ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΟΝ ΜΕ 1000 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

perama-main 

Στη φωτογραφία

 ο δράστης γύφτος,ρομα ή όπως αλλιώς λέγεται έχει προσπάθήσει να λιώσει τον αστυνομικό. Μετά τους πυροβολισμούς αμύνης, πέφτει νεκρός.

Προ των ευθυνών [;] τους βρίσκονται και οι 7 άνδρες της ΔΙΑΣ για το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα καθώς ο αστυνόμος «Σαΐνης» του ανθρωποκτονιών στο διαβιβαστικό που υπογράφει ως προϊστάμενός τους, εστιάζει το «ενδιαφέρον» του, προς αυτήν την κατεύθυνση όπως εξάλλου επιτάσσουν και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι.

Ο σεσημασμένος Σαμπάνης, δέχτηκε συνολικά τρία τραύματα και μόνο μόνο το ένα είναι διαμπερές, που σημαίνει πως τις επόμενες ώρες η βαλλιστική εξέταση θα δείξει ποιο ή ποια απ’ τα 7 συνολικά όπλα πυροβόλησε.

Το Μαξίμου και ο Κούλης, επιθυμεί διακαώς να προφυλακιστούν ως «δολοφόνοι» αστυνομικοί, για να κάμψουν τις αντιδράσεις των ομόφυλων του 20χρονου που κλείνουν ήδη δρόμους. Έρχονται εξάλλου και εκλογές και ο ένοικος, θέλει τις ψήφους των ανοικοκύρευτων πάση θυσία …

Ωστόσο ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που ήρθε «μούρη με μούρη» με τους  δράστες της κλοπής παρέδωσε στις διωκτικές αρχές τις εικόνες απ’ την κάμερα που είχε τοποθετήσει από μόνος του στο παρμπρίζ του οχήματός του. Και αυτό το στοιχείο όμως είναι «ελλιπές» καθώς τα πυρά ήταν ομαδικά. Μόνο η βαλλιστική θα δείξει την αλήθεια [;] … Συνολικά καταμετρήθηκαν 35 κάλυκες, οι 34 από 9αρια πιστόλια και μόνο μια από 40άρι. Σύμφωνα πάντως με την κατάθεση του 30χρονου οδηγού πατέρα τριών παιδιών, ο οδηγός του κλεμμένου Hyundai είχε το περιθώριο όταν κινήθηκε σε μονόδρομο, εγκλωβίστηκε και «έπεσε» φάτσα με το λεωφορείο, να στρίψει αριστερά ή δεξιά αλλά κινήθηκε αστραπιαία με όπισθεν κατά των αστυνομικών για να «ξεφορτωθεί» την καταδίωξη και πατώντας τις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ. Στην 3η μάλιστα μηχανή, πέρασε από πάνω της.

Η κατάθεση-σοκ του οδηγού λεωφορείου

«Ξεκίνησα το τελευταίο δρομολόγιο με αφετηρία τη στάση Πέραμα όπου θα κατέληγαν και στο τέλος του δρομολογίου. Φεύγοντας από κει συνέχισα με προορισμό την οδό Ελπίδος, εκείνη τη στιγμή είχα περίπου πέντε με έξι επιβάτες στο λεωφορείο όλοι νεαρής ηλικίας. Ένα με δύο μέτρα πριν αρχίσω να στρίβω το λεωφορείο για να μπω από την οδό Φρίξου στην οδό Ελπίδος είδα ένα αυτοκίνητο να ανεβαίνει αντίθετα από εμένα και να έρχεται κατά πάνω στο λεωφορείο ενώ πίσω του ακολουθούσαν τουλάχιστον τρεις μηχανές της αστυνομίας. Μάλιστα τις σειρήνες τις άκουγα ήδη πριν φτάσω στο σημείο. Σταμάτησα το λεωφορείο το ίδιο έκανε και ο οδηγός του [κλεμμένου] αυτοκινήτου αφού δεν χωρούσε να περάσει. Αμέσως όμως έβαλε όπισθεν και κινήθηκε γρήγορα στην οδό Ελπίδος με σκοπό να παρασύρει τις δύο πρώτες μηχανές της αστυνομίας που τον ακολουθούσαν για να διαφύγει ενώ η απόσταση που είχαν οι μηχανές από το αμάξι ήταν δύο με τρία μέτρα. Αφού λοιπόν παρέσυρε τις πρώτες δύο μηχανές και έριξε κάτω τους αστυνομικούς που επέβαιναν, συνέχισε με όπισθεν και έκανε έναν πολύ απότομο και ανεξέλεγκτο ελιγμό παρασύροντας και μία άλλη μηχανή στην οποία επέβαιναν αστυνομικοί. Συγκεκριμένα την τρίτη αυτή η μηχανή την πάτησε κιόλας περνώντας κανονικά από πάνω της. Ο οδηγός του ΙΧ, είχε την επιλογή να φύγει στην οδό Καλύμνου ή να στρίψει δεξιά στην οδό Αγίων Πάντων που είναι συνέχεια της Φρίξου. Έτσι κατάλαβα ότι το έκανε με σκοπό να χτυπήσει τους αστυνομικούς και να προσπαθήσει να ξεφύγει. Τότε άρχισαν να ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί, δεν κατάλαβα όμως ποιοι πυροβολούσαν οι αστυνομικοί ή οι επιβάτες του ΙΧ. Να σας πω ακόμη ότι στο παρμπρίζ του λεωφορείο έχω εγκαταστήσει για λόγους ασφαλείας μία κάμερα η οποία καταγράφει το δρόμο μπροστά από το λεωφορείο. Η κάμερα περιέχει μια κάρτα την οποία και σας παραδίδω».

giftos-nekros

 

Ήξεις αφίξεις …

Το τελευταίο διάστημα, είχε δοθεί εντολή στις περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ, να επικεντρώνονται σε αυτοκίνητα μάρκας Hyundai Accent 1300cc καθώς είχαν κλαπεί 17 πανομοιότυπα οχήματα από την περιοχή του Ρέντη, τα οποία χρησιμοποιούν συμμορίες δυτικών προαστίων για «εισβολές» και ληστείες και στα οποία στη συνέχεια, βάζουν φωτιά και τα κάνουν στάχτη στην περιοχή του Σχιστού. Έτσι όταν το βράδυ της Παρασκευής εντοπίζεται έξω από πολυχώρο κινηματογράφων στην περιοχή του Ρέντη, ο συγκεκριμένος τύπος αυτοκινήτου με σπασμένο φινιστρίνι, μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, αποτελούμενη από δύο μοτοσυκλέτες και τέσσερα άτομα, αρχίζει να το καταδιώκει. Στη Θηβών, το λευκό Hyundai παραβιάζει κόκκινους σηματοδότες, η καταδίωξη γίνεται επικίνδυνη καθώς είναι βράδυ Παρασκευής και το κέντρο, δίνει εντολή να σταματήσει η επιχείρηση. Όμως το αυτοκίνητο έχει βγει ήδη στη λεωφόρο Αθηνών και στο κυνήγι έχουν μπει και τέσσερις ομάδες ΔΙ.ΑΣ από την περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ο υπαστυνόμος, επικεφαλής της ομάδας, φέρεται να λέει «ελήφθη» όμως οι συνάδελφοι του μάλλον δεν άκουσαν και συνέχισαν να καταδιώκουν και τότε ακολούθησε και ο ίδιος την πορεία της ομάδος του. Για 20 λεπτά τουλάχιστον πέντε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κυνηγούσαν το κλεμμένο Hyundai χωρίς το συγκεκριμένο κέντρο της άμεσης Δράσης (το Β’ κέντρο που διαβιβάζει σε Πειραιά και Δυτική Αττική) να ασχολείται, καθώς πίστευε ότι έχει τελειώσει η διαδικασία.

Λ. Οικονόμου: «Δεν υπάρχει εντολή για παύση καταδίωξης …»

Μάλιστα μέσω του συστήματος επικοινωνιών SEPURA, οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες έδιναν το στίγμα των σημείων που βρίσκονταν χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί στο κέντρο υποψίες ότι συνέχιζαν την καταδίωξη. Για 20 ολόκληρα λεπτά μεταξύ κέντρου και ομάδων ΔΙ.ΑΣ, δεν υπήρχε καμία απολύτως επικοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα, ο επικεφαλής υπαστυνόμος με τη μηχανή προσπάθησε κάνοντας δεξιά να πάει μπροστά από το αυτοκίνητο και τότε ο νεαρός οδηγός εμβόλισε τη μηχανή και ο αστυνομικός έπεσε κάτω. Αμέσως μετά επικοινώνησαν με το κέντρο επιχειρήσεων και ενημέρωσαν για την κατάσταση. Ελπίζουμε απ’ την πρεμούρα που έχει η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και το υπουργείο δικαιοσύνης να μην «υποδείξουν» από μόνοι τους από ποιανού το όπλο έφυγαν οι δυο σφαίρες!!! Ωστόσο ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Λευτέρης Οικονόμου ανέφερε παρεμβαίνοντας  σε τηλεοπτική εκπομπή πως «δεν προβλέπεται εντολή παύσης καταδίωξης σε κατοικημένες περιοχές».

Η εισαγγελέας που ήθελε «μέσα» τον Μαρινάκη

Η Εισαγγελέας Πειραιά Βασιλική Παπαδοπούλου, που άσκησε την ποινική δίωξη σε βάρος των επτά αστυνομικών της ομάδας “ΔΙΑΣ”, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για το θάνατο του 20χρονου Ρομά, είναι η ίδια εισαγγελέας, που έκρινε ότι, δεν πρέπει να μπει στο αρχείο η υπόθεση της εμπλοκής στην υπόθεση του Noor One, του Ευάγγελου Μαρινάκη, μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου και της οικονομικής ζωής, για την οποία ο πρώην ανακριτής Πειραιά Γιάννης Πετρόπουλος είχε την άποψη ότι, πρέπει να κλείσει. Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Βασιλική Παπαδοπούλου είχε ταυτιστεί εν μέρει, στην  πρόταση της, με τον Εισαγγελέα Εφετών Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, ο οποίος επέστρεψε τη δικογραφία του Noor One στον ανακριτή, ζητώντας του εννέα επιπλέον ανακριτικές ενέργειες, τις οποίες – κατά τον εισαγγελέα – είχε παραλείψει.

Η Εισαγγελέας Βασιλική Παπαδοπούλου, που χρεώθηκε, να προτείνει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών, σχετικά με την διαφωνία ανακριτή – εισαγγελέα, περί παραπομπής ή όχι σε δίκη του μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου και τριών ακόμη συγκατηγορουμένων του, σε βάρος των οποίων εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, είχε τοποθετηθεί υπερ του εισαγγελέα, ζητώντας ωστόσο να γίνουν οι δύο από τις εννέα ανακριτικές πράξεις, που ζητούσε ο κ. Τσορμπατζόγλου. Η υπόθεση εκκρεμεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

«Ενήμερη» και η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πειραιά

Η δικογραφία πάντως των επτά αστυνομικών της “ΔΙΑΣ” ανατέθηκε στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Βασιλική Παπαδοπούλου, η οποία άσκησε τη βαρύτατη ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και της έκτασης, που έλαβε, παρούσα στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης μέχρι τα ξημερώματα, ήταν και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ειρήνη Μαραγκάκη. Την υπόθεση ανέλαβε τακτικός ανακριτής, στον οποίον θα απολογηθούν την Τετάρτη οι επτά αστυνομικοί, που κρατούνται. Να σημειωθεί πως η εισαγγελική λειτουργός είχε το περιθώριο να ασκήσει δίωξη για υπέρβαση ορίων αμύνης ωστε να διερευνηθει αντι της σκληρης διωξης που ασκησε....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ....

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΈΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ.

    Ο ΔΙΟΛΟΥ ΜΑΝΙΆΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΘΑ ΥΠΉΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΑΚΗΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ; ΠΟΙΟΣ
    ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑ;ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΥΤΩΝ;ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΤΩΝ COP KILLERS;

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ+ΑΛΕΞΟΓΥΦΤΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΆΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ GREAT RESET....

    Ο "ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ " ΤΣΊΠΡΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΑΕΡΓΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ...."ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ" ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΈΤΑΙΡΟ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΝΑ ΦΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 'ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΛΟ,ΝΤΙΝΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΕΓΩ ΧΤΥΠΑΩ ΠΑΛΑΜΆΚΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΒΡΩΜΙΚΟΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ Η ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΟΙ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΕΑΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΊΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣ'ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΈΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΉΝΟΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΕΣΤΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΎΡΙΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΏΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝΕ ΤΌΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΟΥΣΕΦ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉΣ)ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΘΕΌ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ.

    ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ "ΒΛΕΠΩ";
    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ.ΒΛΕΠΩ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΣΤΡΟΦΉ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΔΙΈΞΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΎΝ ΟΙ ανώτεροι ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΣΣΑΣ Η ΕΡΑΣΤΉΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΓΥΙΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΤΕ...ΘΥΜΑΣΑΙ;ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΟΙΤΟΎΣΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ.ΤΟΤΕ...ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΨΥΧΗ.

    ΤΑ ΕΦΤΑ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΉΘΗΚΕ ΑΝΩΘΕΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ!Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΆΘΕΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΊΔΗΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ.


    ΡΙΤΑ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ....
    ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΑ ΒΟΡΒΟΡΟ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΜΑΡΟΚΟΛΩΝΕΣ.
    ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΨΗ ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ.
    IF YOU KNOW YOU KNOW.
    ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    ΠΑΙΞΑΤΕ ;
    ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
    ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.
    ΜΠΟΧΑ.
    ΛΕΡΑ.
    ΒΆΛΤΟΣ.DRAIN THE SWAMP.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος "να αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του." Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη. #περαμα
    — Andrianna Kantari (@AndrianaKantari) October 27, 2021
    Τον σκότωσαν για την φωτογραφική μηχανή που κρατούσε επειδή ήθελε να φωτογραφίσει το παιδί του. Γεννούσε η γυναίκα του και πήγαιναν στο νοσοκομείο. Είχε κατέβη πρώτος για να βάλει το αυτοκίνητο μπροστά στην πολυκατοικία...
    Αντιγόνη
    ΥΓ Πότε πρόλαβε και έκανε 3 παιδιά ο 18χρονος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις