ΤΙ ΑΝΑKΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ALEC BALDWIN

 

Η έρευνα του Ντόναλντ Τζέι Τραμπ για

τον πυροβολισμό του Άλεκ Μπάλντουιν αποκάλυψε μια σημαντικη πληροφορία που δεν είχε αναφερθεί για 14 χρόνια. Το 2007, ο Alec Baldwin έγινε πρωτοσέλιδο μετά από ένα έντονο φωνητικό μήνυμα, το οποίο εστάλη στην κόρη του Ireland. Πάνω σε αυτό, ένας μανιακός Alec Baldwin αποκάλεσε την Ireland, που ήταν 11 ετών τότε, ένα «αγενές, αλόγιστο γουρουνάκι» και επειδή, όπως θα ισχυριζόταν αργότερα ο Alec, είχε χάσει ένα προγραμματισμένο τηλεφώνημα μαζί του.

Αλλά οι ερευνητές του Τραμπ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή ερευνούν τον πυροβολισμό του Μπάλντουιν και παίρνουν συνεντεύξεις από συνεργάτες και φίλους της οικογένειας, κατά λάθος βρήκαν τον πραγματικό λόγο που ο Μπάλντουιν επιτεθηκε λεκτικά στη μικρή του κόρη. 

 

Οι ερευνητές μίλησαν τη Δευτέρα με την ηθοποιό Kim Bassinger, την εν διαστάσει πρώην σύζυγο του Baldwin και μητέρα της Ireland. Ήλπιζαν να μάθουν αν ο Alec Baldwin είχε εκφράσει ποτέ την επιθυμία να δολοφονήσει κάποιον στην πραγματική ζωή και όχι μόνο στις ταινίες.

Ο Μπάσιντζερ, όμως, είχε κάτι άλλο να ομολογήσει.

Είπε στους ερευνητές ότι ο Baldwin καταδίωξε την κόρη τους επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια συμφωνία «ανταλλαγής κόρης» με άλλες διασημότητες του Χόλιγουντ υψηλού προφίλ.

Η Μπάσινγκερ είπε στους ερευνητές ότι είχε πάρει όρκο σιωπής για το θέμα, για να προστατεύσει τον Άλεκ και την Ireland από τον διασυρμο των μέσων ενημέρωσης, αλλά τώρα ένιωθε υποχρεωμένη να αποκαλύψει την αλήθεια μετά τον πυροβολισμό της Χάλινα Χάτσινς, καθώς της έδινε μια ιδεα για το ποιος είναι πραγματικά ο Alec Baldwin.

«Λοιπόν, φυσικά δεν ήθελα η Ireland, ένα μικρό κορίτσι τότε, να εμπλακεί σε αυτή τη διάχυτη ασθένεια που έχει κατακλύσει τη βιομηχανία. Ξέρεις τι μου είπε ο Άλεκ; «Όλοι το κάνουν». Του είπα «διάολε όχι, δεν θα συμφωνούσα με αυτό» και εξακολουθούσε να προσπαθεί να πιέσει την Ireland να επισκεφτεί τους φίλους του. Έτσι το ονόμασε», είπε η Μπάσινγκερ στους ερευνητές.

 Πρόσθεσε ότι φωνητικα μηνθματα είχαν σβηστει και δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ. Η πλήρης ηχογράφηση, σύμφωνα με την ίδια, είχε τον Alec Baldwin να λέει: «Θα ακούσεις τον μπαμπά και θα παίζεις με τους φίλους του σαν ένα καλό, μικρό κορίτσι».

Η Μπάσινγκερ είπε ότι μετάνιωσε που δεν κράτησε πιο σκληρή στάση απο την αρχη εναντίον του Άλεκ.

Όταν οι ανακριτές τη ρώτησαν για τα ονόματα των διασημοτήτων με τις οποίες ο Άλεκ ήθελε να ανταλλάξει κόρες, η Μπάσινγκερ συνέχισε, λέγοντας ότι ήλπιζε ότι ο Άλεκ θα πληρώσει για τα εγκλήματά του, αλλά ότι δεν θα προκαλούσε επειδη φοβοταν την οργή των σατανικων διασημοτήτων που δραστηριοποιούνται ακόμη στον κλάδο της «ανταλλαγής παιδιών». .

 

 

 

Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις