ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ GITMO O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

"Tα Λευκα Καπελα" συνέλαβαν την Τρίτη τον

υπουργό Γεωργίας του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, Thomas J. Vilsack, αφού τον συνέδεσε με την υπολογιζόμενη καταστροφή δώδεκα γεωργικών εγκαταστάσεων κι εργοστασιων τροφιμων στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπαν πηγές της JAG.


Πίσω στις 24 Μαρτίου, η μαριονέτα Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν έκανε μια συγκλονιστική δήλωση στις εθνικές ειδήσεις. «Σε ό,τι αφορά την έλλειψη τροφίμων, ναι, μιλήσαμε για ελλείψεις τροφίμων και θα είναι αληθινό», απαντώντας στις ανησυχίες για άδεια ράφια παντοπωλείων και αυξανόμενο πληθωρισμό. Έριξε την ευθύνη στον συνήθη ύποπτο, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά μπορεί επίσης να προδωσε άθελά του τους στόχους της κυβέρνησής του για χρεοκοπία και λιμοκτονία του αμερικανικού πληθυσμού.

Μέσα σε λίγες ώρες από τη "διορατική" διακήρυξη του Μπάιντεν, μια σειρά από ανεξήγητα "ατυχήματα" άρχισαν να μαστίζουν τις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα.

Στις 24 Μαρτίου, ένα εργοστάσιο πατάτας στο Μπέλφαστ του Μέιν, κάηκε ολοσχερώς. Αν και οι αξιωματούχοι είπαν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα μεγάλο μηχάνημα φριτέζας, οι εργαζόμενοι στη γραμμή στο Penobscot McCrum είπαν ότι οι τεράστιες φριτέζες δεξαμενών απενεργοποιήθηκαν για τακτική συντήρηση όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Στις 25 Μαρτίου, μια μυστηριώδης πυρκαγιά κατέστρεψε την αποθήκη τροφίμων Maricopa στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα, παίρνοντας μαζί της 50.000 λίβρες βασικών προϊόντων. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας Maricopa δεν έχει ακόμη καθορίσει τι προκάλεσε τη φωτιά.

Στις 31 Μαρτίου, μια τεράστια πυρκαγιά κατέστρεψε τη μεγαλύτερη μονάδα συσκευασίας φρέσκου κρεμμυδιού στο Νότιο Τέξας. Μια οικογενειακή επιχείρηση, η Rio Fresh Inc. παρείχε φρέσκα προϊόντα σε παντοπωλεία όπως τα Kroger's, Aldi, Tom Thumb και H-E-B. Η πυρκαγιά άφησε 300 ανθρώπους χωρίς δουλειά και κατέστρεψε περίπου 100 φορτηγά με κρεμμύδια.

Στις 12 Απριλίου, μια μαινόμενη κόλαση κατέκλυσε το εργοστάσιο East Conway Beef & Pork στο Νιου Χάμσαϊρ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Ντάρελ Ρόμπινσον, η φωτιά, η οποία είναι ακόμη υπό έρευνα, «κατέστρεψε δεκάδες χιλιάδες λίβρες βοδινό και χοιρινό κρέας και σκότωσε πολλα ζώα».

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι εμβληματικά ενός ζητήματος που υπερβαίνει την απλή θεωρία συνωμοσίας. ο σκληρός, σταδιακός αφανισμός της τροφικής αλυσίδας της Αμερικής. Από τις 24 Μαρτίου, παρατηρητές έχουν καταγράψει 15 τέτοια περιστατικά, κανένα από τα οποία δεν καλύφθηκε από τα ΜΜΕ

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε για τις περίεργες πυρκαγιές μόνο αφού ήρθε σε επαφή με πληροφοριοδότη του FBI στις 21 Απριλίου.Την ίδια μέρα ένα ελαφρύ αεροπλάνο, ένα Cessna A340, έπεσε σε εργοστάσιο της General Mills στο Κόβινγκτον της Τζόρτζια, σκοτώνοντας τον φερόμενο επιβαίνοντα, έναν εκπαιδευομενο πιλότο και τον δασκαλο του. Παρόλο που το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών είπε ότι ο ιδιοκτήτης του αεροπλάνου έκανε εκπαίδευση πτήσης όταν το αεροπλάνο έπεσε, ο πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι το FBI, όχι το NTSB(υπηρεσια ατυχηματων πολιτικης αεροποριας), συνέταξε την αναφορά ατυχήματος αφού σφετερίστηκε την ερευνητική αρχή από την περιφερειακή ομάδα του NTSB. Αυτή η μεταβίβαση εξουσίας θα πρέπει να γίνει μόνο εάν το NTSB υποπτεύεται έγκλημα και ζητήσει βοήθεια από το FBI. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το NTSB δεν υποψιάστηκε κάποιο έγκλημα, δεν ζήτησε βοήθεια από το FBI και αποκλείστηκε από την έρευνα μέσα σε μια ώρα από τη συντριβή. Συνήθως, μια εμπεριστατωμένη αναφορά ατυχήματος χρειάζεται εβδομάδες ή μήνες για να συνταχθεί, αλλά το FBI είχε τις απαντήσεις στα χέρια του μέσα σε λίγες ώρες.

Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι το FBI είχε "παραποιήσει" την αναφορά του ατυχήματος και με αυτόν τον τρόπο αφαίρεσε ένα κρίσιμο γεγονός,γνωστο ως  "Smoking Gun" που αλλαζει ολη την ιστορια. Το αεροπλάνο δεν είχε επιβάτες. Ήταν τηλεχειριζόμενο.

Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης είπε ότι γνώριζε ποιος ενορχήστρωσε τη συντριβή, καθώς και τις προαναφερθείσες πυρκαγιές σε εργοστάσια τροφίμων. Κατανομασε τον Υπουργο Γεωργίας Thomas J. Vilsack και είχε χαρτιά για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του.

«Διστάζουμε να πιστέψουμε οτιδήποτε βγαίνει από το FBI, ακόμη και από έναν λεγόμενο πληροφοριοδότη. Τα Λευκα Καπέλα δεν εμπιστεύονται το Υπουργείο Δικαιοσύνης. είναι Deep State. Είναι μετρ της εξαπάτησης και της παραπληροφόρησης. Έτσι, οι ερευνητές μας επαληθεύουν ανεξάρτητα τα πάντα, και εννοώ τα πάντα. Δεν μπορώ να συζητήσω λεπτομέρειες για το αεροπλάνο, αλλά επιβεβαιώσαμε ότι ήταν χωρίς πιλότο όταν χτύπησε τις εγκαταστάσεις του General Mills. Αυτό μας έδωσε λόγο να επικυρώσουμε κάποια από την αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Vilsack που μας δόθηκε από τον πληροφοριοδότη», είπε μια πηγή της JAG


Ένα email που στάλθηκε από τον Vilsack στην Υπουργό Εμπορίου Gina Raimondo, με ημερομηνία 13 Απριλίου 2022, έγραφε: «Μικρά, μεμονωμένα γεγονότα δεν θα καλύπτονται, αλλά θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον πληθωρισμό. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να σταματησουν να πληρώνουν υψηλότερες τιμές, έχουν πάρα πολύ φαγητό στην ακρη. Λίγη φθορα δεν είναι κακό». Δύο μέρες αργότερα, ο Βίλσακ της έστειλε ένα δεύτερο email: «Πώς πάει το σχεδιο; Όταν λέμε άλμα, ρωτάμε «πόσο ψηλά». Τα αεροπορικά ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια, δεν χρειάζεται να είναι 767 ή 757». Ένα τρίτο email, που γράφτηκε στις 16 Απριλίου, έλεγε: «Ο καλύτερος τρόπος για να αποκρύψετε ένα έγκλημα είναι να το κρύψετε ανάμεσα σε άλλα φαινομενικά άσχετα εγκλήματα».

Οι συνεργάτες του JAG στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, Fort Gordon, επιβεβαίωσαν ότι τα email είχαν σταλεί από τον κυβερνητικό λογαριασμό email του Vilsack. 

«Υπό την εξουσία του νόμου περί εξέγερσης του 1807, θεωρήθηκε ότι αυτα ήταν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να τον συλλάβουν με την κατηγορία της προδοσίας. Ο JAG συνέταξε στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομά του.»

Ο Βίλσακ, πρώην Κυβερνήτης της Αϊόβα και, πριν από αυτό, το μακροβιότερο μέλος του αρχικού υπουργικού συμβουλίου του Χουσεΐν Ομπάμα, τέθηκε υπό κράτηση στις 26 Απριλίου από τους ερευνητές της JAG στο σπίτι του στο Μάουντ Πλέζαντ της Αϊόβα.

«Θα υποβληθεί σε επεξεργασία και θα υποχρεωθεί να απαντήσει ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου», είπε η πηγή μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις