Ο Τραμπ ανοίγει έρευνα για τον πυροβολισμό του Μπάλντουιν

 

Ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ άνοιξε και χρηματοδότησε

μια έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο Άλεκ Μπάλντουιν εκτέλεσε εν γνώσει και σκόπιμα την κινηματογραφίστρια Χάλινα Χάτσινς, αφού έμαθε ότι είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα ντοκιμαντέρ με στόχο να αποκαλύψει ένα τεράστιο κύκλωμα παιδεραστών, είπε μια πηγή στο Μαρ-α-Λάγκο. υπο την καλυψη της ανωνυμίας.

Είπε ότι ο Τραμπ υποψιάστηκε τη θεωρία του «τυχαίου πυροβολισμού» λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των ειδήσεων για το φρικιαστικό περιστατικό, και αυτές οι υποψίες εκτινάχθηκαν στα ύψη όταν μίλησε προσωπικά με δύο βετεράνους ηθοποιούς που έχουν άφθονη γνώση των πρωτοκόλλων ασφαλείας πυροβόλων όπλων στα κινηματογραφικά πλατό. . Οι δύο ηθοποιοί ήταν ο Jim Caviezel και ο Jon Voight.

Ο Caviezel είπε στον Trump ότι οι πιθανότητες να παραδοθεί ένα όπλο γεμάτο σε έναν ηθοποιό ήταν απερίγραπτα μικρες, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν είχε γινει παρομοιο λαθος όλα τα χρόνια του ως μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου. Τόνισε τους αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας που συνεπάγεται η διασφάλιση ότι οι ηθοποιοί λαμβάνουν πυροβόλα όπλα φορτωμένα μόνο με κενά ή μη θανατηφόρα βλήματα.

 

 «Οι πιθανότητες ήταν μία στο δισεκατομμύριο, κύριε. Πριν πάρουμε ένα πυροβόλο όπλο στο πλατό, αυτό το όπλο ελέγχεται από τουλάχιστον τρία άτομα—τον ειδικό στα πυροβόλα όπλα, τον βοηθό τους και τουλάχιστον έναν παραγωγό ή βοηθό παραγωγής. Έπρεπε όλοι να έχουν ελέγξει τον κύλινδρο η τον γεμιζστηρα.Και ο Άλεκ—έχει χειριστεί εκατοντάδες όπλα στην καριέρα του. Τοσα πολλα που δεν αθροίζονται. Η Gutierrez είναι νέα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία», είπε ο Caviezel στον Trump.

Η δήλωσή του αναφερόταν στη Hannah Gutierrez, την 24χρονη κόρη του μακροχρόνιου οπλουργού της κινηματογραφικής βιομηχανίας Thall Reed.

Παρεμπιπτόντως, ο Caviezel πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο Sound of Freedom, το οποίο επικεντρώνεται στη βιομηχανία του παιδικού σεξ. Έχω δει μια δοκιμαστική εκδοση και θεωρώ ότι είναι από τις πιο ακριβείς αναπαραστάσεις αυτής της τρομερής βιομηχανίας. Το Χόλιγουντ προσπάθησε να λογοκρίνει την ταινία. Αυτή είναι μια ταινία που δεν θα θέλετε να χάσετε και θα έχω μια επίσημη αποψη για αυτό το έπος πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το μήνυμα του Jon Voight προς τον Trump απηχούσε τη αποψη του Caviezel για έναν τυχαίο πυροβολισμό.

«Τέτοια πράγματα, κύριε Πρόεδρε, δεν γίνονται χωρίς λόγο. Ο Άλεκ είναι κακος άνθρωπος — ποτέ δεν μου άρεσε. Αυτό το κορίτσι που σκότωσε - είναι ντροπή. Λαμβάνονται πολλές προφυλάξεις για να αποτραπούν τέτοια γεγονότα. Ο κόσμος θα πει «καλά, συνέβη στον Μπράντον Λι», αλλά εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Νομίζω, κύριε Πρόεδρε, υπάρχουν πολλά που δεν μας λένε», είπε ο Βόιτ στον Τραμπ.

Ο Βόιτ τόνισε επίσης μια τεράστια υποκρισία στον τρόπο με τον οποίο οι φιλελεύθεροι ελιτιστές ταξινομούν τα πυροβόλα όπλα.

«Τα ονομάζουμε «σκηνικά», αλλά είναι αληθινά όπλα. Σε ένα σετ είναι στηρίγματα, αλλά στα χέρια των ανθρώπων γίνονται ξαφνικά επιθετικά όπλα ή τουφέκια υψηλής ισχύος», πρόσθεσε ο Βόιτ.

Οι συνομιλίες του Τραμπ με τους ηθοποιούς ενίσχυσαν την πεποίθησή του ότι κάτι κακό συνέβαινε, είπε η πηγή μας.

«Ο Τραμπ διέθεσε πολλά εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα για να μάθει την αλήθεια. Δεν πιστεύει ότι το Νέο Μεξικό θα απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Μπάλντουιν, γι' αυτό προσέλαβε μια ιδιωτική εταιρεία ερευνών για να σκάψει βαθιά. Χρειάστηκε μόνο μια μέρα για να αποκαλύψουν γεγονότα που δεν αναφέρουν οι MSM», είπε η πηγή μας.

 

 

 

Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/10/blog-post_611.html?m=1

    Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι εδώ παρόντες για να καθαρίσουν τα υπόγεια!!
    Πολύ παραμύθι...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΙ ΑΔΕΡΦΟΙ BALDWIN ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΉΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΉΣ ΑΚΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ(ΜΗΤΕΡΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ.Ο ΚΑΒΙΖΕΛ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ JUAN O'SAVIN.O BΟΊΤ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΜΆΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ...ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙ Ν.ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΎΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    Ο ΑΛΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟΦΌΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ.

    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΆ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΊΑΣ, ΨΑΧΤΕ ΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΆ. ΤΥΧΑΙΟ;

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΏΒΡΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΈΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝΕ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΏΝ 31/10 ΠΡΟΣ 1/11,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΊ ΚΥΝΗΓΗΜΈΝΟΙ.

    ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΈΠΕΣΕ. ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.

    ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΑΡΕΙΕΣ ΘΥΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΊΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΊΔΟΝΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΥΝΟΪΚΟΎΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΓΕΝΙΑ.

    ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΓΑΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

    NOWHERE TO RUN,NOWHERE TO HIDE.OI KΕΝΤΑΥΡΟΙ,ΟΙ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ,ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΟΛΎΜΠΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ,ΛΥΡEΙΟΙ,ΣΕΙΡΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΈΡΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΝΤΟΥΕΝ ΓΑΛΛΙΣΤΙ,MON CHERIE C'EST FINI MON DIABLE....


    RITA






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε την πρώτη την ξάπλωσε κατά λάθος,τον δεύτερο πως τον ξαπλωσε; κανείς δεν κατάλαβε ότι έριχνε σφαίρες το μαραφετι; η υπόθεση είναι απλούστατη,καθάρισε το ζευγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις