Η κοινωνία στο πλευρό της Αστυνομίας


Οι Έλληνες
ένιωσαν συγκίνηση, θαυμασμό και ψυχολογική ταύτιση με τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. που προσπάθησαν να σταματήσουν την ομάδα των διαρρηκτών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο. Τους καταδίωξαν με κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητά τους. Οι δράστες, προσπαθώντας να διαφύγουν, εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους πέντε δίκυκλα της ομάδας ΔΙΑΣ, τραυματίζοντας συνολικά επτά αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν κατά του οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω στις μηχανές τους, κατηγορούνται ότι διέπραξαν ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και οπλοχρησία. Μαζί με τις επίσημες κατηγορίες δέχονται και διαδικτυακό – επικοινωνιακό λιθοβολισμό από ομαδούλες που κάνουν, όπως όλα τα αλαλάζοντα κύμβαλα, μεγάλο σαματά. Η φασαρία τους γίνεται αντιληπτή στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχουν ουσιαστική απήχηση στην ελληνική κοινωνία. Είναι περιθωριακοί που επηρεάζουν την κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι θορυβούντες, που κατά κύριο λόγο ανήκουν στην εξτρεμιστική Αριστερά και στον χώρο της αναρχίας, λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι η έλλειψη ιδεολογικού προσανατολισμού που χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης, για λόγους που εκείνος μόνο γνωρίζει, αρέσκεται να επαναλαμβάνει κατά καιρούς το τσιτάτο ότι αναγνωρίζει και σέβεται «τους αγώνες και τις θυσίες της Αριστεράς».

Συνέπεια των παραπάνω είναι να παραδοθεί το κράτος στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος: σε απάτριδες νεοφιλελεύθερους ευρωλιγούρηδες και σε πρώην (αλλά και νυν) αριστερούς, που βρήκαν επαγγελματικό καταφύγιο στην αποϊδεολογικοποιημένη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι τη θέση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την οποία κατείχε ο κεντροαριστερός πασόκος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο πρωθυπουργός την έδωσε στον -διαπρέψαντα ως κνίτη- Τάκη Θεοδωρικάκο. Τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών τα βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Οι παραβατικοί σκοτώνουν και κλέβουν ανενόχλητοι, και οι αστυνομικοί, όταν πράττουν το καθήκον τους, διώκονται και συκοφαντούνται.

Οι Έλληνες, όμως, δεν χρωστούν ούτε σεντ στους ιδεοληπτικούς και τους φωνασκούντες περιθωριακούς. Στέκονται στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας και απαιτούν από την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η αστυνομία ξέρει να βαράει Έλληνες σε διαδηλώσεις, να μην επιτρέπει πορείες εθνικιστικές, να ρίχνει χημικά σε συνταξιούχους και παιδιά, να διαλύει συγκεντρώσεις για την Μακεδονία και 1,5 χρόνο δεν κυνηγούν την εγκληματικότητα αλλά όσους δεν φοράνε φίμωτρα και κοιτάνε πως να ρίχνουν πρόστιμα σε μαγαζιά...
    Από την άλλη οι πακιστανοί κοντεύουν να κάνουν 1 πορεία ανά εβδομάδα, πάνε από το ένα άκρο της Αθήνας ως το άλλο ανενόχλητοι!!!
    Το Ζεφύρι, ο Ασπρόπυργος έχουν γίνει άβατο καθώς και άλλες περιοχές γιατί από τότε που ο παπανδρέου έδωσε ψήφο στους ρομά και επιδόματα είναι πάρα πολλά τα ψηφαλάκια... και όλα τα κόμματα- αποκόμματα τους καλοπιάνουν!
    Τι περιμένουν λοιπόν οι αστυνομικοί; Δεν βλέπουν ότι τους χρησιμοποιεί το σύστημα σαν πιόνια και μάλιστα αναλώσιμα;
    Δεν καταλαβαίνουν ότι θα είναι ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ όταν δοθεί εντολή ξεσηκωμού των "επενδυτών" εναντίον των Ελλήνων;
    ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ!!! Αλλά δεν τα χρησιμοποιούν γιατί το σύστημα τους έχει δέσει τα χέρια! Ας λύσουν μόνοι τους τα χέρια με λευκή απεργία!
    Ας ενωθούν πρώτα μεταξύ τους να αποφασίσουν ότι δεν θα υπακούουν σε παράνομες εντολές, ότι δεν χρειάζεται τόσος ζήλος στην "προστασία" των πολιτικών, ότι δεν θα είναι συνεχώς αντιμέτωποι με τους πολίτες...
    Πολλά μπορούν να κάνουν, αλλά δεν μπορούν να γραφτούν...
    Αν δεν θέλουν να αφήσουν ορφανά τα παιδιά τους ας σκεφτούν...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι ειλικρινά ποια θα ήταν η αντίδραση της κοινωνίας εάν το θύμα ήταν έλληνας και όχι ρομά. Παρόμοιες καταστάσεις έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν και η αντίδραση του κόσμου ήταν εντελώς αντίθετη. Να θυμίσω την υπόθεση Μιχάλη Καλτεζά του 1985 ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικό όταν ο 15χρονος Καλτεζάς μαζί με την παρέα του έριξαν βόμβα μολότωφ στην αστυνομική κλούβα που είχε μέσα αστυνομικούς. Σκεφτείτε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που η επέτειος της δολοφονίας του είναι και πρόσφατη. Ο Κατσίφας όταν εκτελέστηκε οπλοφορούσε. Θα μπορούσε κάλιστα κάποιος να ισχυριστεί ότι η αλβανική αστυνομία τελούσε υπό άμυνα.
      Προσωπικά θεωρώ ότι η ανθρώπινη ζωή θα πρέπει σε οποιαδήποτε περίπτωση να είναι το ύψιστο αγαθό. Οι αστυνομικοί δεν είναι δικαστές να δικάσουν τον δράστη. Η δουλειά τους είναι να προσαγάγουν τον δράστη στην δικαιοσύνη. Το αν η δικαιοσύνη κάνει σωστά την δουλειά της, αυτό δεν μπορούν και δεν πρέπει να το κρίνουν οι αστυνομικοί.
      Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά την αυτοάμυνα. Αναρωτιέμαι, όταν ο αστυνομικός θα ρίχνει δακρυγόνα στην επόμενη ειρηνική διαδήλωση στον πατέρα μου ή στο παιδί μου με κίνδυνο της ζωής του, αυτό θα τους νομιμοποιήσει να τον σκοτώσουν αμυνόμενοι;;;
      Κυρίες και κύριοι, θεωρώ ότι θα πρέπει πρώτα απ'όλα εμείς οι ίδιοι να σταματήσουμε να ζυγίζουμε τις καταστάσεις με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Η υπεράσπιση του πολίτη δεν είναι θέμα ράτσας, φύλου ή καταγωγής. Είναι θέμα νομιμότητας και προάσπισης της ανθρώπινης ύπαρξης. Ακούμε τις μπαρούφες ότι κατηγορούνται επειδή έκαναν την δουλειά τους. Όχι, κατηγορούνται επειδή ακριβώς δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Η δουλειά τους δεν είναι να σκοτώνουν κόσμο ασκώντας τα καθήκοντα δικαστή. Η δουλειά τους είναι να συλλαμβάνουν κόσμο και να τους προσαγάγουν στην δικαιοσύνη. Προσωπικά δεν βλέπω να εξάντλησαν τα μέσα που διέθεταν για να συλλάβουν τον δράστη. 35 σφαίρες και τα λάστιχα του αυτοκινήτου άθικτα. Επιπλέον καμία σφαίρα χαμηλά στα πόδια του δράστη με σκοπό την ακινητοποίησή του. Όλες με σκοπό τον θανάσιμο τραυματισμό του. Λένε ότι ο δράστης εμβόλισε τις μηχανές τους με σκοπό να τους σκοτώσει, όμως από την άλλη πλευρά ξεχνούν ότι ο δράστης τελούσε κι εκείνος προφανώς υπό σύγχιση παρόμοια με την δική τους, την οποία σημειωτέον δεν την δικαιολόγησαν στον δράστη όταν κι εκείνοι δεν την διαχειρίστηκαν σωστά !!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει βίντεο από τον οδηγό λεωφορείου που είχε κάμερα και κατέγραψε το περιστατικό! Παρότι μπορούσαν να διαφύγουν από τους παράδρομους οι ρομά έκαναν όπισθεν και χτύπησαν 2 μηχανές της Δίας και μετά ξανακάνοντας όπισθεν προσπάθησαν να περάσουν πάνω στους πεσμένους αστυνομικούς.
      Ε, εκεί πυροβόλησαν!!! Δηλαδή τι να έκαναν;
      Να άφηναν να λειώσουν τους συναδέλφους τους που ήταν πεσμένοι;
      Τι σφαίρα να ήταν στα πόδια του δράστη αφού ήταν μέσα στο αυτοκίνητο;
      Πάς καλά;
      Δεν λένε απλά ότι τους εμβόλισε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ!
      Η δουλειά των αστυνομικών δεν είναι να κάθονται άπρακτοι να τρώνε σφαίρες από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου! Φέρουν όπλα και πρέπει να τα χρησιμοποιούν όταν απειλούνται! ΤΕΛΟΣ!!!
      Ήταν αυτοάμυνα και όταν κινδυνεύεις αμύνεσαι! ΤΕΛΕΙΑ!
      Η τακτική που διαδόθηκε από κυβερνητικούς εγκληματίες "όταν μπαίνει κλέφτης στο σπίτι να κάνεις ότι κοιμάσαι" έχει αποθρασύνει όλο τον υπόκοσμο που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει ατιμωρητί...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Δεν λένε απλά ότι τους εμβόλισε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ!
      Φαντάζομαι ότι έχεις δει το βιντεο και έχεις αποφανθεί γι'αυτό.

      Τι σφαίρα να ήταν στα πόδια του δράστη αφού ήταν μέσα στο αυτοκίνητο;
      Πάς καλά;
      Ξεχνάς προφανώς ότι Ο ΟΔΗΓΟΣ βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Ξεχνάς επίσης ότι έριξαν πάνω από 35 σφαίρες και ούτε μία σφαίρα δεν είχε σαν στόχο την ακινητοποίηση του οχήματος. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Σκότωσαν τον συνοδηγό και άφησαν τον οδηγό να διαφύγει!! Άσε δε που ο οδηγός ήταν 16ΧΡΟΝΟΣ. Συγκρίνουμε την ωριμότητα των αστυνομικών με αυτή ενός 16χρονου;;

      Η δουλειά των αστυνομικών δεν είναι να κάθονται άπρακτοι να τρώνε σφαίρες από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου! Φέρουν όπλα και πρέπει να τα χρησιμοποιούν όταν απειλούνται! ΤΕΛΟΣ!!!
      Ήταν αυτοάμυνα και όταν κινδυνεύεις αμύνεσαι! ΤΕΛΕΙΑ!
      Δεν έφαγαν από κανέναν σφαίρες. Μάλιστα, ο οδηγός είναι αυτός ο οποίος θεωρητικά τους επιτέθηκε αλλά τον συνοδηγό σκότωσαν και Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΦΥΓΕ. Υποτίθεται ότι οι αστυνομικοί είναι εκπαιδευμένοι κατά τα άλλα...

      Η τακτική που διαδόθηκε από κυβερνητικούς εγκληματίες "όταν μπαίνει κλέφτης στο σπίτι να κάνεις ότι κοιμάσαι" έχει αποθρασύνει όλο τον υπόκοσμο που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει ατιμωρητί...
      Θα προσπαθήσω να σου δώσω να καταλάβεις ότι αυτοαναιρείσαι. Ο πολίτης λοιπόν που θα αμυνθεί στην περίπτωση που αναφέρεις και σκοτώσει τον δράστη ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. Χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία. Ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιήσει κανενός είδους όπλο παρά μόνο τα χέρια του. Γιατί να μην τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης κι ο αστυνομικός;; Γιατί εκείνος μπορεί να σκοτώνει ατιμώρητος;; Την λέξη ΙΣΟΝΟΜΙΑ που το σύνταγμά μας αναφέρει την έχεις ακουστά;;

      Διαγραφή
    4. Καταρχην τα μισα απο αυτα που γραφεις δεν ισχυουν....συμφωνα με μαρτυριες του οδηγου του λεωφορειου ο οποιος ειχε βαλει καμερα στο οχημα με δικα του χρηματα ειπε οτι το οχημα ηθελε να να χτυπησει τους αστυνομικους γιατι ενω τους χτυπησε την πρωτη φορα εκανε μπροστα να παρει φορα για να το προσπαθησει ξανα ενω θα μπορουσε να προσπαθησει να φυγει απο ενα μικρο στενακι που υπηρχε εκει.Αρα μιλαμε για αποπειρα ανθρωποκτονιας με ενδεχομενο δολο.Σε αυτη την περιπτωση ριχτηκαν τουλαχιστον 35 σφαιρες ως πυροβολισμοι ακινητοποιησης οπως λεει ο νομος...αρα ΑΜΥΝΑ.Απο τα 2 λαστιχα που ειχαν ορατοτητα καταφεραν να πυροβολησουν και να σκασουν το ενα.Εσυ πιστευεις σοβαρα...οτι με 35 σφαιρες αν ηθελαν να σκοτωσουν κι οχι να σταματησουν το οχημα δε θα τους ειχαν καθαρισει και τους 3?....Οσο για το ποιος ηταν ο οδηγος αυτο ειναι προσωπικη μαρτυρια του 16χρονου σε συννενοηση με το δικηγορο του γιατι πολυ απλα ως ανηλικος ανελαβε την κυρια ευθυνη ξεροντας τις ευνοικες διαταξεις του νομου για τους ανηλικους καλυπτοντας ετσι και τον τριτο.Οσον αφορα αυτη η ανοησια που λεγεται οτι ειχε δωθει παυση καταδιωξης απο τον ταξιαρχο της αμεσης Δρασης αυτο ερευναται...Αν ισχυει πρεπει να τον διωξουν αμεσως μιας και δεν υπαρχει πουθενα νομικα αυτο.Με την ιδια λογικη αν πιασουν καποιον και τον πανε στο τμημα και ερθουν συγγενεις και φιλοι εξω απο το τμημα και φωναζουν τοτε πρεπει να τον αφησουν μηπως γινει αιματηρο επεισοδιο.Αυτος ειναι και ο λογος που εβγαλαν σε "υποχρεωτικη αδεια" τον ταξιαρχο επειδη πηγε παρανομως να καλυψει τον κ@λο του αφου σε 3-4 μηνες ερχονται κρισεις.Για να μη τα πολυλογουμε εγω ειμαι υπερ της οπλοφοριας του πολιτη στο ασυλο του(το σπιτι) μιας και το ανεφερες και κατα δευτερον αν συνεχιστει αυτη η ιστορια με το να κανει ο καθε κακοποιος οτι θελει χωρις να φοβαται το νομο τοτε οταν μας τυχει κατι σοβαρο κανενας δε θα ερχεται για βοηθεια σκεπτομενος οτι μπορει να μπλεξει

      Διαγραφή
    5. Δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα γράφεις τα πράγματα. Από το ηχητικό ντοκουμέντο προκύπτουν τα εξής, (https://www.lawandorder.gr/Article/164594/astynomia/katadioxi-sto-perama-ichitiko-ntokoumento-apo-tous-dialogous-tis-omadas-dias-me-to-kentro-tis-elas-binteo) :
      1. ΟΝΤΩΣ υπήρξε εντολή από το κέντρο για να εγκαταλήψουν την δίωξη.
      2. Γνώριζαν πριν φτάσουν στο Πέραμα ότι επρόκειτο για ρομά.
      3. Δεν υπάρχουν τραυματισμένοι αστυνομικοί, μετά από την λήξη του συμβάντος. Και
      4. Οι μηχανές που παρέσυρε ήταν μόνο 2.

      Από την άλλη, όπως προέκυψε από τις ανακρίσεις, οι αστυνομικοί υπέπεσαν σε αντιφάσεις σχετικά με το αν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί από την στιγμή που κινδύνευε η ζωή συναδέλφων τους ή όχι. (https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/316460_stin-eisaggelia-oi-7-astynomikoi-antifaseis-apo-toys-katigoroymenoys)
      Εάν σκεφτείς μάλιστα ότι ο τραυματισμός του συνοδηγού έγινε στο ύψος του λαιμού, ήτοι ψηλά, τότε 2 τεινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ότι στόχευαν τους ανθρώπους, είτε ότι ήταν άσχετοι στο σημάδι. Το 2ο, κατά την προσωπική μου άποψη, μοιάζει πιθανότερο, εάν σκεφτείς ότι βρέθηκαν σφαίρες σε παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα. Τώρα, το κατά πόσον κατάφεραν και εντέλει έσκασαν το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου, αυτό ομολογουμένως το ακούω πρώτη φορά από εσένα. Όσον αφορά για το ερώτημα που μου κάνεις αναφορικά με το αν ήθελαν να σταματήσουν το όχημα ή να τρυματίσουν τους δράστες, εγώ θα απαντήσω με δύο άλλα ερωτήματα. 1ον, πιστεύεις πραγματικά ότι εάν ήταν σωστά εκπαιδευμένοι θα είχε τελειώσει με το ίδιο αποτέλεσμα η όλη ιστορία; Και 2ον, εάν ο στόχος τους ήταν να ακινητοποιήσουν το όχημα και κατά συνέπειαν τους δράστες, θα είχε ξεφύγει ο οδηγός του οχήματος; Για το αν όντως ήταν οδηγός ο 16χρονος που παρουσιάστηκε, αυτό πιθανά δεν θα το μάθουμε ποτέ, καθώς η ανικανότητα των αστυνομικών δεν επέτρεψε να συλλάβουν τον οδηγό του οχήματος. Και για αν σκεφθώ πονηρά, όπως άλλωστε κάνεις κι εσύ με το να πεις ότι ο πιτσιρικάς ήρθε δασκαλεμένος, ποιος μου λέει ότι οι αστυνομικοί όταν είδαν πόσο πιτσιρικάς ήταν ο οδηγός τον άφησαν επίτηδες να φύγει γιατί ήξεραν ότι είχαν μπλέξει άσχημα; Τέλος, για τον θα πρέπει ή όχι να έχουμε όπλα στα σπίτια μας, αυτό το οποίο θα σου πω είναι ότι με αυτόν τον τρόπο οδηγούμαστε και πάλι στην εποχή των βεντετών. Δεν είναι λύση αυτή κατά την προσωπική μου άποψη. Η λύση
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να προέλθει από την χρήση βίας ή απειλής χρήσης βίας.

      Διαγραφή
    6. Σε ευχαριστώ για την μη δημοσίευση τοης απάντησής μου, καθώς αυτό αποδεικνύει ότι είχα δίκιο.

      Διαγραφή
    7. Eιδες που βιαζεσαι και εισαι προκατειλειμμενος...?Νομιζω ειπες την αποψη σου και σου απαντησα...τωρα αν μου αναφερεις σαν πηγη το efsyn τι να πω...παλι καλα που δεν ανεφερες το ριζοσπαστη....καπου εδω κλεινει το θεμα.
      Οσον αφορα τα σχολια εγω σαν διαχειριστης αποφασιζω ποια θεωρω οτι θα μπουν η οχι.Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ διαλλακτικος και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο το σαιτ που αναφερεις που δεν αφηνει καν να σχολιασεις.
      Το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι στο τελος ρωταει αν πρεπει να ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος στην Ε.Ε. οταν το κομμα που εκπροσωπει και προμοταρει εχει εμβολιασει μεχρι και τις γλαστρες...!!!

      Διαγραφή
  2. Υπεύθυνη για οτιδήποτε καλό η κακό πράττει η αστυνομία είναι η πολιτική ηγεσία. Το ερώτημα επίσης που πρέπει να απαντηθεί από τον καθένα είναι αν η κοινωνία γίνεται καλύτερη η χειρότερη αν εκλείψουν δια παντος οι εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία στην Ελλάδα έχει πάψει προ πολλού να είναι Ελληνική. Έχει μετατραπεί σε σεκιούριτι των λεφταδων. Εννοείται όμως ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα που υπηρετούν στο σώμα οι οποίοι τιμούν την στολή που φοράνε. Όμως βρίσκονται δεμένοι χειροπόδαρα από ανθελληνες αρχηγούς και τα περιθώρια δράσης τους είναι πολύ περιορισμένα. Για τους Βρομά όμως όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Εργοδότης, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι άτιμη φάρα είναι και πόσο ύπουλοι και θρασύδειλοι. Μόλις τους δοθεί η ευκαιρία, θα κάνουν μεγάλη ζημιά στην χώρα. Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν προστάτευσαν την ζωή τους από το μίσος που είχε εναντίον τους ο υποψήφιος δολοφόνος τους Βρομά. Όταν μας κάνει νόημα ο αστυνομικός να σταματήσουμε, οφείλουμε να το κάνουμε. Μόνον ένοχοι και εγκληματίες δεν το κάνουν. Τα παιδιά αυτά έχουν ήδη λάβει παράσημα από την ευγνωμοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων πλην των προδοτών αριστεροφρονων κομμουνιστών.
    Ευχαριστούμε παιδιά για την προσφορά σας...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν το να επιθυμώ την ισονομία με κάνει αριστερόφρονο κομμουνιστή, τότε ας είναι...

      Διαγραφή
  4. 1982 ΑΘΗΝΑ δυτικά προάστια ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ συντηρητικος

    μπορούσαν να πυροβολήσουν στις ρόδες
    ας δείξουμε ελεος
    όπως ο Ιησούς
    τώρα έγινε τραγωδία
    μπορούσαν να ρίξουν στις ρόδες

    και να τον συλλάβουν σαν κύριοι
    χωρίς θάνατο ......
    κρίμα ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις