ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ PETER SCOLARI

 

Την περασμένη εβδομάδα, το Χόλιγουντ και το MSM θρηνούσαν για

τον θάνατο του ηθοποιού Πίτερ Σκολάρι, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 1980 πρωταγωνίστησε δίπλα στον Τομ Χανκς στην τρανσέξουαλ κωμική σειρά Bosom Buddies, στην οποία οι δυο τους ντύθηκαν γυναικες για να εξασφαλίσουν φτηνή στέγαση σε μια κατοικία αποκλειστικά γυναικων.

Μέσα σε λίγες ώρες από τον θάνατο του Scolari, ο MSM απέδωσε γρήγορα τον θάνατό του σε μια παρατεταμένη μάχη με τον καρκίνο, αλλά αυτές οι ιστορίες είναι μια κατάφωρη συσκότιση της αλήθειας.

Πηγές από το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών είπαν ότι ο Σκολάρι, ισόβιος φίλος και φερόμενος εραστής του Χανκς, εκτελέστηκε στις 20 Οκτωβρίου μετά από μια σύντομη ανάκριση στη μυστική βάση του στρατού των ΗΠΑ στο Ντιέγκο Γκαρσία.

Η καθυστερημένη πληροφορηση γι αυτο το θεμα προέρχεται από το γεγονός ότι η εκτέλεση έλαβε χώρα σε εγκατάσταση διαφορετική από τον Κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου διαμένουν οι περισσότερες από τις πηγές μας.

Τον Ιούλιο, ειχαμε ανέφερει ότι ο Σκολάρι και ο Χανκς επέβαιναν στο ίδιο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μαλπένσα στο Μιλάνο, Ιταλία, όταν στρατεύματα της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Μάχης εισέβαλαν στο αεροπλάνο και συνέλαβαν τον Χανκς. Ο Χανκς οδηγήθηκε στο GITMO για να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο και τελικά τη θηλιά του δήμιου, αλλά ο Σκολάρι αφέθηκε ελεύθερος επειδή ο στρατός δεν τον θεώρησε απειλή και επειδή εκείνη την εποχή δεν είχε στοιχεία που να τον συνδέουν με τα αδιαμφισβήτητα, αποκρουστικά εγκλήματα του Χανκς κατά αθώων παιδιών .

Τωρα ομως μπορουμε ν αναφερουμε ότι ο στρατος αλλαξε σταση για τον Scolari αφού η JAG και η OMC εξέτασαν εξοργιστικα βίντεος και φωτογραφίες που έλαβαν μετά τον θάνατο του Χανκς.

«Ο Σκολάρι δεν ήταν καν στο ραντάρ μας μέχρι που τον συνδέσαμε με τον Χανκς και ακόμη και τότε δεν είχαμε κανένα πραγματικό λόγο να τον κρατήσουμε. Αλλά η έρευνά μας για τον Χανκς δεν σταμάτησε με το θάνατό του και λίγες εβδομάδες μετά βρήκαμε περισσότερα από τους υπολογιστές και τις συσκευές του. Οι άσεμνες φωτογραφίες και τα βίντεος σε αυτά τα μηχανήματα μας είπαν ότι είχαμε δίκιο να εκτελέσουμε το κάθαρμα. Και ενοχοποίησαν εξίσου τον Σκολάρι», είπε η πηγή μας.

Ένα βίντεο, είπε η πηγή μας, απεικόνιζε μια συλλογική εγκληματική επιχείρηση. Ντυμένος με φόρεμα, ο Χανκς με ένα κόκκινο βραδινό φόρεμα και γόβες και ο Σκολάρι με ένα λουλουδάτο σύνολο, το σαδιστικό δίδυμο στεκόταν πάνω από ένα μικρό παιδί που ήταν δεμένο με το πρόσωπο προς τα κάτω σε ένα μεταλλικό γκαράζ. Προσποιούμενοι ότι είναι βελονιστές, τρύπησαν μ αιχμηρά μεταλλικά δόντια την πλάτη του παιδιού καθώς το παιδί φώναζε για τη μητέρα του. Οι τρύπες στην πλάτη του παιδιού έμοιαζαν με χυμοί σε σφουγγάρι. Όσο πιο δυνατά ούρλιαζε το παιδί, τόσο πιο βαθιά έσπρωχναν τα ατσάλινα δοντια στην πλάτη του. Κόλλησαν στο παιδί για 30 λεπτά και μετά η πλάτη του έμοιαζε με μια φέτα ελβετικό τυρί. Στη συνέχεια ο Σκολάρι έπνιξε το πρόσωπο του παιδιού με ένα μαξιλάρι και προφανώς του πηρε τη ζωή. Αλλά ακόμη και αυτή η πράξη σκληρότητας δεν ικανοποίησε τη βάρβαρη λαχτάρα του δόλιου διδύμου. Για να ολοκληρωθει το εγκλημα, ο Χανκς κράτησε ένα πιστόλι με σιγαστηρα στο κεφάλι του παιδιού, φωνάζοντας, «Η ζωή δεν είναι σαν ένα κουτί σοκολάτες, είναι σαν ένα σακουλάκι σκατά», καθώς πατησε τη σκανδάλη και διελυσε το μυαλό του παιδιού. Μια κόκκινη-ροζ ομίχλη γέμισε το οπτικό πεδίο του φακού. 

Το βίντεο, πρόσθεσε η πηγή μας, είχε χρονοσήμανση στις 31 Οκτωβρίου 2015.

«Είδαμε αυτά τα άρρωστα βίντεος πολύ μετά την εκτέλεση του Χανκς. Μόλις το κάναμε, ανοίξαμε έρευνα για τον Σκολάρι. Καταλάβαμε ότι ήταν απλώς ένας παίκτης, όχι πραγματικός παίκτης του Deep State, και έτσι χρησιμοποιήσαμε αρχικά έναν ενδιάμεσο για να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες στον Rob Bonta και τον Merrick Garland της California AG. Η JAG δεν επρόκειτο να σπαταλήσει πόρους σε έναν ανήσυχο παίκτη, αν τον ήθελαν οι κυβερνητικές αρχές. Αλλά όχι, ο Μπόντα και ο Γκάρλαντ είχαν μηδενικό ενδιαφέρον να διώξουν τον Σκολάρι, οπότε ο στρατός άρχισε να δρά.

Στις 15 Οκτωβρίου 2021, οι πεζοναύτες των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Scolari στο αρχοντικό του στην Καλιφόρνια, κατασχέθηκαν 2 φορητοί υπολογιστές και πολλά κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Οι συσκευές που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, είπε η πηγή μας, περιείχαν πάνω από 600.000 εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

«Ο JAG πιστεύει ότι πολλές από αυτές τις εικόνες είναι παιδιών που αναφέρθηκαν αγνοούμενα και πολλά θεωρούνται νεκρά», είπε η πηγή μας.

Την επόμενη μέρα, ο Στρατός κατηγόρησε τον Scolari για φόνο, σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών και 600.000 κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Σε αντίθεση με άλλα περιουσιακά στοιχεία του Deep State που έπρεπε να περιμένουν εβδομάδες ή μήνες για τις δίκες και τις εκτελέσεις τους, ο Scolari έπρεπε να περιμένει μόνο τρεις ημέρες.

Κρίθηκε ένοχος μετά από δίωρο δικαστήριο και απαγχονίστηκε το επόμενο πρωί.



Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ







Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Οκτωβρίου, 2021 23:25

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ,
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΑΣΘΗΜΗΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΔΗΜΙΟΣ .
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις