Η προεδρική φρουρά ήταν πάντα εκεί. Γιατί τώρα δεν είναι;

 
 
Η ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου ενοχλείται από τους Εύζωνες.
 
Από την περασμένη εβδομάδα μας είχε ενημερώσει, πηγή στην προεδρική φρουρά, ότι η Α.Σακελλαροπούλου ενοχλείται από τους εύζωνες. Οι ίδια πηγή ανέφερε πως η ΠτΔ ενοχλείται από τον θόρυβο που κάνουνε τα τσαρούχια διότι της προκαλούν…ανατριχίλα.
 
Η πηγή αυτή ανάφερε επίσης ότι η ΠτΔ είχε κάνει παράπονα στον διοικητή της Προεδρικής φρουράς,ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνουν κάπως πιο….αθόρυβοι οι…εύζωνες(!).
 

 
Τότε δεν είχαμε δώσει βάση σε αυτή την πληροφορία διότι θεωρήσαμε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα της περάσει. Άλλωστε μετά τις εικόνες και τα καριοφίλια που απομακρύνθηκαν κακήν κακώς από το γραφείο της, είχαμε εμπεδώσει πως η εν λόγο κυρία έχει κάποιο είδος αλλεργίας σε ότι έχει σχέση με την πατρίδα(που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύει) και την θρησκεία.Θεωρήσαμε όμως ότι θα κρατήσει έστω τους τύπους.
 
Ωστόσο σήμερα το πράγμα προχώρησε. Φωτογραφίες και κείμενα στο διαδίκτυο δείχνουν την απουσία των ευζώνων από τα φυλάκια τους. Η προεδρική φρουρά ήταν πάντα εκεί. Γιατί τώρα δεν είναι;
Φοβούμενοι τα χειρότερα δημοσιεύουμε την πληροφορία στην οποία η ΠτΔ οφείλει να απαντήσει. Ενοχλείστε κυρία ΠτΔ από την προεδρική φρουρά; Που είναι οι Εύζωνοι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη; Γιατί δεν είναι εκεί; Ο λαός που εκπροσωπείτε περιμένει απάντηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΤΩΩΩΩΡΑΑΑ ,ΣΩΘΗΚΕΣ !
    ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !.
    ΑΝΤΕ ,ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΗ ΣΤΑ ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣ ,Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΥΤΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΚΡΕΒΆΤΙ .ΣΕ ΠΑΝΕΡΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pesto re file.. pou eine oeo?? tous pirane oi drakonianoi kato apo tin vouli stis stoes... kai meta ta pane goudanamo .. etsi? leo kai ego... giati den valane clono evzounous ?? tous teliosane ta ilika... perimenoune paragelia apo xromatopoleio...kai o mitsos extes stin ikaria clonos itane...o alitinos eine guadanamo me biden kai tom hanks...mpourdomaxos here

      Διαγραφή
  2. Μη βλέπετε τους λεγόμενους "επισήμους" που στις δημόσιες εκδηλώσεις τους το παίζουν ωραίοι και δυνατοί, εκεί παίζουν απλά τον ρόλο τους. Κατά βάθος υποφέρουν από φοβίες και είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις