ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

 

Ετυχε σημερα να

παρευρεθω στην παρελαση του Δημου Κορυδαλλου μιας και συμμετειχε η ανηψια μου.

Ομολογω οτι ειχε πραγματικα παρα πολυ κοσμο και ηταν η πρωτη φορα μετα απο παρα πολλα χρονια που η παρελαση εγινε σε κεντρικο σημειο και οχι μεσα σε κατι στενα "κρυμμενη" που την εκανε ο προηγουμενος αριστερος Δημαρχος Κασιματης που αφηνε στο Δημαρχειο σκισμενη την Ελληνικη σημαια....!!!

 

Στον καινουριο Δημαρχο(Νίκο Χουρσαλά),ουτε που τον ξερω τον ανθρωπο,ομολογω οτι θελω να του δωσω συγχαρητηρια περαν της αψογης οργανωσης της παρελασης αλλα και για το λογο του εκφωνητη πριν την εναρξη της εκδηλωσης που ειπε την Ιστορικη Αληθεια για το ΟΧΙ του Μεταξα με καθε λεπτομερια και καταχειροκροτηθηκε απο την πλειονοτητα των παρεβρισκομενων.

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΕΤΑΞΑΣ Όποιος αριστερίσκος πει ή γράψει την πρόταση

Ομολογω οτι ηταν μια τεραστια ευχαριστη εκπληξη για εμενα μιας και πρωτη φορα ακουσα μια τετοια μερα σε Δημοσια εκδηλωση την Ιστορικη αληθεια που οι Αριστεροι προσπαθουν ν αποκρυψουν ωστε να μενει χαμηλα το φρονημα των Ελληνων και να μην μαθαινουν τι εστι Μεταξας....!!!

Προσπαθωντας με ζηλο ν αποκρυψουν τι ελεγαν οι Κομμουνιστες στην αρχη της εισβολης των Ναζι στην πατριδα μιας και ηταν φιλαρακια ο Χιτλερ με τον Σταλιν.

Φυσικα οταν χαλασε η φιλια αυτη και οι Γερμανοι επιτεθηκαν στη "μαμα ΕΣΣΔ" και στον "πατερουλη Σταλιν" θυμηθηκαν ολοι οι Αριστεροι οτι οι Γερμανοι ειναι κατακτητες και πρεπει να πολεμησουν....

Τα ιδια εκαναν και στον εμφυλιο που αιματοκυλισαν την Ελλαδα  και τα ιδια κανουν απο τοτε εως τωρα....

Με μονη διακοπη την επταετια αλλα μετα βρεθηκε ενας "Δεξιος Εθναρχης" που τους νομιμοποιησε κι ο ιος αυτος εξαπλωθηκε μεχρι σημερα δημιουργωντας μια αρρωστη κοινωνια που ματαια προσπαθει ν αναρρωσει απο την καταστροφη και την διαλυση που της προκαλεσαν....

 

 Οσον αφορα τους ξεπουλημενους Αριστερους που λενε οτι ο Μεταξας δεν ειπε ΟΧΙ,,,η απαντηση ειναι οτι φυσικα και δεν επε οχι ....αφου το τελεσιγραφο ετσι οπως ηταν διατυπωμενο δεν μπορουσε ν απαντηθει ως ναι η οχι...

"Στο τελεσίγραφο αυτό, η φασιστική κυβέρνηση της Ιταλίας κατηγορούσε την ελληνική κυβέρνηση, αφενός για την επιδειχθείσα ανοχή έναντι των τότε βρετανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στα ελληνικά χωρικά ύδατα, και αφετέρου για προκλητική δράση έναντι του Αλβανικου Βασιλειου το στέμμα του οποίου είχε περάσει στον Βασιλέα της Ιταλίας, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε την ανεμπόδιστη προέλαση των ιταλικών στρατευμάτων εντός της χώρας και την κατάληψη συγκοινωνιακών κόμβων και λιμανιων,επικοινωνιων κτλπ.....ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...!!!...."

Ο Μεταξας απαντησε με μια Γαλλικη φραση....«Alors, c'est la guerre!»....που μεταφραζεται ως «Λοιπόν, αυτό σημαίνει πόλεμος!»

 Εσείς το ξέρατε; Στις 28/10/40 ο Μεταξάς δεν είπε «ΟΧΙ» αλλά «Αυτό σημαίνει  πόλεμος!»‏ | eirinika.gr

 

Αυτο ουσιαστικα ηταν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ που ειπε ο Μεταξας κι εξεφραζε την βουληση του Ελληνικου λαου που τραγουδωντας και με το χαμογελο στα χειλη ξεκινησε να παει στο μετωπο προς υπερασπιση του πατριου εδαφους....!!!

Οταν λοιπον ειπε ουσιαστικα ΟΧΙ ηταν ΟΧΙ....αντρικο και πατριωτικο....

Καμια σχεση με το ΟΧΙ του Αριστερου Τσιπρα που το ΟΧΙ ηταν ΝΑΙ....

 Να μην ξεχναμε οτι ειμαστε η μοναδικη χωρα σε ολο τον κοσμο που γιορταζουμε την εναρξη του πολεμου και οχι την ληξη του.

Οχι γιατι ειμαστε πολεμοχαρεις αλλα γιατι δε χαριζουμε την ελευθερια μας σε κανεναν κι οσοι τολμησαν να το αμφισβητησουν αυτο το πληρωσαν πολυ ακριβα....!!!

 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr






Σχόλια

  1. Συμφωνώ 100% σε όσα λες γιατί αυτή είναι η αλήθεια!! Συγχαρητήρια και στον δήμαρχο. Και πάλι. Ζήτω η Ελλάς!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια Πολλα, γειτονα!

    Ζητω το Εθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά που άλλαξε ο αέρας εκεί στον Κορυδαλλό, γιατί το υπόλοιπο λεκανοπέδιο βρίθει απο πατερούληδες λογιών-λογιών, και ουρανίου τόξου και βάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Δήμαρχο μπράβο στην ιστορική αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://protionline.gr/2021/10/roma-mploko-rododafnh/

    Το link είναι άσχετο με το άρθρο αλλά αξίζει να το διαβάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κατέβασαν το άρθρο, έλεγε για λυντσάρισμα οδηγού που προσπάθησε να περάσει το μπλόκο και ότι του έβαλαν την καραμπίνα στο στόμα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις