Διαρροή βίντεο: Ο Ζάκερμπεργκ του Facebook επιδοκίμασε εκτελεστικές εντολές του Μπάιντεν

 

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ επιδοκίμασε εκτελεστικές εντολές που τέθηκαν σε ισχύ από τον Αμερικανό

πρόεδρο Τζο Μπάιντεν κατά την πρώτη μέρα του στο αξίωμα, δείχνει μια πρόσφατη διαρροή βίντεο από μια εταιρική συνάντηση.

«Πιστεύω πως η πρώτη ομιλία του προέδρου Μπάιντεν ήταν πολύ καλή», είπε ο Ζάκερμπεργκ στην συνάντηση της 21ης Ιανουαρίου.

«Στην πρώτη μέρα του, ο πρόεδρος Μπάιντεν εξέδωσε ήδη αρκετές εκτελεστικές εντολές σε περιοχές που εμάς ως εταιρεία μας ενδιαφέρει πολύ εδώ και κάποιον χρόνο», είπε. «Περιοχές όπως μετανάστευση, διατήρηση του DACA, τερματισμό περιορισμών σε ταξίδια από μουσουλμανικές χώρες, και άλλες Εκτελεστικές Εντολές για το περιβάλλον και την προώθηση φυλετικής δικαιοσύνης και ισότητας. Πιστεύω πως αυτά ήταν όλα σημαντικά και θετικά βήματα.»

Το βίντεο δόθηκε κρυφά στο Project Veritas, έναν μη κερδοσκοπικό παρατηρητή, από κάποιον που η ομάδα περιέγραψε ως εσωτερικό του Facebook.

Ο Μπάιντεν εξέδωσε πρωτοφανώς πολλές εκτελεστικές εντολές στις πρώτες μέρες του στο αξίωμα καθώς προσπαθεί να αντιστρέψει δράσεις που έκανε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Μία έδωσε εντολή στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας να «διατηρήσει και ενισχύσει» το πρόγραμμα Deferred Action on Childhood Arrivals, ή DACA.

Η ομάδα επίσης διέρρευσε ένα μικρό βίντεο που δείχνει τον Ζάκερμπεργκ να μιλά υποτιμητικά για τον Τραμπ σε μια συνάντηση στις 7 Ιανουαρίου.

«Είναι τόσο σημαντικό οι πολιτικοί ηγέτες μας να διοικούν δίνοντας προσωπικό παράδειγμα, να σιγουρεύονται ότι βάζουμε το έθνος πρώτο εδώ, και αυτό που είδαμε είναι ότι ο πρόεδρος κάνει το αντίθετο», είπε ο Ζάκερμπεργκ τότε. «Ο πρόεδρος θέλει να χρησιμοποιήσει τον υπολειπόμενο χρόνο του στο αξίωμα για να υπονομεύσει την ειρηνική και νόμιμη μεταφορά εξουσίας.

Η απόφασή του να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του για να αδιαφορήσει αντί να καταδικάσει τις δράσεις των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο, πιστεύω, έχει σωστά ανησυχήσει και ενοχλήσει ανθρώπους στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό.»

Ο Τραμπ έδινε μια ομιλία στις 6 Ιανουαρίου όταν οι διαδηλώσεις έγιναν βίαιες στο Αμερικανικό Καπιτώλιο σχεδόν ένα χιλιόμετρο πιο μακριά. Ο Τραμπ είπε σε υποστηρικτές να πάνε στο κτήριο αλλά τους είπε ρητά να παραμείνουν ειρηνικοί. Αφότου διαδηλωτές παραβίασαν το Καπιτώλιο, δημοσίευσε βίντεο που τους ζητούσε να φύγουν και καταδίκασε την βία.

Το Facebook δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα σχολιασμού από την Epoch Times.

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων πήρε μια σειρά τιμωρητικών μέτρων κατά του Τραμπ μετά τις εκλογές του 2020 και τελικά του απαγόρευσε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της, ισχυριζόμενη πως αδιαφορούσε αντί να καταδικάσει τις πράξεις των υποστηρικτών του. Το Facebook φάνηκε να μην έχει προβεί σε δράσεις κατά του Μπάιντεν, παρ’ όλο που ο Δημοκρατικός δημοσίευσε έναν αριθμό παραπλανητικών αναρτήσεων πριν και μετά τις εκλογές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ=ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΟΠΩΣ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΠΙΣΗΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ...

    Ο ΜΑΡΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΣΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΠΣΤΑΙΝ,ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΔΡΑΚΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ....

    Ο ΜΑΡΚ Ο ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΡΙΑ ΚΙΝΕΖΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ,ΠΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΝΝΙΜΠΑΛ ΚΛΑΜΠ ΟΠΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΗΤΑΝ Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,Η ΜΕΡΥΛ ΣΤΡΗΠ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ,Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΔΡΑΚΟΦΑΜΙΛΙΑ ΟΥΙΝΣΔΟΡ,ΜΕ ΣΕΦ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΟΥΛΑ,ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ,ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΙΕΡ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;ΚΑΘΑΡΟ,ΝΟ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ,ΝΟ ΑΙDS,NO COVID,ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΠΡΑΜΑ ΤΑΙΖΕ Η ΚΙΝΕΖΑΔΕΡΦΗ+ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "THEY LIVE";
    Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!
    ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ....

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΝΤΕΛΙΚΑΝΗ,ΠΟΣΟ ΚΟΥΚΛΟΣΑΥΡΟΣ/ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Η ΚΑΡΓΙΑ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΙ ΤΖΙΝ ΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕ ΤΟΥ "ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ" .....Ο EMPEROR OF CHINA,TPOMAPA TOY.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις