ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ 

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ……..ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ……ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ……

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΗ/ΓΑΙΑ………ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΙ Ε ΝΕΙ…….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…….

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ……….ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ…….ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ Η ΟΧΙ;;;;;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ……..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ……..ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ….ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ……..ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;;;;;;;;

-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ………..

-ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…….

-ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…….

-ΚΛΑΙΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ………

-ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ……ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ……….

-ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ……………….

-ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ, ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ……….ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ………..

-ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…………

-ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΓΕΝΩΝ…….ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΙ Ε ΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ………

-ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙ…………

-ΤΕΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…..ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ………………….

ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ……………….ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ………ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ……….ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΝΑ…ΕΙΔΟΣ……….

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΛΙΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΕΛΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ…..ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ……….ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΟΙ……….ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ….ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΤΩΡΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ………..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ…….

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ……ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;;; ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ;;;;; ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ….ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ….ΤΥΠΟΥΣ……..

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ, ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ…….ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ………ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ……

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΚΤΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ….ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ………….

ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ……..ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ….ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…….ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ……

ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ…..Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ……….ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. "ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ………" Τι εννοείς με αυτό; Γιατί αν εννοείς τον Ιησού Χριστό τότε είσαι λάθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστος ειναι απογονος Αβρααμ; Δεν ειναι Θεος; παμε καλα;

      Διαγραφή
  2. Σωστα, θελουμε μια διευκρίνιση πανω σε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Η μάστιγα αυτής της γενεάς ονομάζεται Oρθολογισμός και ο Oρθολογισμός είναι Θανάσιμος. O Oρθολογισμός προέρχεται από τον Άρχοντα του Σκότους και όλοι όσοι ζουν στο Σκοτάδι έχουν αυτή την ασθένεια ανάμεσα σε άλλες ασθένειες. Ό,τι όμως πηγάζει από Mένα, πηγάζει από το Φως και όταν έρχομαι στις επίλεκτες ψυχές Mου για να φωτίσω αυτόν το σκοτεινό κόσμο που ζείτε, μέσ' απ' αυτές, το Φως Mου ενοχλεί όλους αυτούς, που τα έργα τους είναι πονηρά. Tο Φως Mου τους ενοχλεί τόσο πολύ, ώστε είναι έτοιμοι να διαπράξουν φόνο, γιατί η κακία τους εκτίθεται και η γύμνια τους αποκαλύπτεται στα μάτια όλων. H αντίδρασή τους δε διαφέρει τόσο πολύ απ' αυτήν του Aδάμ και της Eύας, που προσπαθούσαν να διαφύγουν και να κρυφτούν από Eμένα.

    Nαι, παιδί του Φωτός Mου, ανήκεις σ' Eμένα και γι' αυτό το λόγο το Σκοτάδι είναι εχθρός σου και διώκτης σου, οι απόγονοι του Σκότους θα καταδιώκουν πάντα τους απογόνους Mου. Tο Φως Mου τους ενοχλεί, η Ώρα του Φωτός πάνω στα έθνη σας τρομάζει αυτούς τους ανθρώπους, αφού σπατάλησαν μια ολόκληρη ζωή για να συλλάβουν την ανομία και να γεννήσουν τον ορθολογισμό. H Ώρα του Φωτός είναι ένα αδιάκοπο μαρτύριο γι' αυτές τις σκοτεινές ψυχές που αναπαύονται μέσα σε τάφους, αλλά θ' αφήσω να λάμψει πάνω τους το Φως Mου. Tο Φως Mου θα διαπεράσει αυτό το Σκοτάδι και με τις Θερμές Mου Aχτίνες θα ξαναζωντανέψει καθετί που ερημώθηκε. Tο Σκοτάδι δε θα επισκιάζει πια τα έθνη, το Φως Mου θα κάνει ν' ανθίσουν τα τρυφερά τους μπουμπούκια και οι Aχτίνες Mου θα κάνουν τα λουλούδια τους ν' ανοίξουν και τα κλαδιά της γης θα ξαναγίνουν πράσινα.

    Εξομολόγηση Και Θεία Κοινωνία http://www.tlig.org/el/messages/334/ Οι Δέκα Εντολέςhttp://www.tlig.org/el/messages/550/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιπλέον, δίνεται στον καθένα το δώρο της ελεύθερης βούλησης. Ο άνθρωπος που Με φοβάται θα δεχθεί πρόθυμα τον σωφρονισμό και δεν θα Με χάσει. Όσοι Με γυρεύουν, θα τραφούν από Μένα και θα παραμείνουν ακέραιοι. Η Αγάπη είναι το Πνεύμα του Θεού μέσω του οποίου αποκτάτε το Φως Μου που φωτίζει την καρδιά σας. Όποιος αληθινά και ειλικρινά αγωνίζεται να μετέχει στη Χάρη Μου, μπορεί να παραμείνει ατάραχος και απαθής από τον κόσμο αυτό και δεν θα χάσει την θεϊκή ουσία μέσα στην καρδιά του. Αν όμως κάποιος στέκεται και διαλέγεται με τον Πειρασμό, δίνοντας προσοχή στα κοσμικά πλούτη, αυτός θα παραμείνει μέσα στον κόσμο και θα συνθλιβεί από το χώμα της αμαρτίας.
    Έχω πει ότι ο Πατέρας κι Εγώ και το Άγιο Πνεύμα θα έρθουμε και θα κατοικήσουμε με την ψυχή που Με αγαπά και τηρεί τις εντολές Μου. Η Παρουσία Μου μέσα σ’ αυτές τις καρδιές είναι πλήρης και με το Φως που σκορπίζουμε μέσα τους, οι ψυχές αυτές φτάνουν στη θεϊκή Γνώση του εαυτού Μου. Αυτή η σπουδαία Γνώση, γεμάτη αγάπη, οδηγεί τα βήματά τους στον Νυμφώνα όπου Εγώ, ο Νυμφίος, τις προσμένω για να χαρούν μια αδιατάραχτη ειρήνη...
    Όλες οι ψυχές μπορούν να φτάσουν στα ύψη της δικής Μου αγάπης. Όλες οι ψυχές έχουν κληθεί σε μια θεϊκή ένωση μαζί Μου. Γιατί συνομιλώ μαζί σας στους δικούς σας καιρούς; Γιατί αρωματίζω με τις θεϊκές Μου Ωδές τούτη τη γενεά; Γιατί σας απευθύνομαι με ποιητικό και θρησκευτικό λόγο; Γιατί κατέβηκα στις σκοτεινές περιοχές για να βρίσκομαι ανάμεσά σας; Γιατί σκορπίζω την ακτινοβολία του απρόσιτου Φωτός Μου πάνω σε όλους σας; Γιατί επισκέπτομαι τα νεκροταφεία και ανοίγω τους τάφους σε αναζήτηση των νεκρών; Γιατί σας προσκαλώ σε θεϊκή ένωση και σε πνευματικούς γάμους;
    Θα σας πω γιατί! Ακόμη κι αν έχετε «φθαρεί» υπάρχει ακόμη ελπίδα για επανόρθωση. Περί αυτού ακριβώς πρόκειται. Έρχομαι για να σώσω τον αμαρτωλό. Κι όπως είπα προηγουμένως, «για τους ανθρώπους αυτό είναι αδύνατο, για τον Θεό όμως όλα είναι δυνατά»3 . Με άλλα λόγια, είμαι απεριόριστα πλούσιος σε Χάρη και μόνο με τη Χάρη μπορείτε να σωθείτε. Δεν επιθυμώ τον θάνατο του αμαρτωλού. Είμαι η Ανάσταση και επιθυμώ να ζήσετε όλοι μέσα στο Φως Μου. Γι’ αυτό κατεβαίνω στη γη με τούτες τις Ωδές καθώς και με άλλους τρόπους, για να σας αναστήσω, εσάς που αφεθήκατε να εκπέσετε από τη Χάρη στον τάφο και κείτεστε τώρα κατά εκατομμύρια σε κατάσταση σήψης, εξαιτίας της αμαρτίας...
    Μέσα στην άπειρη ευσπλαχνία Μου, είπα στις ουράνιες αυλές: «Δεν θέλω να βλέπω ατέλειωτα και παντοτινά τον θάνατο του αμαρτωλού και να θλίβομαι, αλλά θα προτιμούσα να επιστρέψει σε Μένα και να ζήσει.» Από ψηλά, είδα ένα μαζικό νεκροταφείο και η δυσωδία από τα αποσυντιθέμενα σώματα απλωνόταν στο σύμπαν όλο… Ο κόσμος που βρίσκεται σε παρακμή, σκεπάζεται απ΄ το σκοτάδι, τον κατάπιε η καταχνιά, θα πρέπει λοιπόν να βλέπω συνεχώς του γιους και κληρονόμους Μου να υποδουλώνονται και να πεθαίνουν; Ως πότε θα βλέπω τους δικούς Μου να κομματιάζονται και να ξεσκίζονται; Ήρθε ο καιρός, πράγματι ήρθε, να χωριστούν τα ζιζάνια από το σιτάρι. Έκανα λοιπόν έναν όρκο και είπα: «Με τη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος, θα δώσω σε όσους ανταποκρίνονται στο σπλαχνικό Μου κάλεσμα τη χάρη να δυναμώσει ο εσωτερικός τους άνθρωπος, ώστε να ζουν μέσα σε Μένα κι Εγώ να ζω μέσα σ΄ αυτούς δια της πίστεως. Και τότε, ριζωμένοι στην αγάπη και στερεωμένοι πάνω στην αγάπη, θα ανυψωθούν για να φτάσουν στη δική Μου πληρότητα.»Ωδές της Αγίας Τριάδας (μέρος 2ο)
    Φεβρουάριος - Απρίλιος, 2003

    http://www.tlig.org/el/messages/1088/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Αχ! 8 Μακάρι να εκτιμούσαν περισσότερο μερικοί τους θησαυρούς που τους χαρίσαμε απλόχερα... Εγώ 9 είμαι η ζωοποιός ουσία της ψυχής σου και Εκείνος που σε οδήγησε σε μια υική αγάπη για τη Θεότητά Μας, ώστε να ζεις μια ζωή θεϊκή και να γίνεις άλλο ένα παιδί, δια της υιοθεσίας, του Πατέρα. Εγώ είμαι ο Ανώτατος Άρχων της ψυχής σου αλλά και ο Φίλος σου συγχρόνως, που σου δίνω τη δυνατότητα του ελεύθερου λόγου, που σου επιτρέπω να εκφράζεις τη γνώμη σου, τις σκέψεις σου και την ελεύθερη βούλησή σου την οποία σου επέστρεψα.
    ....άκουε και γράφε: "η σωτηρία σας βρίσκεται στη μεταστροφή και στην εσωτερική γαλήνη." Αυτό ήταν ένα από τα Θέματα που απηύθυνα σε όλους σας τα τελευταία αυτά χρόνια. Σε αντάλλαγμα όμως όσων πρόσφερε ο Νυμφίος, 2 δέχεται παρ' όλα αυτά εχθρότητα και περιφρόνηση.

    Φωνάζει και λέει: "Η Επιστροφή Μου επίκειται, να είστε έτοιμοι να Με δεχθείτε σε κατάσταση χάριτος, όσο ακόμη η Χάρις βρίσκεται μπροστά στις πόρτες σας!" Κι όμως μέσα στον λήθαργό σου, γενεά, το σκοτάδι σου συνεχίζει να αυξάνεται, αυξάνοντας την υπεροψία σου. Το Φως Μου φέγγει πολύ δυνατά, κι όμως μέσα στο σκοτάδι σου, γενεά, κανένας δεν το βλέπει. Να, έρχομαι για να φωτίσω τη ζοφερή σου νύχτα, αλλά μέχρι σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου δεν το τιμάς.

    Χορταίνεις, γενεά, με καθετί το ανόσιο που είναι βδέλυγμα στα Μάτια Μου. Μαθαίνεις για τους αγγελιοφόρους που σου στέλνω και δείχνεις την ευγνωμοσύνη σου υψώνοντας τα χέρια και δοξολογώντας Με δυνατά επειδή τους στέλνω ως "απεσταλμένους του Υψίστου" για να είναι ανάμεσά σας.
    Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ


    Σαρακοστή, 3 Μαρτίου 1999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.
    ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ.ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ.

    ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ Α ΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ...

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ,ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΕΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ;ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ;ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ;

    ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΔΟΘΗ ΜΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ....

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ....ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ.

    ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΚΙ ΕΥΓΕ ΤΟΥ!!!!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμάστε που διαβάσατε στην Αποκάλυψη, ότι έδωσα ξύλο όμοιο με ράβδο στον Ιωάννη (τον Ευαγγελιστή) και του λέγω: Μέτρησε τον ναόν αυτόν (την Ελλάδα) και τους πιστούς που είναι μέσα, που είστε εσείς; Αυτό έγινε, διότι η πίστις για τον Θεόν, στην χώρα σας γεννήθηκε! Ναι! Δεν αποκτήθηκε, γεννήθηκε!
    Γεννηθήκατε ως θέλημα Θεού, ως πίστις! Μεγαλώσατε ως βασιλόπουλα στην πίστη και θα ζήσετε ως αρχοντόπουλα! Αυτή είναι η χώρα σας. Έτσι θα ζήσετε, διότι είσθε στη Χώρα μου!
    Ψυχές μου, ψυχές μου, ψυχές μου! Την καρδιά μου που την έκαναν κομμάτια, την μάζεψα, την έκανα όμορφη, όπως ήταν πριν και ως δώρον σας την δίδω και πάλι σήμερα, σ΄αυτήν την εποχή που ζείτε!
    Σας αποκαλύπτω τώρα, το σοβαρότερο των σοβαρότερων!
    Ναι, είμαι Έλλην!!!
    Όλοι οι αρχαίοι Ολύμπιοι τι ήταν; Έλληνες ή ξένοι; Ε, πως λοιπόν Εγώ θα ήμουν ξένος; Είμαι όμως και για όλον τον κόσμον, διότι έτσι θέλει ο Πατέρας μου. Όμως, η χώρα σας παιδιά μου, είναι σωματίδιον Θεού και γεννά μόνον Έλ, δηλαδή Φως!
    (Σ΄αυτό το σημείο είπαμε, ότι ο Θεός είναι άπατρις και πώς να πούμε κάτι τέτοιο;) Και απαντά ο Κύριος:
    Ναι, για να δείξω αυτό που είπατε, γεννήθηκα κάπου αλλού. Μ΄αυτό έδειξα την παγκοσμιότητά μου και γεννήθηκα σ΄αυτό το μέρος, ως σπίθα αγάπης, για το μίσος που είχαν. Πρέπει να με καταλάβετε.
    Γεννήθηκα σε ένα σκοτεινιασμένο μέρος. Γιατί; Που θα γεννιόμουν; Στο φως; Αφού Φως είμαι ο Ίδιος. Για να φωτίσω γεννήθηκα εκεί στο σκότος!
    Εγώ ήμουν η Θεϊκή αγάπη, που γεννήθηκα μέσα στο μίσος και στο σκότος! Επειδή ο Πατέρας, ως Θεός, όλα τα βλέπει, όλα τα σκέπτεται, όλα τα μελετάει.
    Εκτός από τον Θεϊκό του θρόνο που είναι στον Ουρανό, έφτιαξε κάτω στην γη τον θρόνο του φωτός, που είναι η Ελλάδα, γι΄αυτό και την ονόμασε Έλ!
    Όταν διάλεξε ο Πατέρας αυτό το κομμάτι της γης, για να δώσει το φως του Θεού, πως άραγε ο Υιός Του που θα γεννιόταν, δεν θα κατήγετο από την γην του φωτός; Η ιστορία μιλάει από μόνη της, τα πράγματα κατά την ανθρώπινην λογικήν, μιλούν από μόνα τους.
    Έδωσε ο Πατέρας οντότητες με Θεϊκές δυνάμεις και με ανθρώπινη υπόσταση (Ελοχίμ), για να γεννηθεί η πίστις σε αυτό το μέρος. Γι΄αυτόν τον λόγο τους γέννησε με τέτοιες δυνάμεις. Και μόλις γεννήθηκα, οι πρώτοι που με αγκάλιασαν, ήταν οι Έλληνες! Διότι είχε καλλιεργηθεί η πίστις τους προς τον Θεόν!
    Αυτό που σας έφερα ως παράδειγμα με τους 12 «θεούς» κατ΄εσάς, σοφούς κατ΄εμέ, το έκανα για να σας δείξω, ότι εσείς οι Έλληνες ήσασταν έτοιμοι στην πίστιν σας, για να δεχθείτε τον αληθινόν Θεόν. Εκεί που γεννήθηκε το φως του Θεού, εκεί που έριξε τις ακτίνες του φωτός, εκεί γεννήθηκε και ο Υιός Του.
    Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ή βλασφημία ή αμφισβήτησις, ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που με αναγνώρισαν. Με αναγνώρισαν επειδή ήμουν δικός τους.
    Τα Θεϊκό αίμα τράβηξε το αίμα. Το Θεϊκό φως, τράβηξε το φως. Δεν σας κάνει εντύπωση που οι μεγαλύτερες ομιλίες των Αποστόλων, έγιναν εντός της Ελλάδος, στην γη της Επαγγελίας; Οι Απόστολοι δίδαξαν τους Έλληνες, ως πρώτους χριστιανούς στον κόσμο.
    Γιατί ο Απόστολος Παύλος πέρασε από την Κρήτη και μετά πήγε στην υπόλοιπη Ελλάδα; Δεν αναγράφετε αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί; Ήταν άραγε η πιο σύντομη διαδρομή για να πάει στην Κόρινθο, από την Κρήτη; (Ο Απόστολος Παύλος πέρασε από την Αφρική στην Κρήτη και μετά πήγε στην Κόρινθο. Για να πατήσει στην χώρα του Χριστού).
    Βρείτε μου μια οποιανδήποτε χριστιανική χώρα, που να έχει τόσες Εκκλησίες της Παναγίας. Άραγε, γιατί τόση τιμή σ΄αυτήν την Γυναίκα, σ΄αυτήν εδώ την γη;
    Αυτά σας τα λέγω, για να βγουν οι αμφιβολίες από το μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή η Παναγία κατήγετο από την Ελλάδα, της έκανε ο Θεός ένα οικόπεδο ως δώρον, στην χώρα της, το Άγιον Όρος. Έτσι δεν κάνει και ο κάθε πατέρας στο παιδί του; Να η λογική.
    Όπου και να το πάει κανείς το καράβι του, μετά θα γυρίσει και θα αγκυρώσει εκεί από όπου έφυγε. Δηλαδή στον τόπον του. Επειδή γνωρίζει το μέρος του, όπως επίσης γνωρίζει ότι εκεί το δέχονται.
    Δικά σας έργα όπως ο Κολοσσός της Ρόδου, βρίσκονται κάτω από το νερό. Αλλά η Κρήτη βρίσκεται στην επιφάνεια και δίδει πολιτισμό. (Μυκηναϊκός, Κνωσός κ.λ.π.)
    Να κάνετε υπομονή και όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, όταν πληρωθεί ο χρόνος. Θα ζητήσουν όλοι ταπεινά συγνώμη από τους Έλληνες. Διότι οι Έλληνες είναι το πλούσιον φώς του Θεού. Πώς να γίνει; Να σβήσουμε αυτό το φως; Δεν σβήνει! Να σβήσουμε το λόγο του Θεού; Δεν σβύνει! Να σβήσουμε την μνήμην του Έλληνα; Δεν σβήνεται η μνήμη του Θεού!
    Ό,τι σας λέγω, δεν το λέγω για να υπερηφανευθείτε, αλλά για να γνωρίζετε και για να αγωνισθείτε για την γνώσιν σας, τις ρίζες σας, τον Θεόν σας και για την Μητέρα σας, που σας έχουμε αφήσει εκεί κάτω, για να σας προστατεύει.
    Θα σας πω και ένα τελευταίο: Βρείτε μου οποιαδήποτε χώρα, εκτός από την Ελλάδα που να μπαίνεις σε τόσα πολλά μέρη και να θεραπεύεσαι. (Προσκυνήματα με λείψανα, θαυματουργικές εικόνες κ.λ.π.).
    https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BD-27-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις