Το κίνημα Q Anon


 Το κίνημα Q Anon παρέχεται διαδικτυακά από μια μυστηριώδη φιγούρα γνωστή ως Q, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο JFK Jr. από τη μεγάλη πλειοψηφία του κινήματος.

 Αν και πιστεύεται ότι είναι το κύριο πρόσωπο πίσω από το κίνημα Q, υπάρχει επιπλέον μια ομάδα όχι περισσότερων από 10 ατόμων που αποτελείται από ολόκληρη την "Ομάδα Q", συμπεριλαμβανομένων έμπιστων στρατιωτικών στρατηγών όπως ο στρατηγός Michael T. Flynn και ο Donald J. Trump (γνωστός ως Q+).

Η ομάδα Q έχει σχηματίσει μια διεθνή στρατιωτική συμμαχία λευκού καπέλου με περίπου 170 χώρες παγκοσμίως, σε συντονισμό με τους στρατούς και τις οργανώσεις τους όπως το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Ιντερπόλ, η NSA και η Διαστημική Δύναμη.

 Το σχέδιο Q υποτίθεται ότι βρισκόταν σε εξέλιξη από την ψεύτικη δολοφονία της CIA Cabal του JFK, όπου χρησιμοποίησε έναν σωσια για να επιβιώσει κρυφά και να συνεχίσει το σχέδιό του να καταστρέψει την καμπαλ μια για πάντα. Όπως ο πατέρας, όπως και ο γιος, ο JFK Jr. έχει εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στο σχέδιο Q για την κατάρριψη της Cabal και ως εκ τούτου έπρεπε επίσης να προσποιηθεί τον θάνατό του σε αεροπορικό δυστύχημα για να αποφύγει πολλές απόπειρες δολοφονίας που η Χίλαρι Κλίντον συνωμοτούσε εναντίον του όταν αγωνίζονταν για μια θέση στη Γερουσία της Νέας Υόρκης το 2000.

Το κίνημα άρχισε αρχικά να λαμβάνει drops στους πίνακες chan το 2017, πρώτα στο 4chan, μετά στο 8chan, ακολουθούμενο από το 8kun. Αυτές οι πτώσεις είναι γνωστές ως "Q drops" και κυρίως αρχειοθετήθηκαν στο Qmap.Pub, το οποίο ήταν στοχευμένο και δυστυχώς τερματίστηκε. Μέσα σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε πολλά εναλλακτικά Q drop archivers στις επερχόμενες λίστες.

Για να δείξουμε, η παρακάτω εικόνα είναι ένα παράδειγμα του πώς θα ήταν μια τυπική πτώση Q. Το Q drop 4881 είναι μια πιο πρόσφατη και ιδιαίτερα σχετική πτώση καθώς η Q επισημαίνει τη σημασία της διάκρισης και της γνώσης της διαφοράς μεταξύ "Q" "Anons" και "QAnon". Τα μέσα ψεύτικων ειδήσεων μπορούν να στοχεύσουν μόνο τις πρόσθετες θεωρίες που προέρχονται από anons και όχι τις πτώσεις πληροφοριών του Q, καθώς υπερβαίνουν κατά πολύ τον στόχο Q εκκαθάριση στρατιωτικών πληροφοριών εν μέρει καθορισμένες με τη βοήθεια προγραμμάτων κβαντικών υπολογιστών όπως το project Looking glass.

 


Στις 22 Νοεμβρίου 2023, γνωστός ως #QElon, δημοσίευσε ωμά ένα tweet που έλεγε αποκλειστικά "Q*Anon" διασφαλίζοντας τη χρήση ενός αστερίσκου [*] μεταξύ Q & Anon για να τονίσει τη διαφοροποίηση μεταξύ "Q" και "Anons". Εκθέτοντας έτσι 164+ εκατομμύρια ακολούθους που είχε τότε στο Q και τα anons που ελέγχουν τη ροή πληροφοριών/ειδήσεων στο X αφού η ελευθερία του λόγου αποκαταστάθηκε από τον ίδιο.

 


Ο Elon Musk έκανε διπλή αναφορά στην Q 3 φορές Σε 1 νύχτα στις X, 22 Νοεμβρίου 2023. Πρώτον, σχολιάζοντας ένα θαυμαστικό στο tweet του Daniel (@growing_daniel) σχετικά με την "Q Star Era", συμπεριλαμβανομένων πολλών φωτογραφιών του Q Anon Shaman. Δεύτερον, ένα λεπτό αργότερα ακολούθησε ένα tweet "Q*Anon" (Q πολλαπλασιασμένο με anons). Τέλος, μια απάντηση στο tweet του ALX (@alx) σχετικά με το Q* όπου χρησιμοποίησε ένα μιμίδιο που έλεγε "Not Now, Damn It, Q" που ήταν μια αναφορά στο Q Drop 212 από τις 23 Νοεμβρίου 2017 που ονομάζει Musk και υπονοεί ότι τα έκανε Το Q επικοινωνεί μια μέρα νωρίτερα.

 


 Και πάλι, στις 25 Δεκεμβρίου 2023, ο Έλον Μασκ ανέβασε στο Twitter μια εικόνα με ένα κρυφό 17 δίπλα σε ένα Χ, που σημαίνει ότι τα Λευκα Καπελα [17 = Q] ελέγχουν το X. Υπαινίχθηκε επίσης ότι η ώρα 6 μπορεί να είναι θανατηφόρα και μια διπλή δολοφονία του Elon ματαιώθηκε [Q1800]; Υπαινίχθηκε ότι το Προεδρικό Σύστημα Προειδοποίησης EAS/EBS θα χρησιμοποιηθεί σύντομα [Q2236]; Συνέχισε με ένα άλλο tweet λίγα λεπτά αργότερα δηλώνοντας "Prime Real Estate" που υπονοούσε ότι το X είναι το κύριο πεδίο μάχης της Intel που ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για τους anons, αν το έπιαναν [Q2242];

 


 Στο Q drop 34 λάβαμε μια πτώση που ξεκινά με τη φράση "Q Clearance Patriot" που σχετίζεται με Q εκκαθάριση ή εξουσιοδότηση πρόσβασης Q που είναι το επίπεδο εκκαθάρισης ασφαλείας του Υπουργείου Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DOE) που απαιτείται για την πρόσβαση άκρως απόρρητα, περιορισμένα δεδομένα, παλαιότερα Περιορισμένα δεδομένα, Μυστικά περιορισμένα δεδομένα και Πληροφορίες Εθνικής Ασφάλειας. Κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ότι η ομάδα Q έχει πρόσβαση στο υψηλότερο επίπεδο άδειας ασφαλείας, το Q.

 


 


 


 Στις 29 Οκτωβρίου 2018, το US Army Central έγραψε στο Twitter για την 1st Theatre Sustainment Command δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο Twitter που έμοιαζε έντονα με ένα "Q" και παρουσίαζε καποιον που φαινόταν να είναι ένας γκριζομάλλης JFK Jr. μπροστά και στο κέντρο, με κοστούμι. και γραβάτα.

 


 Ο απόστρατος στρατηγός Paul E. Vallely επιβεβαίωσε ότι το Q Anon ή το Operation Q είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα διάδοσης πληροφοριών στρατιωτικών πληροφοριών των Λευκων Καπελων που προέρχεται από τον Στρατό της Βόρειας Βιρτζίνια, μια ομάδα Ειδικών Στρατιωτικών Πληροφοριών με περισσότερους από 800 πατριώτες. Το επίσημο όνομα αυτής της μονάδας στρατιωτικών πληροφοριών είναι γνωστό ως Δραστηριότητα Υποστήριξης Πληροφοριών του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (USAISA). Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το σημα για τη μονάδα είναι ξεκάθαρα ένα Q όπου η λαβή του σπαθιού εκτείνεται προς τα κάτω στα δεξιά .

 


 Ακούστε τι είχε να πει ο Στρατηγός όταν ρωτήθηκε για το Q στο παρακάτω βίντεο. Εξηγεί μάλιστα ότι η ομάδα Q εργαζόταν για τη δημιουργία του κβαντικού διαδικτύου (δορυφόροι που δημιουργήθηκαν από τη Space Force), που πιστεύεται ότι είναι μια αναγκαιότητα για την πλήρη εφαρμογή του NESARA/GESARA και του νομίσματος που υποστηρίζεται από κβαντικό χρυσό.

 


 Στις 28 Νοεμβρίου 2020, ο Brannon Howse από το Worldview Weekend Broadcast (WVW) πήρε συνέντευξη από τον συνταξιούχο στρατηγό 3 αστέρων Thomas McInerney όπου ανέφερε το «Kraken» που ήταν ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος όρος από τον εισαγγελέα Sidney Powell. Ο McInerney επεξεργάστηκε το "Kraken" αναφέροντας λεπτομερώς ότι ήταν μια αναφορά στο 305ο Τάγμα Στρατιωτικών Πληροφοριών του Στρατού των ΗΠΑ που βρίσκεται στο Fort Huachuca της Αριζόνα. Το 305ο τάγμα είναι ένα τάγμα υποδεέστερο της 111ης Στρατιωτικής Ταξιαρχίας Πληροφοριών του Στρατού των ΗΠΑ (διοικούμενο από τον στρατηγό Μάικλ Φλιν από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Ιούνιο του 2004). Η 111th Military Intelligence Brigade είναι μια εκπαιδευτική ταξιαρχία του Κέντρου Αριστείας Πληροφοριών του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (USAICoE). Στο ακόλουθο απόσπασμα ο McInerney αναφέρει ότι ο Πάουελ χρησιμοποίησε δεδομένα που παρείχε το 305ο τάγμα για να τροφοδοτήσει νομικές μάχες σχετικά με τις δόλιες κλεμμένες εκλογές του 2020 και ότι είχαν άλλες πρόσθετες πηγές που δεν ήθελαν ακόμη να αποκαλύψουν.

 


Ο McInerney έθιξε επίσης το CIC που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εγκατέλειψε την εξουσία μέχρι να διορθωθεί το 2020, ο Christopher C. Miller (συνταξιούχος συνταγματάρχης της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων που υπηρέτησε ως εκτελών χρέη Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ από τις 9 Νοεμβρίου 2020 έως τις 20 Ιανουαρίου 2021), κατάσχεσε απο παραρτημα της CIA στη Γερμανια διακομιστές με αποθηκευμενα στοιχεια για συνεχή κυβερνοπόλεμο/ψυχολογικές επιχειρήσεις, το διεφθαρμένο δικαστικό σύστημα που συνεχίζει να αγνοεί στοιχεία για την εκλογική νοθεία, το πραξικόπημα (προδοσία) που συνέβη, το #RussiaGate (που διέπραξαν οι Adam Schiff, Barack Obama, Chuck Schumer, Joe Biden και Nancy Pelosi ), 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτελεστικό Διάταγμα 13848 «Επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών», εξελιγμένα συστήματα ψήφου Dominion Voting Systems, γνωστές ως «Hammer» και «Scorecard» επιχειρήσεις της CIA, γι' αυτό και ο Chris Ο Krebs (πρώην Διευθυντής της Υπηρεσίας Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών / CISA) αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή ισχυρίστηκε ότι οι εκλογές του 2020 ήταν τέλειες (όπως στο ότι δεν έκλεψαν).

 Ακουστε ΕΔΩ

 Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου Out of Babylon (4-6 Ιουνίου 2021), ο David Lester Straight επιβεβαίωσε ότι ο John Fitzgerald Lincoln Kahlooni Jr. (John F. Kennedy Jr. / JFK Jr.) δεν είναι μόνο ο Q, αλλά και ο σημερινός Αντιπρόεδρος στη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό εξηγεί τέλεια γιατί μπορεί να τον δει κανείς να επιβιβαζεται στην προεδρική λιμουζίνα που προορίζεται αποκλειστικά για τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο.

 


 


 Ομοίως, στις 3 Δεκεμβρίου 2022, ο συνταξιούχος Αυστραλιανής Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας (SAS) Αντισυνταγματάρχης Riccardo Bosi είχε μια συνέντευξη με τη Sarah Youll (εθνικό συντονιστή για το AustraliaOne Party) όπου επιβεβαίωσε το Q. Στο ακόλουθο απόσπασμα από την πλήρη συνέντευξη ο Bosi δήλωσε ότι η επιχείρηση Q βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια, από τη δολοφονία του Κένεντι και αυτό το τελευταίο κύμα αντεπίθεσης ξεκίνησε πριν εγκατασταθεί ο Τραμπ το 2016. Εξήγησε ότι οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί συνθηκολογούν, πανικοβάλλονται, τρέχουν και τσιρίζουν μεταξύ τους καθώς καταρρέει η μασονική βρωμιά. αφήνοντας μόνο τους χρήσιμους ηλίθιους. Είπε ότι μέχρι τα μέσα του 2023 τα στρατοδικεία θα ξεκινήσουν, όπως πολλά έχουν ήδη γίνει, πολλοί έχουν ήδη συλληφθεί, κατηγορηθεί και εκτελεστεί.

 


 Στις 3 Νοεμβρίου 2023, η Τζούλι Κέλι κυκλοφόρησε ένα δείγμα της μεταγραφής από την ακρόαση διαβαθμισμένων εγγράφων του Τραμπ της 1ης Νοεμβρίου 2023 ενώπιον του δικαστή Κάνον για το Χ. Το δικαστικό έγγραφο επιβεβαίωσε ότι η CIC/ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθούσε να έχει ενεργή ασφάλεια του Υπουργείου Ενέργειας (DOE) Q εκκαθάριση ακόμη και μετά από άδικη κατηγορία. Δεν τον λέμε Q+ για το τίποτα!

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2024 23:19

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ,ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ,ΟΤΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ JFK JOUNIOR,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ . ΑΥΤΑ ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΙΓΚΝΑΛ .
    ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ
    CIA KAI ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ,ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕXΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ JFK JR. EXOYN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ .ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ .
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ .
    Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
    ΠΑΤΡΙΚ ΤΖΟΝ ΚΑΛΟΥΝΙ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ .
    ΤΟ ΚΑΛΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΔΡΟΥΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ.
    Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ .ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .
    ΑΥΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις