Η Δικαιοσύνη στη Γερμανία θα τους διώξει Ποινικά εαν ψηφίσουν Υπ.Εμβολιασμό για απόπειρα Δολοφονίας.


 Στη Γερμανία Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που εκφράζεται απο

ολο το Δικαστικό σώμα  ετοίμασε εγγραφο-ΑΠΟΦΑΣΗ  προς το Γερμανικό Κοινοβούλιο  στο οποίο αναγράφει προς το Προέδρο της Βουλής τα Κόμματα και την Κυβέρνηση  ότι αν ψηφίσουν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα διωχθούν για “ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ”.

Η απόφαση αυτή της Δικαιοσύνης ελήφθη μετά την αναγνώριση των πολύ σοβαρών παρενεργειών και των πολυάριθμων θανάτων που προκλήθηκαν από την έγχυση του πειραματικού γενετικού σκευάσματος για τον Covid 19.

H δική μας Δικαιοσύνη στην Ελλάδα τι περιμένει για τους Πολιτικούς που έστειλαν στο ΘΑΝΑΤΟ χιλιάδες συνανθρώπους μας με ΕΚΒΙΑΣΜΟ τρυπήματος? Η δικη μας Δικαιοσύνη τι περιμένει για τους Πολιτικούς που ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ και τους εχωσαν με τα εμβόλια Χρόνιες ασθένειες θρομβώσεις παραλύσεις Καρκίνους Ηπατίτιδα και οτι αλλο θα βγει στη πορεία ..Τι θα κάνει??? Περιμένετε να ΠΕΘΑΝΟΥΝ κι αλλοι …Σε ποιο αριθμό ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ θα επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη οταν το ΜΑΝΤΕΙΟ τησ ΒΟΥΛΗΣ σου προαναγγέλει Υποχρεωτικά Εμβόλια βάσει του Νομο  που εχουν ψηφίσει απο το 2020 και οτα σου λεει ο ΚΟΥΛΗΣ  οτι εχει το ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟ του ΣΒΑΜΠ για την Επανεκκίνηση που γράφει οτι οσοι δεν εμβολιαστούν θα τεθούν εκτός συστήματος εκτος πληρωμών κ.α

Μεχρι πότε η ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ της Χώρας θα συνεχίζει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατα των πολιτών και μεχρι πότε θα εχουν καταργημένα τα θεμελιώδη  άρθρα τους Συντάγματος γαι την ελευθερία ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Για ποιά ακριβώς δικαιοσύνη μιλάτε. Για αυτή τύπου Σακελλαροπούλου που όταν δικαζόταν το ζήτημα των Πρεσπών έδινε άν θυμάμαι καλά μόνο 10 λεπτά αγόρευσης σε όλους μαζί τους δικηγόρους των πατριωτικών σωματείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις