Ο κυβερνήτης της Φλόριντα θα δίνει 5.000 δολάρια σε κάθε απολυμένο αστυνομικό που τον υποχρέωσαν οι Πολιτείες να εμβολιαστεί

 

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis (R-FL) συμμετείχε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Sunday Morning Futures της Maria Bartiromo. Οι δύο τους συζήτησαν

τις συνεχείς επιθέσεις κατά της Αμερικής από τους Δημοκρατικούς και το καθεστώς Μπάιντεν

Στο Σικάγο πάνω από 3.000 αστυνομικοί μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους επειδή δεν εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό, ακόμη και αν έχουν φυσική ανοσία στον ιό.

Ο DeSantis δήλωσε στην Bartiromo ότι προτείνει ένα σχέδιο για να δώσει στους εργασιακά κακοποημένους αστυνομικούς από φιλελεύθερες πόλεις ένα μπόνους 5.000 δολαρίων αν μετακομίσουν στη Φλόριντα.

Κυβερνήτης Ron DeSantis: Έχετε δίκιο. Αυτό που κάνει ο Μπάιντεν είναι αντισυνταγματικό. Δεν έχει την εξουσία να το κάνει αυτό. Αλλά αυτό που θα κάνει σε πρακτικό επίπεδο, εκτός του ότι είναι αντισυνταγματικό, εκτός του ότι θα στερήσει τις προσωπικές επιλογές των ανθρώπων, είναι ότι θα προκαλέσει καταστροφή στην οικονομία. Διότι ακόμη και αν ένα μικρό ποσοστό αυτών των ανθρώπων καταλήξει να χάσει τη δουλειά του ή να φύγει οικειοθελώς. Θα έχετε τεράστιες διαταραχές… Στη Φλόριντα, η πολιτική μας είναι ξεκάθαρη. Θα κάνουμε μια ειδική συνεδρίαση και θα πούμε ότι κανείς δεν πρέπει να χάσει τη δουλειά του με βάση αυτές τις ενέσεις. Είναι μια επιλογή που πρέπει να κάνετε, αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τις θέσεις εργασίας και τα προς το ζην… Στην επόμενη νομοθετική περίοδο θα υπογράψω, ελπίζω, νομοθεσία που θα δίνει μπόνους 5.000 δολαρίων σε κάθε αστυνομικό εκτός πολιτείας που μετακομίζει στη Φλόριντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στον Κυβερνήτη. Στις 27-10 όλοι στο συλλαλητήριο στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη μέχρι την κατάργηση ολων των φασιστικών μετρων. Γιατί όταν ο Λαος μας βρίσκεται στον κίνδυνο της τυραννίας επιλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις