Είναι άρρωστημενοι ....!!!

scientific instruments 
 
Η Coca Cola, η Kraft, η Pepsi και η Nestlé χρησιμοποιούν τα κύτταρα των μωρών που έχουν αποβληθεί,ως αρωματικοί παράγοντες. Οι γνωστές εταιρείες τροφίμων έχουν χρησιμοποιήσει τον ιστό των μωρών απο αποβολες η εκτρωσεις για να δημιουργήσουν γεύσεις.
Οι Kraft, PepsiCo, Nestle συνεργάζονται με την Semonyx, μια εταιρεία της Καλιφόρνιας που χρησιμοποιεί ματαιωμένα εμβρυϊκά κύτταρα για να δοκιμάσει ψεύτικες γεύσεις.
 
Η διακεκομμένη ανθρώπινη εμβρυϊκή κυτταρική γραμμή είναι γνωστή ως "ΗΕΚ-293" και χρησιμοποιείται για να δει πώς θα αντιδρά ο ανθρώπινος ουρανίσκος στις συνθετικές γεύσεις. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα επεξεργασμένα τρόφιμα σήμερα είναι άγευστα, εταιρείες όπως η Semonyx προσλαμβάνονται για να αναπτύξουν γεύσεις.
 
there are some products that use aborted fetuses
 
«Αυτό που δεν λένε στο κοινό είναι ότι χρησιμοποιούν το HEK 293 - ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα από ένα ματαιωμένο μωρό για να φτιάξουν αυτούς τους υποδοχείς», λέει η Deby Winnage της ομάδας Life Advocacy Children of God for Life "Παρόλο που, θα μπορούσαν εύκολα να έχουν επιλεγμένο ζώο, έντομο ή άλλα κύτταρα που εκφράζουν την πρωτεΐνη G για γευστικούς παράγοντες. "
 
Από τον συντάκτη: Το κύριο καθήκον των παγκοσμιοποιητών που ελέγχουν τις παγκόσμιες εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω (και όχι μόνο) είναι να εξοικειώσει ομαλά την ανθρωπότητα με τον κανιβαλισμό και με αυτόν τον τρόπο να την προσθέσει σε δονήσεις χαμηλής συχνότητας. Δηλαδή, η έννοια της σίτισης εμβρυϊκών υλικών υπερβαίνει κατά πολύ την κοινή λογική στον τομέα των αποκρυφιστικών πρακτικών.
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις