ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ $3.1 ΔΙΣ.

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Η Σαουδική Αραβία συνέλαβε επιχειρηματίες και υπαλλήλους τραπεζών λόγω διαφθοράς 3,1 δισ. Δολαρίων. 
 
Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν αρκετά άτομα, συμπεριλαμβανομένων επτά επιχειρηματιών και 12 υπαλλήλων τραπεζών, στο πλαίσιο ενός προγράμματος διαφθοράς και ξεπλύματος χρημάτων που περιελάμβανε μεταφορά περισσότερων από 11,5 δισεκατομμύρια SAR (3,1 δισεκατομμύρια δολάρια) εκτός της χώρας. 
 
Μια επίσημη πηγή της Αρχής κατά της Διαφθοράς του βασιλείου είπε ότι αξιωματούχοι έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή πολλών υπαλλήλων τραπεζών στην «λήψη δωροδοκίας από συμμορία, αποτελούμενη από μια ομάδα κατοίκων και επιχειρηματιών, με αντάλλαγμα την κατάθεση χρημάτων από άγνωστη πηγή και τη μεταφορά τους εκτός του βασιλείου», ανέφερε η επίσημη Υπηρεσία Τύπου της Σαουδικής Αραβίας (SPA). 
 
Οι επιτόπιες έρευνες και η ανάλυση των τελωνειακών εισαγωγών διαπίστωσαν ότι τα ανώνυμα μετρητά που κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των εμπορικών οντοτήτων που εμπλέκονται στις συναλλαγές ανήλθαν σε περισσότερα από 11,59 δισεκατομμύρια SAR. 
 
Οι αρχές συνέλαβαν πέντε κατοίκους όταν κατευθύνονταν σε μια τράπεζα για να καταθέσουν 9,98 εκατομμύρια SAR σε μετρητά που είχαν στην κατοχή τους.
 
Επιπλέον, επτά επιχειρηματίες, 12 υπάλληλοι τραπεζών, ένας υπάλληλος που δεν είχε ανατεθεί σε μια από τις περιοχές, πέντε πολίτες και δύο κάτοικοι συνελήφθησαν επίσης για τη συμμετοχή τους σε εγκλήματα δωροδοκίας και απάτης και την εκμετάλλευση της επιρροής της εργασίας τους σε παράνομο οικονομικό κέρδος , ανέφερε η έκθεση. 
 
Η αρχή επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει να παρακολουθεί την αγορά και ότι όποιος καταπατά δημόσια χρήματα, ή χρησιμοποιεί τη δουλειά του για προσωπικό συμφέρον ή βλάπτει το δημόσιο συμφέρον θα τιμωρηθεί.
~~~~~
"Όποιος καταπατά δημόσια χρήματα, ή χρησιμοποιεί τη δουλειά του για προσωπικό συμφέρον ή βλάπτει το δημόσιο συμφέρον θα τιμωρηθεί" - Σοβαρά το λένε τώρα..;; 
 
Αυτό σε εμάς έγινε τώρα πιά ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! 
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Saudi arrests businessmen, bank employees in $3.1bn corruption scheme Aarti Nagraj 28/01/2021 f scmur Motivate Publishing 1st Saudi Tour 2020 Stage 4 Saudi authorities have arrested several people including seven businessmen and 12 bank employees as part of a corruption and money laundering scheme that involved transferring more than SAR11.5bn ($3.1bn) 1bn) outside the"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Συνωμοσιολόγε, αν μπορείς ανέβαζε τη βραδυνή σειρά άρθρων σου πιο νωρίς.
    Τα ανεβάζεις τα μεσάνυχτα περίπου, πολλοί τότε έχουμε εγκαταλείψει, έχουμε πάει για ύπνο και αναγκαστικά τα διαβάζουμε είτε πολύ αργά, είτε την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι πειράζει αν τα βλέπεις την επόμενη;
      Μόνος του παλεύει, δεν έχει γραμματέα να της δίνει εντολές να τα κάνει νωρίτερα. Έχει πει ότι δουλεύει, οπότε πότε θα ξεκουραστεί, πότε θα ψάξει στο ίντερνετ για να αποφασίσει τι θα ανεβάσει, η ώρες είναι λίγες, δεν φτάνουν...
      Σημασία έχει να ανεβαίνουν άρθρα και να τα βλέπουμε όσοι ενδιαφερόμαστε, η ώρα δεν έχει σημασία
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Φυσικα και δουλευω αν και προτιμω το εργαζομαι...Η εργασια μου δυστυχως τι περισσοτερες φορες δεν εχει ωραριο και ειδικα τι ωρα σχολας.Δε το μετανιωσα ομως μιας κι εγω με το τροπο μου εχω βαλει ενα πολυ μικρο λιθαρακι στην προστασια κι ασφαλεια αυτης της πατριδας...Περαν των αλλων μη ξεχναμε οτι ειδικα το τελευταιο χρονο που ασχολουμαστε με τα Αμερικανικα θεματα η διαφορα ωρας μας φερνει τα νεωτερα αργα το βραδυ...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις