv και βρήκαν ότι δεν υπήρχε δραστηριότητα παιδεραστίας.

Ο πληροφοριοδοτης, ωστόσο, επεμεινε στην ιστορία του.

«Ο Πούτιν δεν θα έλεγε ποιος ειναι ο πληροφοριοδότης και πως γνώριζε την υποτιθέμενη αποθήκη εμπορίας ανθρώπων, αλλά είπε στον Τραμπ ότι καποιος με τη βοηθεια του Θεου τον οδηγησε σε μια έρευνα. Σε αντίθεση με αυτό που θέλει το MSM να πιστεύει ο κόσμος, ο Πούτιν δεν είναι άθεος, ούτε σατανικός. Θεωρεί τον εαυτό του χριστιανό και είναι ισόβιο μέλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», είπε η πηγή μας.

Πέρα από την ιδεολογία του, ο Πούτιν έστειλε ένα UAV εξοπλισμένο με υπέρυθρες ακτίνες στις συντεταγμένες GPS που είχε παράσχει ο πληροφοριοδοτης. Πράγματι, το drone βρήκε το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, αλλά τα θερμικά οπτικά του δεν βρήκαν στοιχεία θερμότητας σώματος ούτε στα 2 τ.χλμ. του εργοστασίου, το οποίο κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τούβλα.

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι νωρίς σε αυτή τη σύγκρουση ο στρατός του αποκάλυψε ένα άντρο διακίνησης στη Μαριούπολη - οι διακινητές είχαν καλύψει τους τοίχους και την οροφή του κτιρίου με μια μεταλλική μεμβράνη που απορροφά την υπέρυθρη ακτινοβολία και καθιστά οποιονδήποτε μέσα αόρατο για το drone ή τα φορητά όπλα υπερύθρων. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, είπε στον Πρόεδρο Τραμπ, ότι έστειλε τις Ειδικές Δυνάμεις του για έρευνα», είπε η πηγή μας.

Αλλά ακόμη και οι  Spetznaz της Ρωσίας δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό που ανακαλυψαν.

Κατά την είσοδό τους στη δομή, βρήκαν τα καμένα και σκελετικά υπολείμματα 65 παιδιών που είχαν κλειδωθεί σε μια αίθουσα, βουτηγμένα σε ευφλεκτο υλικο και τους έβαλαν φωτιά. Κάηκαν ζωντανοί. Μερικά πτώματα δεν είχαν καεί μέχρι το κόκκαλο και είχαν αποκαλυφθεί απανθρακωμένοι μύες και ρύγχη. Η ζέστη ήταν τόσο έντονη που δεν αντεχοταν. Ούτε ένα πτώμα δεν ξεπερνούσε το εναμιση μετρο, οδηγώντας τον Πούτιν σε ένα μακάβριο συμπέρασμα: ήταν όλα μικρά παιδιά τα οποία οι έμποροι παιδιών – φοβούμενοι για την ασφάλειά τους στην έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησής του – τα δολοφόνησαν αντί να τα ελευθερώσουν πριν φύγουν από την περιοχή με τον Volodymyr Zelenskyy.

«Ο Πούτιν είπε ότι οι άνθρωποί του θα ελέγξουν τα δόντια τους σε σχέση με τα οδοντιατρικά αρχεία, αλλά είναι μια βολή στο σκοτάδι γιατί σε ορισμένες από τις φτωχότερες πόλεις κατά μήκος των συνόρων, οι οδοντιατρικές εξετάσεις δεν αποτελούν προτεραιότητα. Δεν είναι καν σίγουρος ότι τα παιδιά ήταν Ρώσοι», είπε η πηγή μας.

Ο Πούτιν και ο Τραμπ μοιράστηκαν ενός λεπτού σιγή για τα παιδιά και στη συνέχεια ο Τραμπ ειπε για τη θλιψη του για τα θύματα εμπορίας παιδιών σε όλο τον κόσμο.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα, Πρόεδρε Πούτιν,επιθέσεις σε αθώα, ανυπεράσπιστα παιδιά. Αυτή είναι μια τεράστια τραγωδία, όπως γνωρίζετε, και πρέπει να την καταπολεμήσουμε με διαφορετικο τρόπο απο τον συνηθισμενο. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε όλα, αλλά είμαστε ενωμένοι σε αυτό. Και θα αντιμετωπίσουν τη φωτιά και την οργή μας», φέρεται να είπε ο Τραμπ στον Πούτιν.

Όταν ο Τραμπ ρώτησε τι απέγινε ο πληροφοριοδότης, ο Πούτιν είπε μόνο ότι «τον έχουν φροντίσει» και επέμεινε ότι ο Ζελένσκι, μαζί με τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς συν-συνωμότες του, θα λογοδοτήσουν για τη δολοφονία παιδιών και τη στέγαση γνωστών διακινητών και παιδεραστών.

«Αυτο ειναι το σωστο και το δικαιο», απάντησε ο Τραμπ.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καλησπερα Αναξιμανδρε , συγχωρα μου την κριτικη αλλα το αρθρο ειναι πολυ παιδικο για να μηνπω πολυ fake , ο συντακτης του απεθευθυνεται μαλλον σε ανωριμους , μπορει και να κανω λαθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις