Ίδια γραμμή αίματος σε Ρότσιλντ, Χίτλερ, Μέρκελ, Ομπάμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρότσιλντ, Χίτλερ, Μέρκελ, Ομπάμα 

 Η παρακάτω ιστορία είναι

με κάθε επιφύλαξη

Ίδια γραμμή αίματος σε Ρότσιλντ, Χίτλερ, Μέρκελ, Ομπάμα.
Μπάρι Ομπάμα Χίτλερ
Ο Μπάρι είναι ο εγγονός του Χίτλερ, οι θείες του είναι η Άνγκελα Μέρκελ, η Τερέζα Μέη, η Ντάλια Γκρίμποσακαϊτ.
Οι Αμερικανοί δεν κέρδισαν τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχασαν από τους Ναζί. Οι Ναζί αποσύρθηκαν για αναδιοργάνωση και διείσδυση σε όλο τον κόσμο. Ο Χίτλερ ΔΕΝ πέθανε σε αποθήκη το 1944. Αυτός ήταν ο μπάτλερ του που ήταν επίσης το σώμα του κλώνος. Έφυγε στην Αργεντινή μαζί με άλλους SS, όπου έζησε μέχρι το 1957 οπότε πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Εύα Μπράουν πήγε μαζί του μαζί με την κόρη τους Ανν που γεννήθηκε το 1942. Στην Αργεντινή η Εύα και ο Αδόλφος απέκτησαν 3 ακόμη κόρες που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία για να μεγαλώσουν στη «πατρίδα». Τα ονόματά τους είναι: Angela, Theresa και Dalia.








Άλλοι Nαζι έφυγαν στην Ανταρκτική όπου δημιούργησαν μια βάση κάτω από τον πάγο. Είχαν πλοία που θα μπορούσαν να πετάξουν από πόλο σε πόλο σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Πολλοί από τους επιστήμονες των Ναζί μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ, με ψεύτικα ονόματα και προσλήφθηκαν από την κυβέρνηση για να φέρουν την τεχνολογία τους στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ πίστευαν ότι ήταν καλύτερο να τα είχαν αυτοί παρά οι Ρώσοι. Αυτό ονομάστηκε Operation Paperclip.
Αφού ο Χίτλερ πέθανε στην Αργεντινή το 1957, η Eva Braun άλλαξε το όνομά της σε Madelyn Lee Payne ,πήρε την κόρη τους Ann και μετακόμισε στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τον Stanley Dunham και το όνομά της έγινε Madelyn Dunham. Η Ann έγινε Stanley Ann Dunham. Η Άννα ήταν 19 ετών όταν έμεινε έγκυος από έναν Κενυάτη υπήκοο, τον Μπαράκ Ομπάμα. Μετακόμισε στην Κένυα και γέννησε τον γιο της, Μπάρι. Με τον καιρό συνειδητοποίησε ότι ο άντρας που «παντρεύτηκε» ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά και επέστρεψε με τον γιο της στην Αμερική. Λίγο μετά την επιστροφή της στην Αμερική παντρεύτηκε τον Lolo Soetoro και απέκτησε ένα δεύτερο παιδί, μια κόρη, τη Maya.
Επίσης ο Χίτλερ ήταν Ρότσιλντ. Η μητέρα του ήταν η Klara Polzi, η οποία εργαζόταν ως υπηρέτρια στο αυστριακό σπίτι του Salomon Meyer Rothschild, όπου έμεινε έγκυος από αυτόν. Επέστρεψε στη Γερμανία για να γεννήσει τον Adolph και αργότερα παντρεύτηκε τον Alois Schicklgruber, ο οποίος αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Χίτλερ. Οι γραμμές αίματος είναι ΠΟΛΥ πολύ σημαντικές για τους Illuminati και εκτρέφουν τα παιδιά τους ή έχουν παράνομα παιδιά για να διαδώσουν τις γραμμές αίματος τους πολύ μακριά.
Επομένως Barry Soetoro = Barack Obama II = Εγγονός του Χίτλερ = Rothschild από αίμα. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η θεία του Άγγελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας τον φίλησε και τον κοίταξε τόσο στοργικά σε μια επίσκεψη του εκεί. Οι άλλες δύο θείες του είναι η Theresa May, πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και η Dalia Grybauskaite, η Πρόεδρος της Λιθουανίας.
Το σχέδιο του Χίτλερ για ένα 3ο Ράιχ έχει μετατραπεί στο 4ο Ράιχ του σήμερα και οι απόγονοί του έχουν τοποθετηθεί σε υψηλού επιπέδου θέσεις σε στρατηγικές χώρες για να προωθήσουν το σχέδιο των Illuminati για μια νέα παγκόσμια τάξη NWO
Ο Ομπάμα ήταν παράνομος πρόεδρος σε τόσα πολλά επίπεδα. Δεν έχω αγγίξει καν την ομοφυλοφιλία ή την παιδοφιλία του. Αυτή είναι μια άλλη ανάρτηση. ΑΥΤΟ είναι απλώς ένα κομμάτι του Obamagate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Πρίν λίγα χρόνια διάβασα τήν είδηση ότι οι Ρώσοι κάναν εξέταση DNA στό κρανίο πού κατείχαν καί υποτίθεται ότι ήταν τού Χίτλερ συγκρίνοντάς το μέ συγγενή του. Τό αποτέλεσμα ήταν ότι ...λάθος λείψανα βρήκαν όταν υποτίθεται ότι τόν βρήκαν αυτοκτονημένο.
    Επίσης θυμάμαι ότι κάποια στιγμή είδα δίπλα δίπλα δύο φωτογραφίες από τό πλάι τού Χίτλερ καί τής Μέρκελ. Μαντέψτε. Ήταν ....ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με τα 3 κορίτσια – κόρες του Χίτλερ, παρακαλώ να μου επιτραπεί να επεκτείνω τα «συνωμοτικά σενάρια..». Στις επίσημες βιογραφίες τους αναφέρονται ημερομηνίες γέννησης που τουλάχιστον για την Τερέζα και την Ντάλια, δεν πρέπει να ισχύουν. Είναι μάλλον δίδυμες.
    Τα κορίτσια στάλθηκαν σε 3 διαφορετικές χώρες – Βρετανία, Γερμανία - τότε Σοβιετική Ένωση, σημερινή Λιθουανία. Ήταν ρητή εντολή του πατρός.
    Η φωτο όπου εμφανίζονται έφηβες, είναι από το σχολείο στο οποίο φοίτησαν, άμεσα χρηματοδοτούμενο από «άτομα» του Σίτυ του Λονδίνου. Ένα σχολείο στο οποίο φοιτούσαν και φοιτούν άτομα προορισμένα από την καμπάλ για να τους υπηρετήσουν πιστά, όταν και αν χρειαστεί. (το σχολείο αυτό έχει πλέον μεταφερθεί από την περιοχή του Λονδίνου στο Μπράιτον). Υπάρχουν πολλές ακόμη φωτο από την φοίτηση των κορασίδων σε αυτό το σχολείο. Ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωριστούν καλά και να ζήσουν «σαν οικογένεια».
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την μητέρα του Χίτλερ, ισχύει μάλλον άλλο σενάριο, από αυτό της ταπεινής υπηρέτριας. Έτσι αιτιολογούνται οι «σχέσεις στοργής» μελών της οικογένειας Γουίντσορ προς τον Χίτλερ.
    Η γνωστή για τις επιδόσεις της βασίλισσα Βικτώρια, αφού πένθησε τον σύζυγο Αλβέρτο, παρηγορήθηκε – και καλά έκανε – από τον ιπποκόμο της, Κο Μπράουν – που δεν ήταν ένας κοινός θνητός. αλλά απόγονος της Σκωτσέζικης δυναστείας των Στιούαρτ. Γρήγορα ο καρπός του Μπράουν φύτρωσε στην κοιλία της μεγαλειοτάτης, που εσπευσμένα αναχώρησε για Ελβετία – να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα διαίτης – η επίσημη αιτιολογία. Γέννησε κοριτσάκι, το όνομα αυτής Κλάρα και δόθηκε σε καθολική οικογένεια της Αυστρίας, καθολικός ήταν και ο κος Μπράουν. Μεγαλώνοντας, στα 17 της, παντρεύτηκε έναν Ροθτσάιλντ, από την μητέρα του. Η οικογένεια μετοίκησε στην Γερμανία.
    Ο νεαρός Αδόλφος έγινε στρατιωτικός – απευθυνόταν στους ταπεινωμένους από τον Α΄ πόλεμο Γερμανούς και έπρεπε να είναι και ίδιος ταπεινός, έτσι εφευρέθηκε η καταγωγή της μητρός. Αλλά πολύ γρήγορα εξελίχθηκε στο στράτευμα, σωστά; Και να οι επισκέψεις των γαλαζοαίματων ερπετών της Βρετανίας, και να οι χαιρετούρες αλλά Χίτλερ μεταξύ των ερπετών – γνήσιοι Γερμανοί ήταν άλλωστε, ακόμη και η ντράκοΛίζυ πριν μερικά χρόνια το επικαλέστηκε σε Γερμανικό έδαφος ( μετά την Μίντλετον είναι πλέον γνήσιοι Ροθτσάιλντς). Άφθονη χρηματοδότηση από τους γνωστούς και βέβαια σαν επιστέγασμα χρησιμοποιήθηκε ως όχημα για την ίδρυση του κράτους των Ρόθτσάιλντς, κηρύσσοντας διωγμό σε ομόφυλους του και προκαλώντας «αισθήματα ενοχής» στην παγκόσμια κοινότητα…. παλιά μου τέχνη κόσκινο για τους σκηνίτες…
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΕΤΑ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΥΠΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΕΡΕΥΝΟΥΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,,,,,,ΕΡΕΥΝΑ!

    ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ Ε;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ......ΚΑΙ Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ,ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑΣ ΧΑΡΡΙΜΑΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛΛΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ;Ο ΓΕΡΟΔΡΑΚΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ!ΖΩΗΡΗ Η ΒΑΣΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΥΖΥΓΟ,ΕΠΛΗΤΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ,ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΕΡΑΣΤΗ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΜΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΚΟΜΠΟΣΤΑ;

    ΚΙ Ο SLEEPY JOE EINAI ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΟΥΙΝΣΔΟΡ-ΣΑΞΕ ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΘΑ-ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ.ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ=BESTIALITY ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ,ΒΙΑΖΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΤΡΩΓΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΧΡΩΜΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ,ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ ΚΡΕΑΣ ΜΕΛΑΨΟ,ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΙΝ ΙΝΔΩΝ ΒΡΕΦΩΝ,Ο ΛΟΡΔΑΚΑΣ...

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΤΤΕ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ UNCLE DICKY,TON ANATINAΞAN ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ ΤΗΝ ΛΕΜΒΟ ΤΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΒΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΕΖΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ "ΕΞΗΓΟΥΝ" ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΛΟΗΓΚΟΡ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ=ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΙΝ ΤΖΙΝ ΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΚ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΙΟΤΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝΕ...

    10.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ...
    Ε;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ε ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ;
    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΕΤΑΙΡΕΙΑΣ COSCO=CIA,ΠΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΜΕΙ....

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ;

    ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NAI ΕΛΕΟΣ....

    ΠΑΣ ΣΤΟ PERSEASORION BLOG KAI TA ΔIABAZEIΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.

    'Η ΤΑΙΝΙΑ HILLARY-CHILD SEX EINAI ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ'ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΔΙΟΝΙΟΥ....ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΤΟΥ!

    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΥΛΙΚΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ.

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ,

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις