"ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "Alaska Washington Oregon Montana North Dakota TheWordMa .com Minnesota Idaho South Dakota New Hampshire Vermont Maine Wyoming Nevada California Michiga Utah Nebraska lowa New York Colorado Illinois Ohio Kansas New Jersey Missouri Arizona New Mexico elaware Maryland Washington, Virginia Oklahoma Arkansas Tennessee Kentucky North Carolina South Carolina Texas Alabama Georgia Louisiana Hawaii Florida ©opyig Ontheworldmap.com" 
 
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ, με ομόφωνη ψήφο η Βουλή της Πολιτείας έστειλε ειδοποίηση με εισαγγελική εντολή, που φέρει και την υπογραφή Δικαστή, στους επόπτες των εκλογικών τμημάτων στο μεγαλύτερο πολιτειακο μερίδιο της Πολιτείας που είναι και η μεγαλύτερη πόλη Φοινιξ με τον μεγαλύτερο πληθυσμό όπου και εκλέγει 11 Εκλέκτορες.
 
Τους προειδοποιεί ότι την Δευτέρα το πρωί, έχει είδη αποφασιστεί να πάει ο συνταγματαρχης με τους οπλίτες του και να συλλάβουν όλους τους επόπτες διότι δεν παρέδωσαν στον Γραμματέα των οικονομικών όπως ορίζει ο νόμος όλα τα καταμετριθεντα ψηφοδέλτια όπως τους είχε δώσει η εντολή με εισαγγελική εντολή όπως και όλα τα Μηχανήματα ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ. 
 
Οπότε την Δευτέρα το πρωί θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις, διότι μετά από αυτούς θα ζητήσουν και άλλες Πολιτειες να συλληφθούν οι επόπτες.
 
Στο τέλος θα γίνουν οι ανατροπές που έπρεπε να γίνουν το Νοέμβριο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Συνωμοσιολόγε, με όλη την ειλικρίνεια, αν δεν γίνουν εχθροπραξίες πάσης φύσεως εκει, θα φάμε όλοι Μπάιντεν μέχρι το...φλας (!).

    Ανεξάρτητα αν έχει ο ίδιος τον απόλυτο έλεγχο του στρατού ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια ελεος πια. Ακομα να το αποδεχθειτε πως ο σλιπι ειναι ο 1ος vr προεδρος της σιλικον, του χολιγουντ και της ντπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις