Chelsea Clinton ....Ημερα 1

 

Το στρατιωτικό δικαστήριο

της Τσέλσι Κλίντον ξεκίνησε αργά την Τρίτη, καθώς ο δικηγόρος της, Ρόμπερτ Σ. Χάρισον του Ιδρύματος Κλίντον, εκφώνησε ένα ωριαίο εναρκτήριο λογο που απεικόνιζε την πελατισσα του θύμα αυταρχικών, καταχρηστικών γονέων που είχαν ψυχολογικά χειραγωγησει ένα εντυπωσιακό νεαρό κορίτσι ξεκινώντας στα 12α γενέθλιά της, λίγο μετά την εκλογή του Μπιλ ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε έναν παθιασμένο μονόλογο, ο Χάρισον ισχυρίστηκε ότι ο Μπιλ και η Χίλαρι είχαν νουθετησει με το ζόρι την κόρη τους για να διευθύνει μια μέρα το Ίδρυμα Κλίντον και να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Η Τσέλσι διδάχθηκε να σέβεται τους εύπορους, τους πλούσιους, τους ισχυρούς και να αποφεύγει τους φτωχούς και τους μη προνομιούχους. Οι γονείς της της είπαν ότι μόνο οι πλούσιοι άξιζαν να ζήσουν κανονικές ζωές, και οι φτωχοί ήταν μιας χρήσης, μπορούσαν να πεταχτούν στα σκουπιδια σαν βρώμικο κουρέλι. Αλλά η νεαρή Τσέλσι είχε ισχυρή θέληση και αν και εντυπωσιακή, δεν δεχόταν απλώς τυφλά την άποψη των γονιών της για τον κόσμο. Όπως οι περισσότεροι νεαροί έφηβοι, μερικές φορές δεν υπάκουε τους γονείς της, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους έφηβους, υπέμεινε σκληρές και βαναυσες τιμωρίες», είπε ο κ. Χάρισον.

Η δεκατριάχρονη Τσέλσι Κλίντον, είπε, είχε γίνει φίλη με ένα νεαρό αφροαμερικανό αγόρι, γιο ενός χαμηλού επιπέδου υπαλλήλου του Λευκού Οίκου. Όταν οι γονείς της έμαθαν για το νέο φίλο της, επέπληξαν την κόρη τους για συναναστροφή με μειονότητες και ζήτησαν να διαλύσει αμέσως τη φιλία της. Αλλά η Τσέλσι επαναστάτησε, λέγοντας στον Μπιλ και τη Χίλαρι ότι το αγόρι ήταν ο καλύτερός της φίλος και ότι ήλπιζε μια μέρα να τον παντρευτεί. 

«Λοιπόν, τι έκαναν ο Μπιλ και η Χίλαρι; Την τιμώρησαν, σκληρά. Οδήγησαν τη 13χρονη κόρη τους στο πιο βροχερό μέρος του DC και της είπαν «Αν θέλεις να είσαι μαζί τους, δες πώς ζουν, έτσι θα είναι η ζωή σου», πριν την αφήσουν και την κάνουν να περπατήσει. στο δρόμο για το σπίτι. Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη ένα χρόνο αργότερα, για το οποίο η Τσέλσι έμεινε κλειδωμένη σε μια ντουλάπα για δύο ημέρες και της έδωσαν μόνο νερό. Ανέπτυξε το σύνδρομο της Στοκχόλμης, άρχισε ν ασπαζεται και να συμφωνει με τη γνώμη των γονιών της για τον κόσμο. Αν κάποιος εδώ είναι θύμα, είναι η Τσέλσι Κλίντον. Έχω 600 σελίδες περιστατικών που μπορώ να διαβάσω—»

«Παρακαλώ μην το κάνετε», είπε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall, ο οποίος ασκούσε δίωξη στην υπόθεση εκ μέρους του Judge Advocate's Corps, πίσω από το τραπέζι της εισαγγελίας. «Το καταλαβαίνω. στοχεύετε να προκαλέσετε τη συμπάθεια των αξιωματικών μας. Αλλά εδώ είναι τα γεγονότα: Δεν διώκουμε μια 13-, 14-, 15- ή 16-χρονη Chelsea Clinton. Διώκουμε μια 41χρονη γυναίκα που συμμετειχε απο μόνη της και μαζί με τη μητέρα της, διευθύνοντας ένα κύκλωμα εμπορίας παιδιών που είδε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, παιδιά να περνούν ανάμεσα στους «φίλους» τους ή να πουληθηκαν στους πλειοδότες».

Ο υποναύαρχος Crandall κάλεσε τον πρώτο του μάρτυρα, τον σύζυγο της Chelsea, Marc Mezvinsky. Εμφανιζόμενος αυτοπροσώπως σε αντίθεση με το ZOOM, ο Μεζβίνσκι έθεσε τα θεμέλια στη σχέση και τις επιχειρηματικές του σχέσεις με τους Κλίντον. Υπό όρκο, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε τα εγκληματικά εγχειρήματα των Κλίντον όταν φλέρταρε για πρώτη φορά την Κλίντον το 2005.

«Γνωρίζω την οικογένεια από το 1993, αλλά η Τσέλσι και εγώ δεν επισημοποιήσαμε μια σχέση μέχρι το 2005 και παντρευτήκαμε το 2010. Μέχρι τότε δεν γνώριζα την εγκληματική συμπεριφορά τους», είπε ο Μεζβίνσκι.

«Μπορείτε να εξηγήσετε, κύριε Μεζβίνσκι, πώς γνωρίζατε τους Κλίντον για 12 χρόνια πριν παντρευτείτε την Τσέλσι, αλλά αγνοούσατε τις εγκληματικές τους ενέργειες; Αυτό φαίνεται απίθανο», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Ο Μεζβίνσκι διευκρίνισε πώς οι Κλίντον είχαν απομονωθεί με μυστικοτητα σε τέτοιο βαθμό που κανείς έξω από τον στενό τους κύκλο δεν γνώριζε τα εγκλήματά τους. Παραδέχτηκε τη δική του αφέλεια, λέγοντας ότι ήταν τόσο ερωτευμενος με την Τσέλσι που όλα πέρα ​​από το πεδίο της σχέσης τους «έγιναν θολά». Οι Κλίντον, πρόσθεσε, ήταν μάστορες του καμουφλάζ και της απόκρυψης.

«Ήταν πραγματικά τόσο καλοί στο καμουφλάζ, κύριε Μεζβίνσκι, ή απλώς επιλέξατε να μην αναγνωρίσετε την πραγματικότητα;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Λίγο και από τα δύο», παραδέχτηκε ο Μεζβίνσκι.

Εκείνη τη στιγμή, ο δικηγόρος της Κλίντον ζήτησε την άδεια του δικαστηρίου για να τηλεφωνήσει. Δικαιολογήθηκε, βγήκε από την αίθουσα για πέντε λεπτά, και όταν επέστρεψε, ζήτησε από τον υποναύαρχο Κράνταλ να θέσει το δικαστήριο σε αναβολη μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Υποστήριξε ότι «ήρθαν στο φως νέα στοιχεία» που θα αθώωναν κατηγορηματικά την πελατισσα του.

«Μόνο επειδή έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε και σήμερα. Αλλά αυτό το δικαστήριο δεν θα ανεχθεί καμία καθυστέρηση μετά από αυτό», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

Έβαλε τη δίκη σε αναβολη μέχρι το πρωί της Τετάρτης.



Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ






















Σχόλια

  1. ελα και μην απολογεισαι, διασκεδαστη μας.
    οτι μπορεις κανεις, ελλειψει καμιας σαπουνοπερας με σασπενς μεταξυ επεισοδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Οκτωβρίου, 2021 23:55

    ΝΑΙ .ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ....
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ,
    ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΗΡΑ ,ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ Η,ΓΟΥΛΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ;
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ,ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛΑΚΙΑΣ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! .
    ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗ ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ,
    ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017 .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ .
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝ Φ .ΚΕΝΝΕΝΤΥ :
    IF YOU KNOW YOU KNOW .
    NA TA ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΛΙΜΜΜΕΝΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις