Chelsea Clinton Ημερα 2

 

Η ημέρα 1 του

στρατιωτικού δικαστηρίου της Τσέλσι Κλίντον είχε τελειώσει ξαφνικά όταν ο δικηγόρος της, ο δικηγόρος του Ιδρύματος Κλίντον, Ρόμπερτ Σ. Χάρισον, δικαιολογήθηκε από τη διαδικασία για να λάβει, όπως είπε, ένα επείγον τηλεφώνημα που θα μπορούσε να αναδιαμορφώσει το αποτέλεσμα της δίκης, υποτίθεται προς όφελος της Τσέλσι.

 Όταν το δικαστήριο άρχισε ξανά το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, ο Χάρισον μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με ένα συνοφρυωμένο πρόσωπό. Κάθισε δίπλα στην με χειροπέδες Τσέλσι Κλίντον, η οποία του χαμογελάσε καθώς πλησίαζε, και οταν εκατσε διπλα της της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Το χαμόγελό της έγινε ξαφνικά σκοτεινό και κρέμασε το κεφάλι της καθώς ο Χάρισον ζήτησε  συγγνώμη από την επιτροπή επειδή διέκοψε την κατάθεση μάρτυρα την προηγούμενη μέρα.

«Πιστεύω ότι τα «νέα αποδεικτικά στοιχεία» σας δεν προέκυψαν», είπε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall για το υποτιθέμενο μυστηριώδες τηλεφώνημα του Χάρισον.

«Ούτε ο πελάτης μου ούτε εγώ αποδεχόμαστε τη νομιμότητα αυτού του δικαστηρίου, αλλά περα απο αυτο λυπάμαι για την καθυστέρηση», είπε ο Χάρισον.

«Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις», απάντησε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

«Μόνο αν πρέπει», είπε ο Χάρισον. Ο χυδαίος τόνος του απεικόνιζε ξεκάθαρα την περιφρόνηση και μια απτή, προσωπική εχθρότητα προς τον Αντιναύαρχο Κράνταλ.

Ο Marc Mezvinsky επέστρεψε στη θεση του εξεταζομενου και ο υποναύαρχος Crandall του ζήτησε να αφηγηθεί τις πρώτες μέρες του ως σύζυγος της Chelsea Clinton.

«Στην αρχή ήταν υπέροχο, χαρούμενο, γαλήνιο. Ήμασταν ερωτευμένοι. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Τα κάναμε όλα μαζί. Τα πήγαινα απίστευτα με τους γονείς της και εκείνη με τους δικούς μου. Πραγματικά φαινόταν σαν ένας γάμος που έγινε στον παράδεισο και ανυπομονούσα να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί της», είπε ο Mezvinsky.

Ο υποναύαρχος Crandall ζήτησε από τον Mezvinsky να διευκρινίσει τι σημαίνει «αρχικά». 

«Περίπου 9 μήνες μετά τον γάμο μας όλα άλλαξαν. Αυτή η γλυκιά γυναίκα έγινε μια σκύλα. Ήταν σαν να είχε γυρίσει τον διακόπτη...»

Ο Χάρισον σηκώθηκε όρθιος, λεγοντας ότι εδω δεν δικαζοταν η συμπεριφορα της πελατισσας του

"Τι είναι αυτό? Κατηγορείτε την Τσέλσι Κλίντον ότι είναι αχρεια και αυταρχική; Αυτό είναι εξωφρενικό», είπε ο Χάρισον.

«Αυτό είναι ένα στρατιωτικό δικαστήριο, κύριε Χάρισον, δεν έχετε καμία εξουσία να εναντιωθείτε», τον νουθέτησε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

«Στη συνέχεια, ανανεώνω την ένστασή μου, με το σκεπτικό ότι ο πελάτης μου δεν είναι και δεν ήταν ποτέ μέλος του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κατηγορηθεί για οποιοδήποτε έγκλημα σε αυτόν τον χώρο», ουρλιαξε ο Χάρισον.

Τα μάτια του υποναύαρχου Κράνταλ στένεψαν και έδωσε εντολή σε δύο πεζοναύτες που φρουρούσαν τις πόρτες του θαλάμου να εκδιώξουν τον Χάρισον από την αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Χάρισον διαμαρτυρήθηκε, αποκηρύσσοντας το δικαστήριο ως «ανώμαλο λάκκο διαφθοράς», καθώς οι Πεζοναύτες τον εβγαλαν βιαια εξω και κλείδωσαν τις πόρτες του δικαστηρίου.

Ο υποναύαρχος Crandall απευθύνθηκε στην Chelsea: «Ο συνήγορός σας έχει κακή νομική ευπρέπεια. Ελπίζω, τουλάχιστον, να κατανοήσετε τη σοβαρότητα των κατηγοριών εναντίον σας».

Για πρώτη φορά μίλησε η Τσέλσι Κλίντον. «Αρνούμαι να μιλήσω».

«Τοσο το καλύτερο», είπε ειρωνικά ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Σας παρακαλώ συνεχίστε, κύριε Μεζβίνσκι».

Ο Μεζβίνσκι εξήγησε πώς η Τσέλσι είχε μεταμορφωθεί γρήγορα από μια στοργική σύζυγο σε μια φτυστή εικόνα της μητέρας της, ένα βρωμερό θηλυκο του οποίου οι τσιγκουνιές και οι αδιάκοπες απαιτήσεις του διέβρωσαν την αξιοπρέπεια και την ηθική του πυξίδα.

«Η Τσέλσι και η Χίλαρι μου είπαν ότι αν ήθελα να είμαι με την Τσέλσι, θα έπρεπε να συμμετάσχω στην οικογενειακή επιχείρηση», είπε ο Μεζβίνσκι.

«Επιφανειακά, βοηθώντας το Ίδρυμα Κλίντον στη νομική του δραστηριότητα», είπε ο Μεζβίνσκι.

«Και κάτω από την επιφάνεια;» είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

"Κατέστρεψα μεθοδικά κάθε στοιχείο που συνέδεε τους Κλίντον με ένα κύκλωμα εμπορίας παιδιών στο οποίο η Χίλαρι ήταν επικεφαλής και συμμετείχε η Τσέλσι. Ξέρω ότι ήταν λάθος, αλλά την αγάπησα και έκανα τυφλά ό,τι χρειαζόταν για να την κρατήσω", είπε ο Μεζβίνσκι. .

Ισχυρίστηκε ότι η Τσέλσι, υπό την κηδεμονία της μητέρας της, είχε επιβλέψει την απαγωγή εκατοντάδων παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αϊτή.

«Θέλω να συνεργαστώ, κύριε Κράνταλ, αλλά έχω έναν απιστευτο πονοκέφαλο. Ξέρω ότι δεν θέλετε καθυστερήσεις, αλλά είναι δυνατόν να συνεχίσετε αύριο;» ρώτησε ο Μεζβίνσκι.

Ο υποναύαρχος Κράνταλ φαινόταν να σκέφτεται την ερώτηση. «Για το συμφέρον της συνεργασίας, θα ικανοποιήσω το αίτημα και θα συνεχίσουμε την Πέμπτη στις 8:00 π.μ.».


Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ,ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΟΙ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΣΕΛΣΥ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ evergreen ,ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥΜΑ ΑΜΠΕΝΤΙΝ ,ΤΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠ'ΑΥΤΟΦΟΡΩ ,ΝΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΠΈΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΟΥΝ ΤΟ ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ,ΧΑΧΑΝΙΖΩΝΤΑΣ.
    ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει ακουστει απο πριν 2 χρονια αυτο και λεγεται οτι κυκλοφορει και βιντεο....τ οποιο εγω προσωπικα δεν εχω βρει ουτε δει

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Οκτωβρίου, 2021 00:21

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ .
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΨΥΧΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΤΑ .
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ !
    ΝΑ ΕΧΗΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ 357 ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΑΒΗΣ ...
    ΕΙΧΕ ΔΕ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ Η ΧΙΟΥΜΑ ...ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ !
    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ !
    ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ;; ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;
    ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ ΝΑ ΛΕΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΛΟΥΛΑ ΕΙXΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ .
    ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ . ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ YOU TUBE .
    H ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΕΥΑΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ....
    ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις