Ώρα να ξυπνήσουν οι πάντες, καθώς πέφτει μεγάλη κοροϊδία!!!

 

Νέος «χαμός» στον «αέρα», καθώς πλέον ούτε οι εμβολιασμένοι θα έχουν

τις ελευθερίες που τους υποσχέθηκαν! Αυτό ισχυρίστηκε τουλάχιστον ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε!

Συγκεκριμένα με αφορμή τις παρελάσεις και τις γιορτινές μέρες, ο δημοσιογράφο δήλωσε πως φοβάται να μπει μέσα στα μαγαζιά με αυτό που βλέπει από την βιτρίνα.

«Μα είναι εμβολιασμένοι», του τόνισε η τηλεπαρουσιάστρια.

«Είναι ο ένας πάνω στον άλλον όμως. Ποιοι εμβολιασμένοι! Όταν λέμε πως υπάρχει ακόμα θέμα στην κοινωνία, υπάρχει γύρω μας και δίπλα μας ο ιός, εμβολιασμένος-ξεμβολιασμένος πρέπει να προσέχουμε.

Στα μπαράκια και παντού είναι παστωμένοι. Αυτό είναι πρόβλημα», απάντησε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ωραία, απαγόρευσε κ στην οικογένειά σου κάθε έξοδο για τα αναγκαία ή για τις κοινωνικές επαφές, κ κλείσου σπίτι σου μέχρι να τελειώσει η επιδημία, όποτε κ άν τελειώσει.
    Εμείς χ..σμένοι σαν εσένα δεν είμαστε, εκτός αν το κάνεις επίτηδες για να τρομοκρατείς τον κόσμο κατ’επιταγή των ειδικών, εσύ ξέρεις. Πάντως μας είσαι παντελώς αδιάφορος. Δεν υπάρχεις.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σας ξεγελαει αυτο που ειδατε!Ο Ιος υπαρχει και ειναι πολυ πιο μεταδοτικος απο τον κοινο ιο της γριπηςΗ1Ν1!Το θεμα ειναι οτι ειτε κανεις το εμβολιο ειτε οχι κινδυνευεις το ιδιο!

      Διαγραφή
    2. Δεν λέω κ. Πεσκελογλου οτι δεν υπάρχει ιός, αλλα δεν μπορούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με υστερίες, τη στιγμή που κάθε μέρα είναι περίπου ίδιος αριθμός νοσηλευόμενων κ αριθμός θανάτων. Πού είναι η πανδημία λοιπόν αφού όλοι συγχρωτιζόμαστε κάθε μέρα κάπου. Ποιός βγήκε να πεί ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας, πέρα απο τα εμβόλια που δεν τελειώνουν; Εγώ βλέπω οτι στοχεύουν τα κράτη σώνει κ καλά στον εμβολιασμό κ αυτό με κάνει καχύποπτη, γι αυτό δεν εμβολιάστηκα. Τα παιδιά μας είναι κάθε μέρα έξω κ ζούν φυσιολογική ζωή όπως κ εμείς οι μεγάλοι. Αλλοδαποί συγχρωτίζονται κ δεν βλέπω αύξηση ασθενών στις ΜΕΘ, λοιπόν πρέπει να ζήσουμε όχι κατα πώς ζητάει ο κάθε περίεργος δημοσιογράφος αλλα κατα πώς μιλάει η λογική μας. Και ασφαλώς, κ με τα εμβόλια νοσείς, σύν οτι δεν σου λένε επίσημα τί περιέχουν. Πολύ φιλικά.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Στους 1000 που κολλάνε, πεθαίνουν οι 3.
      Δεν είναι και κανένα φοβερό ποσοστό, να φοβόμαστε.
      ΑΠ' ΟΣΟΥΣ ΚΟΛΛΑΝΕ, ξαναλέω, όχι στο σύνολο.
      Δεν θα σταματήσουμε να ζούμε, επειδή φοβόμαστε ότι θα πεθάνουμε.

      Διαγραφή
  2. Καλό είναι για την κοινωνία τέτοιοι ψυχοπαθείς άρρωστοι να δένουν μια πέτρα στον λαιμό τους και να βουτάνε στην θάλασσα. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.ΧΑΧΑ !
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΈΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ.ΧΑΧΑ!
    ΤΟ ΤΕΡΑΣ.
    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΣΙΚΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ.
    ΤHOSE THEY KNOW THE LEAST
    OBEY TO THE BEAST.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις