Η ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΣ (SILICON VALLEY, BLM, BIG BUSINESS)

 

Μετά την απομάκρυνση του "πορτοκαλί ανθρώπου" από το προσκήνιο και πριν ακόμα ολοκληρωθεί η τελευταία πράξη του

θεατρικού δράματος στην Γερουσία, . οι διοργανωτές του όλου εγχειρήματος  θέλησαν να προβάλουν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το κατόρθωμά τους.  

Η αναφορά μας γίνεται για να αποτυπωθούν οι πρακτικές που έχουν και είχαν εφαρμογή σε τόπους τόσο μακρινούς όπως το "νησί του εγκλήματος". Ίσως ο αναγνώστης μπορέσει να διαβλέψει τον  αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον εφόσον πλέον τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι γνωρίζουν μεθόδους, πρόσωπα και πράγματα. Ο τρόπος "πολιτικής εμπλοκής" στο μέλλον προβλέπεται ανορθόδοξος με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο σε αυτούς επί σκηνής όσο και σε αυτούς πίσω από την σκηνή. Τίποτα δεν μένει απαρατήρητο, τίποτα δεν ξεχνιέται. 
 
Οι αποκαλύψεις έγιναν στο άρθρο της Molly Ball 4-2-2021 στον TIME με τίτλο "Η μυστική ιστορία της σκιώδους καμπάνιας που έσωσε τις εκλογές του 2020".
 
Στις 2 Δεκεμβρίου 2020 ο Τραμπ αναφερόμενος στις εκλογές είπε "Για μήνες μας προειδοποιούσαν ότι δεν πρέπει να ανακηρύξουμε αμέσως την νίκη μας. Μας έλεγαν επανειλημμένως ότι θα πάρει εβδομάδες αν όχι μήνες μέχρι να φανεί ο νικητής , μέχρι να μετρηθούν όλα τα (επιστολικά) ψηφοδέλτια και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Στον αντίπαλό μου είπαν να μείνει μακριά από τις εκλογές, να μην ασχοληθεί με την προεκλογική εκστρατεία, του είπαν ότι δεν τον χρειάζονται, το έχουμε, οι εκλογές έχουν τελειώσει, και συμπεριφερόντουσαν σαν να ήξεραν ήδη το εκλογικό αποτέλεσμα".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΤΙΜΕ "ένα καλά πληρωμένο με χορηγίες καμπάλ αποτελούμενο από ισχυρούς ανθρώπους εργάστηκαν μαζί  παρασκηνιακά για να επηρεάσουν αντιλήψεις, να αλλάξουν κανόνες και νόμους, να καθοδηγήσουν τα θέματα που κάλυπταν τα ΜΜΕ, και να ελέγξουν την ροή των πληροφοριών που έφτανε στον κόσμο.... Δεν έστησαν τις εκλογές αλλά τις ενίσχυσαν ... πίστεψαν ότι το κοινό χρειάζεται να καταλάβει την ευθραυστότητα του συστήματος ώστε να σιγουρευτούν ότι θα διατηρηθεί η δημοκρατία στην Αμερική".
 
Με άλλα λόγια η επιχείρηση "Σύμπραξη για την άμυνα της δημοκρατίας" είχε ως μοναδικό σκοπό να βγάλει από την μέση τον Τραμπ με κάθε μέσο φυσικά για το καλό της Αμερικής.
 
Τα μέλη της Ανίερης Τριάδος κατά του Τραμπ.
 
Α. Οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής facebook & twitter.
 
Τον Νοέμβριο 2019 ο κύριος facebook, Mark Zuckerberg κάλεσε για δείπνο στο σπίτι του εννέα αρχηγούς αριστερών κινημάτων για δικαιώματα για να συζητήσουν τους κινδύνους σχετικά με την διαχείριση της πληροφορίας εν όψη των επερχόμενων προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου 2020.
Σύμφωνα με την Vanita Gupta , η οποία είχε παρόμοια συνάντηση και συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο του twitter, Jack Dorsey, "χρειάστηκε μεγάλη επιμονή, παρότρυνση, συζήτηση, ομαδική σκέψη για να καταλήξουμε σε περισσότερο αυστηρούς κανόνες και απαγορεύσεις". Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε πληροφορία ήταν κατά του Μπάιντεν δεν έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Αναρτήσεις που έβλαπταν τον Μπάιντεν είχαν την ίδια τύχη. Το εκλογικό αποτέλεσμα επηρεάστηκε.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του MRC το 4,6% των ψηφοφόρων δεν θα ψήφιζε τον Μπάιντεν αν είχε μάθει τα σκάνδαλα την οικογένειας Μπαιντεν στην Κίνα και την Ουκρανία τα οποία απεκρύβησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ έχασε με 4,4%.
Ο Mark Zuckerberg  του facebook χρηματοδότησε την υποδομή της επιστολικής ψήφου στην οποία στηρίχτηκε η νίκη του Μπάιντεν με 300 εκατομμύρια δολάρια.
 
Β. Black Lives Matter
 
Η Μαρξιστική οργάνωση των "Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία" (αφού επί επτά μήνες έκαιγαν εν πλήρη ατιμωρησία τις από αριστερούς δημάρχους και κυβερνήτες διοικούμενες δημοκρατικές πολιτείες)  δημιούργησε μια δύναμη προστασίας των εκλογών. Αυτοί στελέχωσαν τις επιτροπές και ήταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των δημοκρατικών. Εν ολίγοις ήταν το πεζικό του Μπάιντεν.
 
Γ. Οι Μεγάλες Επιχειρήσεις
 
Τα κλειστά σύνορα του Τραμπ τα οποία λειτούργησαν υπέρ της διασφάλισης του εισοδήματος των εργαζομένων στην βιομηχανία Αμερικανών, στέρησαν από τις μεγάλες επιχειρήσεις φτηνά εργατικά χέρια. Το άνοιγμα των συνόρων που προωθεί ο Μπάιντεν είναι μέρος της τήρησης της μεταξύ τους στήριξης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις