Νομίζουν ότι μας ξεφορτώθηκαν. Το Ουισκόνσιν θα είναι η πρώτη Πολιτεία που θα αποπιστοποιήσει το αποτέλεσμα των εκλογών...?

Präsident Joe Biden  

Το Ουισκόνσιν ενδέχεται να είναι η πρώτη πολιτεία που θα αποκηρύξει

τις κάλπικες εκλογές του 2020, αφού ο σερίφης της κομητείας Ρασίν και ο αρχιφύλακας Μάικλ Λουέλ έπιασε στα πράσα την εκλογική επιτροπή του Ουισκόνσιν.

Η Christina Bobb του OAN έκανε ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ, λίγο αφότου αποκαλύφθηκε ότι μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του Ουισκόνσιν έβαλαν στο στόχαστρο γηροκομεία και εν γνώσει τους “έσπασαν” τους εκλογικούς νόμους, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Racine Christopher Schmaling.

Χθες, το Gateway Pundit ανέφερε ότι ο σερίφης Christopher Schmaling παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας εκτεταμένης έρευνας σχετικά με την απάτη με τους ψηφοφόρους, που διαπράχθηκε σε γηροκομεία του Ουισκόνσιν από την Εκλογική Επιτροπή του Ουισκόνσιν.

Οι εκλογικοί υπάλληλοι του Ουισκόνσιν δεν παραβίασαν τυχαία αυτούς τους νόμους. Δεν επρόκειτο για πρόχειρη κακοδιαχείριση των εκλογών ή εγκληματική ανικανότητα. Αυτό ήταν μια συντονισμένη συνωμοσία για την υπονόμευση των εκλογικών νόμων και την κλοπή των εκλογών στο Ουισκόνσιν. Με άλλα λόγια, εγκληματική κακοδιαχείριση.

Σύμφωνα με τον Schmaling, οι αξιωματούχοι του WEC γνώριζαν ότι “χρειάζονταν την ευελιξία για να παραβιάσουν το νόμο” και ότι θα έπρεπε να “δώσουν οδηγίες στους υπαλλήλους των κομητειών να παραβιάσουν το νόμο”, μέσω μιας καταγεγραμμένης κλήσης ζουμ.

Παρόλο που γνώριζαν ότι ήταν παράνομο και μάλιστα εξέφρασαν την παρανομία αυτών των ενεργειών, το WEC αποφάσισε ότι το COVID καθιστούσε πολύ επικίνδυνη τη χρήση των Ειδικών Αντιπροσώπων Ψηφοφορίας σε γηροκομεία.

Οι Ειδικοί Αντιπρόσωποι Ψηφοφορίας είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες των οποίων η δουλειά είναι να προστατεύουν τα δικαιώματα ψήφου των ασθενών σε γηροκομεία και να αποτρέπουν την κατάχρηση, τη συλλογή ψηφοδελτίων και άλλες παραβιάσεις του νόμου. Ο νόμος της πολιτείας του Ουισκόνσιν τους απαιτεί να αποτελούν μέρος της διαδικασίας ψηφοφορίας στα γηροκομεία.

Το WEC έστειλε επιστολή στους εκλογικούς αξιωματούχους των κομητειών με την οποία δίνει οδηγίες για την είσοδο των εκ του νόμου απαιτούμενων SVDs σε γηροκομεία.

Ενώ άλλοι “απαραίτητοι εργαζόμενοι”, όπως η διανομή φαγητού, και διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών του πρώτου κόσμου επιτράπηκε η είσοδος στο κτίριο, οι νομικά εγκεκριμένοι αλλά προφανώς μη απαραίτητοι Ειδικοί Αντιπρόσωποι Ψηφοφορίας αποκλείστηκαν από τη διασφάλιση των δικαιωμάτων ψήφου και την πρόληψη της κακοποίησης των ηλικιωμένων.

Αναφέρθηκε ότι πολλά ψηφοδέλτια ρίχτηκαν για λογαριασμό ανίκανων ασθενών γηροκομείου, οι οποίοι δεν είχαν τη διαύγεια ή την ικανότητα να συναινέσουν στην ψηφοφορία. Ορισμένες καταγγελίες αναφέρουν ότι τα ψηφοδέλτια ρίχτηκαν σύμφωνα με το πώς οι ανίκανοι ψηφοφόροι “ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές”.

Ο Schmaling πιστεύει ότι αυτή η απάτη με στόχο τους ασθενείς σε οίκους ευγηρίας δεν περιοριζόταν σε μία εγκατάσταση, αλλά συνέβαινε σε ολόκληρη την πολιτεία. Η κομητεία Racine έχει 11 οίκους ευγηρίας και η πολιτεία του Ουισκόνσιν έχει 72 κομητείες. Πολύ περισσότερα από εκατό γηροκομεία με εκατοντάδες ψηφοδέλτια το καθένα μπορεί να έχουν υποστεί απάτη ψηφοφόρων που διέπραξε η Εκλογική Επιτροπή του Ουισκόνσιν.

Η Christina Bobb καταλήγει,

Με βάση μόνο τις παρανομίες στα γηροκομείων και την εκλογική απάτη, θα μπορούσαν να υπάρξουν 50.000 – 100.000 πλαστά ψηφοδέλτια στο Ουισκόνσιν κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020. Ο Μπάιντεν υποτίθεται ότι κέρδισε την πολιτεία με 20.682 ψήφους. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετή απάτη για να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η εκλογική επιτροπή του Ουισκόνσιν ενορχήστρωσε μια εγκληματική και δόλια εκλογή. Ο σερίφης δήλωσε ότι παραπέμπει τα εγκλήματα στην εισαγγελέα του Racine, Patricia Hanson. Η Hanson είναι εκλεγμένη Ρεπουμπλικανή και θα κληθεί να ασκήσει δίωξη για τα εγκλήματα αυτά. Ταυτόχρονα, το νομοθετικό σώμα του Ουισκόνσιν έχει περισσότερα από αρκετά στοιχεία για να αποδείξει ότι τα αποτελέσματα που πιστοποιήθηκαν το 2020 είναι πλαστά και πρέπει να ακυρωθούν. Οφείλει το Ρεπουμπλικανικό πολιτειακό νομοθετικό σώμα να στηρίξει τους νόμους που ψηφίζει και να μην επιτρέψει σε εγκληματικές δραστηριότητες να παρακάμψουν τον νόμο και την τάξη. Το πολιτειακό νομοθετικό σώμα του Ουισκόνσιν είναι έτοιμο να αποκηρύξει τις εκλογές τους. Θα το κάνουν;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Οκτωβρίου, 2021 23:54

    ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ .
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις