Το Ιράν επιτίθεται στο Ισραήλ, το οποίο σας έφεραν η Coca Cola, η Vanguard και η BlackRock


 Το εταιρικό θέατρο του παραλόγου που περνάει ως είδηση στη Δύση έφτασε σε νέο χαμηλό επίπεδο με τη λεγόμενη ιρανική επίθεση στο Ισραήλ, η οποία «σταμάτησε 99%» από το Ισραήλ. Στη συνέχεια, το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο εξέδωσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο με μπουκάλια Coca Cola σε περίοπτη θέση. Η Coca Cola ανήκει στους Vanguard, BlackRock και στους συνήθεις υπόπτους, ώστε να ξέρετε ποιος χρηματοδοτεί αυτήν την «ιρανική επίθεση». Φυσικά η ισραηλινή κυβέρνηση έπρεπε να υπακούσει στις εντολές των εταιρικών τους χορηγών με την τοποθέτηση προϊόντων.

  

 https://www.wallstreetzen.com/stocks/us/nyse/ko/ownership

 Αυτό το θέατρο όμως, κρύβει έναν πολύ πραγματικό πόλεμο που μαίνεται τώρα ανάμεσα σε δύο εναλλακτικα χρονοδιαγράμματα για τον πλανήτη γη. Αυτός ο πόλεμος οδεύει προς μια κορυφαία μάχη τον Μάιο. Τότε είναι που η Χαζαρική Μαφία θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την ιδιωτική της ΠΟΥ για να επιβάλει ολοκληρωτική κυριαρχία στην ανθρωπότητα μέσω της «συνθήκης πανδημίας» της. Η KM σχεδιάζει να κυκλοφορήσει βιο-όπλα για να δημιουργήσει μια πανδημία ακριβώς στην ώρα της συζήτησης. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ανέφεραν ότι ψεκάζονταν χημικά ίχνη σε όλες τις ΗΠΑ πριν από τον έκλειψη της 8ης Απριλίου.


 Αυτή η «έκτακτη ανάγκη» που δημιουργούν θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να δικαιολογήσουν τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, τον αναγκαστικό εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, την πλήρη λογοκρισία κ.λπ.

Η KM, με επικεφαλής τους David Rene de Rothschild, Klaus Schwab Rothschild κ.λπ. λένε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αντίθετα, προτείνουν τη χρήση κρυπτονομισμάτων για να συνεχίσουν τον μη εκλεγμένο κανόνα τους. Σύμφωνα με το σχέδιό τους θα δοθεί σε όλους ένα «βασικό εισόδημα» που θα συνδέεται με το «κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά» τους. Εάν κάνετε υπάκουα όλα τους τα εμβόλια κ.λπ. θα σας επιτραπεί να τρώτε πρωτεΐνη εντόμων, να ταξιδεύετε έξω από τη «ζώνη» σας και να έχετε άλλα οφέλη. Όσοι είναι ανυπάκουοι θα έχουν περιορισμό ή διακοπή του εισοδήματός τους και περιορισμό των ταξιδιών τους κ.λπ. Πραγματικοί αντιφρονούντες θα σκοτώνονται συστηματικά.

Η KM πρόσφερε στον επικεφαλής της MI6 δωροδοκία 48 δισεκατομμυρίων δολαρίων πληρωτέα σε bitcoin για να υποστηρίξει το σχέδιό τους. Αρνήθηκε τη δωροδοκία και αντ' αυτού επέλεξε να υποστηρίξει το σχέδιο των λευκων καπέλων.

Η εναλλακτική πρόταση που διατυπώθηκε από τα λευκά καπέλα και τους Ασιάτες συμμάχους τους φαίνεται στο έγγραφο που πρόκειται να υπογράψουν:

Ως αντανάκλαση της αρχικής δημιουργίας, το White Dragon Foundation εξουσιοδοτεί την έκδοση 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά τα χρήματα θα υποστηριχθούν με χρυσό στην κατοχή της Santa Romana Clan.

Μετά την έκδοση, 50 τρισεκατομμύρια δολάρια θα σταλούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ορίσει η φυλή Santa Roman για τη χρηματοδότηση των ανθρωπιστικών τους έργων.

Τα άλλα 50 τρισεκατομμύρια δολάρια θα χρησιμοποιηθούν από το White Dragon Foundation για τη δημιουργία ενός μελλοντικού οργανισμού σχεδιασμού. Σύμφωνα με συμφωνία μεταξύ Ανατολής και Δύσης, ο σκοπός αυτής της οργάνωσης θα είναι να αυξήσει την ποσότητα και την ποικιλία της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής.

Υπογεγραμμένο

Εκπρόσωπος του Ιδρύματος White Dragon

Εκπρόσωπος της φυλής Santa Romana

 Η φυλή Santa Romana μας έστειλε αυτές τις εικόνες που δείχνουν μέρος του χρυσού που είχαν στην κατοχή τους και είπαν ότι ήταν πρόθυμοι να παράσχουν όλες τις απαραίτητες αποδείξεις ότι ο χρυσός αξίας 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι πραγματικός και στην κατοχή τους. Σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το μερίδιο των 50 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για ανθρωπιστικά έργα της επιλογής και του σχεδιασμού τους.

 

 

 

 

 Τα δυτικά λευκά καπέλα θα χρησιμοποιήσουν το μερίδιό τους όπως περιγράφεται στο έγγραφο. Βάσει αυτού του σχεδίου, ο μελλοντικός οργανισμός σχεδιασμού θα συσταθεί υπό το φως του πλήρους δημόσιου ελέγχου. Θα προσλάβει τους πιο έξυπνους ανθρώπους στη γη. Θα ρωτήσει όλους τι είδους μέλλον θέλουν για τον πλανήτη και στη συνέχεια θα βρει τον καλύτερο τρόπο για να πραγματοποιήσει αυτό το μέλλον.

Υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα πράγματα στα οποία συμφωνούν όλοι. Για παράδειγμα, οι ασθένειες, η φτώχεια και η καταστροφή του περιβάλλοντος πρέπει να τερματιστούν. Τότε θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια για να τερματιστεί ο θάνατος, ο αριθμός 1 στον εχθρό της ζωής.

Συνοψίζοντας, το χρονοδιάγραμμα KM ζητά ο πλανήτης να μετατραπεί σε μια γιγάντια φάρμα ζώων που ελέγχεται από αυτούς. Ο άλλος καλεί τους πολίτες να αποφασίσουν ποιο μέλλον θέλουν και οι δημόσιοι υπάλληλοί τους να το κάνουν πραγματικότητα.

Αναμένεται σοβαρή αναταραχή από τώρα έως τον Μάιο, καθώς οι δύο πλευρές το ξεπερνούν.

Το ισραηλινό θέατρο που εμφανίζεται τώρα στις οθόνες σας χρηματοδοτείται τελικά από τον οργανισμό Black Sun καθώς και από τις οικογένειες KM. Ο Ελευθεροτέκτονας του P3 Honcho Vincenzo Mazzara λέει ότι ο Μαύρος Ήλιος «θα συνεχίσει να κάνει χάος και καταστροφή μέχρι να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας».

Σύμφωνα με αυτούς, ενώ το θέατρο στο Ισραήλ είναι ως επί το πλείστον ψεύτικο. υπάρχει πραγματικός πόλεμος σε εξέλιξη. Για παράδειγμα, μας έστειλαν αυτή την εικόνα της παράνομης πράσινης ζώνης των ΗΠΑ στο Ιράκ να καταστρέφεται ολοσχερώς.

 https://www.tiktok.com/@reginatanasovrana/photo/7324596871458983201?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 Επιπλέον, οι ειδικές ναυτικές δυνάμεις του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) κατέλαβαν πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων MSC Aries που συνδέεται με το Ισραήλ κοντά στα στενά του Ορμούζ, αναφέρει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

 https://www.presstv.ir/Detail/2024/04/13/723591/IRGC-seizes-Israel-linked-container-ship-in-Strait-of-Hormuz-

Τα πράγματα θα μπορούσαν να κλιμακωθούν γρήγορα. Αξιωματούχοι της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ προειδοποιούν ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στο Ιράν με σεισμικό όπλο μέσα στις επόμενες 24 έως 48 ώρες. Εάν συμβεί αυτό, το Ιράν είναι πιθανό να ανταποδώσει χρησιμοποιώντας τους πυραύλους με βόμβες νετρονίων που του έδωσε ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος.

Αυτός είναι ο λόγος που φαίνονται ορατά μέτρα αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή. Κανείς δεν θέλει αυτό να κλιμακωθεί σε όλο τον θερμοπυρηνικό πόλεμο και την καταστροφή του πλανήτη. Εκτός από το KM φυσικά

Πολύ μεγάλες κινήσεις σχεδιάζουν και οι Ρώσοι που φαινεται να ειναι ετοιμοι να επεμβουν.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ16 Απριλίου, 2024 05:14

    Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για κάποια από τα παραπάνω. Για παράδειγμα όλος ο χρυσός που έχει εξορυχθεί ποτέ στον πλανήτη είναι με σημερινές τιμές περί τα 10 τρις δολάρια. Για παράδειγμα η Αμερική στο Φόρτ Νόξ έχει επισήμως περί τους 8000 τόνους χρυσό Χ 75 εκατομμύρια δολάρια ο τόνος = 600 δις δολάρια. Αυτό που γράφεται παραπάνω ότι μόνο αυτοί κατέχουν χρυσό 100 τρις δολαρίων νομίζω ότι ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις