ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 25/10/21

 


ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! 
 
Ο ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!
 
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. 
 
 
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ (ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΜΕΛΑΝΙΑ) ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, «ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ». ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ…
 
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ. «ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;». ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. 
 
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΚΩΔΙΚΕΣ (ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)» ΜΗΝ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020. ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. 
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ; 
 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΕΙΥΣΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ», ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ;
 
 ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ; ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ; ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ!! 
 
ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ (ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΟΥΣΜΑΝ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΑΜ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ). ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΕΝΤΑΞΕΙ….ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ… (ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΙΝΤΟΝ!!). ΠΗΡΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ, ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!
 
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ [ΚΑΘΟΛΟΥ] ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ!
 
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Η ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1945.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 https://twitter.com/R1 com/status/1452384402936193029 Twitter RT No other president since 1945 has come close to Biden's historic collapse in the eyes of voters. n.rt.com/bjdy KR 8 comments 013.2K11:30AM 13.2K 11:30AM"
 
ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IP Insider Paper @TheInsiderPaper BREAKING Sudan military declares state of emergency, dissolves government after coup. 1:23 PM Oct 25, 2021 Twitter for iPhone"
 
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η MICROSOFT ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΩΣ 600 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΕ 23,000 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 t Twitter zerohedge MICROSOFT NOTIFIED MORE THAN 600 ORGANIZATIONS THEY WERE TARGET OF ABOUT 23,000 ATTEMPTS TO ENTER COMPUTER SYSTEMS -NYT 30.4K 1:49 PM"
 
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ…ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ; ΤΙ ΛΕΤΕ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ».ΒΟΟΟΟΟΟΜ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 El Presidento @EIPresidento46 BE READY FOR WHAT'S COMING 2:33 AM Oct 25, 2021 Twitter for Android ၁ AR 182 comments 75.2K 11:07AM 11:07"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Σ ευχαριστουμε για ολα τα νεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://greeknewsondemand.com/2021/10/24/%ce%ad%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b7/

    Ο "φωτεινός" Πούτιν και η επίσημη συμμετοχή της Ρωσίας στην Μεγάλη Επανεκκίνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!
    Στην σπηλιά του Πλάτωνα δυστυχώς βρίσκονται ακόμη πολλοί συνάνθρωποι μας αλυσοδεμένοι ελπίζοντας σε ψευδοσωτηρες.
    Υπάρχει Ένας Σωτήρας μόνο...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουντουρης, Μπαντιδης δεν ακολουθούν τον Τραμπ ,ούτε τα Λευκά Καπέλα ούτε πιστεύουν σε αυτό όλο που έρχεται. Επειδή το έγραψε ο Ελληνοαμερκανος που ζει στην Καλιφόρνια. Λέει ότι είναι Δημοσιογράφος είναι ενάντια του Τραμπ ο John η αλλιώς Γιάννης Κουντουρης. Δεν ελπίζουμε σε ψευδοσωτηρες αλλά σε άτομα που πραγματικά πολεμάνε στην απελευθέρωση του πλανήτη αυτό πολεμάει ο Τραμπ με τους συμμάχους την ώρα που εμείς όλοι απολαμβανουμε τον καναπέ μας και το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να κρίνουμε. Ο δε δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο φεις το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μιλάει ενάντια του Τραμπ και να ανεβάζει βίντεο στο γυμναστήριο που πάει η από αλλά καταστήματα στο μέρος όπου ζει. Φιγούρα και τίποτα άλλο.
      Καλό θα είναι να ψάχνετε κάποια πράγματα και προπάντων το επίπεδο ατόμου που αποκαλείται δημοσιογράφος. Τα ίδια σχεδόν έχω να πω και για τον Μπαντιδη.

      Διαγραφή
    2. Σοβαρό blogger διαβάζετε. Αναρωτιέμαι πόσο καλά γνωρίζετε τον Έλληνοαμερικανο "δημοσιογράφο " Έχει λογαριασμούς στο φεις και πέρα από την επιθετικοτητα προς τον Πρόεδρο Τραμπ που δείχνει, κάνει και διαφήμιση από το μέρος στο οποίο ζει,στην Καλιφόρνια βρίσκεται. Ποτέ δεν έχει δώσει την αποψη του για όλα αυτά δηλαδή για την ΝΤΠ πάρα μόνο επιτίθεται λεκτικα. Φυσικά και δεν ελπίζουμε σε ψευδοσωτηρες, ελπίζουμε όμως σε γνήσιους και αγωνιστές Πατριώτες. Που πραγματικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προκειμένου να επέλθει η απελευθέρωση του Πλανήτη. Τώρα γι αυτούς που δεν πιστεύουν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Οπως πχ.ο Γ.Κουντουρης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διαφημίζει το γυμναστήριο η το Σούπερ μάρκετ που επισκέπτεται και να μας λέει πόσο όμορφη είναι η Καλιφόρνια.


      Διαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΡΘΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΡΙΑ ΕΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΗΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΧΙΛΑΡΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ; ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ;
    http://greeknewsondemand.com/2021/10/25/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%81%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b6%cf%8c%ce%bd%cf%83%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%b4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν 15 μερες την ειχαν φωτογραφια που εβγαινε με τον αντρα της απο το νοσοκομειο και ηταν 30 κιλα πιο παχια.Τωρα πια εκδοση ειναι αυτη που δινει συνεντευξη δεν ξερω....Ο καθενας φυσικα μπορει να πιστευει οτι θελει κι αυτος ειναι ο λογος που βαζουμε ολες τις αποψεις

      Διαγραφή
  5. https://rumble.com/vo7dvx--video-.html?mref=6zof&mrefc=9

    Τα λεπροφιδα της Αμερικής με τα φίδια της Κίνας εναντιον της ανθρωπότητας.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπαντιδης γιατί; Επειδή βλέπει κι αυτός τα πράγματα να χειροτερεύουν και τα επισημαίνει; Οι εμβολιασμοί προχώρησαν και είχα πει εδώ και μήνες ότι όσο προχωράει έτσι, όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν για Τραμπ, Πούτιν και άλλους. Εύχομαι να κάνω λάθος εγώ γιατί δεν συμφέρει κανέναν μας να ζήσουμε την φρίκη που μας φέρνουν
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις