H αριστερά είναι ικανή για κάθε είδους προδοσία, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της...!!!


 ΚΚΕ προς Ενβέρ Χότζα: Στείλε μας 3.000-4.000 Τσάμηδες, για να νικήσουμε τους "μοναρχοφασίστες"!

 Με αφορμή την υποψηφιότητα του Φρέντυ Μπελέρη & τις λυσσαλέες επιθέσεις των κάθε λογής αριστερών κατά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, θα παρουσιάσω σήμερα (εκτός προγράμματος...), ένα άγνωστο στο 99,9% του ελληνικού λαού, ιστορικό ντοκουμέντο, του 1947, που αποδεικνύει ότι η αριστερά είναι ικανή για κάθε είδους προδοσία, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της!

  Πρόκειται για ένα έγγραφο, με τίτλο "Έκθεση του Hoxha προς τον Tito για την επίσκεψη του Βαφειάδη στα Τίρανα", με ημερομηνία 24/09/1947. Το έγγραφο αυτό, προέρχεται από το προσωπικό αρχείο του Τίτο, έχει αριθμό πρωτοκόλλου: AJBT, 1-3b/32 (AJBT= Arhiv Josipa Broza Tita), κι έχει δημοσιευτεί στο βιβλίο "Εμφύλιος Πόλεμος - Έγγραφα από τα γιουγκοσλαβικά & βουλγαρικά αρχεία", των ιστορικών - καθηγητών του ΑΠΘ, Βασιλείου Κόντη & Σπυρίδωνος Σφέτα.

 Ιδού τι αναφέρει ο Ενβέρ Χότζα στον Τίτο: "Σας πληροφορώ για την επίσκεψη στα Τίρανα του στρατηγού Μάρκου. Ήρθε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για τον λόγο αυτό δεν συναντήθηκα μαζί του. Εξουσιοδότησα έναν σύντροφο από το Πολιτικό Γραφείο να συζητήσει μαζί του. Έθεσε τα ακόλουθα ερωτήματα: 1. Να αποσταλούν 3.000-4.000 Τσάμηδες για τον Δημοκρατικό Στρατό, από τις 18.000 που ζουν στην Αλβανία, διωγμένοι από την Ελλάδα από τις δυνάμεις του Ζέρβα..."

 Τα υπόλοιπα αιτήματα του Βαφειάδη, αφορούσαν την αποστολή οπλισμού, την βοήθεια σε τρόφιμα & ιματισμό, κ.τ.λ.

 Προφανώς, εάν το αίτημα του Βαφειάδη γινόταν δεκτό & νικούσε ο ΔΣΕ (ΚΚΕ), θα δίνονταν στην Αλβανία, ως αντάλλαγμα για την συμβολή των Τσάμηδων στην νίκη, οι νομοί Θεσπρωτίας & Πρεβέζης - στους οποίους κατοικούσαν οι Τσάμηδες, πριν φύγουν από την Ελλάδα. Ίσως, για να μην κάνουν... τσιγκουνιές, να παρέδιδαν & ολόκληρη την Νότιο Ήπειρο στην Αλβανία!

 Παρεμπιπτόντως, για όσους δεν γνωρίζουν επακριβώς τον ρόλο που έπαιξαν οι Τσάμηδες, κατά την περίοδο της κατοχής, ενημερώνω ότι είχαν συστήσει ανθελληνικές συμμορίες, που συνεργάστηκαν αρχικά με τους Ιταλούς & εν συνεχεία με τους Γερμανούς. Στα πλαίσια αυτά, δολοφόνησαν χιλιάδες Έλληνες, βίασαν Ελληνίδες, λεηλάτησαν & έκαψαν ελληνικά χωριά!

 Στο ίδιο έγγραφο, περιέχεται & η απάντηση που πήρε ο Βαφειάδης από τους Αλβανούς, που ευτυχώς ήταν αρνητική: "Όσον αφορά τους Τσάμηδες, θεωρούμε ότι προς το παρόν δεν μπορούν να αποτελέσουν παράγοντα βοήθειας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκαν υπό την επίδραση της αντίδρασης... Για τον λόγο αυτό, απαντήσαμε ότι προς το παρόν αυτό είναι αδύνατο, αλλά ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε να στείλουμε την κατάλληλη στιγμή αυτούς που έχουν τη δυνατότητα

 Τα συμπεράσματα, δικά σας!

 

 

BONUS ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Η διαταγη του "πατριωτη" Ζαχαριαδη για τους Τσαμηδες και την Τσαμουρια


 Εδω ο "πατριωτης" Γλεζος προσκυνα το φερετρο του σφαγέα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών Ενβέρ Χότζα.


 Εδω η επιθεωρηση Γερμανου αξιωματικου σε αποσπασμα συμμοριτων Τσαμηδων....

 Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Είναι τόσο πωρωμενοι που το θεωρούν καύχημα και μεγάλο πράγμα που είναι αριστεροί. Εννοείται ότι πιστεύουν τόσο πολύ στην Δημοκρατία που κάθε διαλογος-αντιλογος που καταρρίπτει τον ισχυρισμό τους απορριπτεται με μίσος για τον συνομιλητή τους.
    Ο κομμουνισμός είναι κεκαλυμμενος Σατανισμός. Αυτή είναι η πίστη τους έστω και υποσυνείδητα στους περισσότερους.
    Αυτό για τους συνειδητοποιημένους κομμουνιστές.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γλεζος προσκυνουσε οπου το ελεγαν .Εδω πηγαινε στο πολυτεχνειο χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΝΒΕΡ ΧΌΤΖΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟΝ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ.
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΟΤΖΑ ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ "ΚΟΡΙΝΘΙΟ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΆ ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ.ΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΊΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΡΑΤΏΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΌΠΩΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ DNA ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ. Ο ΙΝΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,Ο ΕΝΕΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΙΣΠΑΝΟΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ,Ο ΚΟΝΤΟΚΟΚΑΙΝΑΚΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Ο ΕΠΙΣΗΣ ΟΒΡΙΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΆΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΒΛΕΠΕ ΑΓΓΛΙΤΣΑ ΜΕΡΙΑ- ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΊΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ.ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ,ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΚΑΙΕΙ,ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ,ΠΝΙΓΕΙ,ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ,ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΥ ΤΥΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΕΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΊΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.
    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ,ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΧΌΤΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕ
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΔΕΣ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.....

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. •••ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡ 2 ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑΣ….
      ΠΑΤΡΙΌ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ….2003..;;
      ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ;;

      GR

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις