ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ(ΜΙΑΝΜΑΡ)

 

Το καθεστώς της Βιρμανίας που στήθηκε το 2012 με τις ευλογίες του Ομπάμα και

της παρέας του Σόρος, κατέρρευσε μόλις ο Μπάιντεν ανέβηκε στην εξουσία. Ο στρατός της χώρας , έκρινε πως οι πρόσφατες εκλογές ήταν νοθευμένες , συνέλαβε την κυρία Σου Τσι και άλλα εκλεκτά μέλη του καθεστώτος, και ανακοίνωσε εκλογές σε ένα χρόνο. 

 

Σήμερα ο Μπάιντεν ανακοίνωσε σκληρά μέτρα κατά της νέας στρατιωτικής ηγεσίας και ζήτησε την απελευθέρωση των κρατουμένων. Στην περίπτωση της Ουκρανίας ως αντιπρόεδρος, είχε απαιτήσει την απόλυση του Γενικού Εισαγγελέα που ερευνούσε την υπόθεση της εταιρίας ενέργειας Μπουρίσμα στην οποία εμπλέκετο ο γιός του Χάντερ. Τότε τι αίτημα του ικανοποιήθηκε εντός 6 ωρών. Δεδομένου ότι η  Βιρμανία συνορεύει με την Κίνα, μένει να δούμε τι μέλει γενέσθαι. 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τραμπα ετσι γινονται σωστα οι δουλειες. Βλεπε να μαθαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΣΟΥ ΚΙ ΤΗΣ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΙ ΣΟΡΟΣ/ΟΜΠΑΜΑ/ΚΛΙΝΤΟΝ.

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Α ΛΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ....

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΡΟΥΜΑΝΑΚΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΤΕ...

    ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ;

    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΕΔΩ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΝ,ΚΑΙΘΑ'ΡΘΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΨΩΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΛΗ....

    ΑΝΤΕ ΚΑΚΟΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ,ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΑΤΟΜΑ.

    Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟΝ.ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΟΡΝΤΕΒΡ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ,ΚΥΡΙΟΝ ΠΙΑΤΟΝ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ,ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΚΕΙΚ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις