Τι είπε ο επίσκοπος που μαχαιρώθηκε σε εκκλησία της Αυστραλίας για τα εμβόλια και τα lockdown

 

Ένας άνδρας μαχαίρωσε

έναν Ασσύριο επίσκοπο κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του σε εκκλησία σε προάστιο του Σίδνεϊ τη Δευτέρα. Αρκετοί εκκλησιαζόμενοι τραυματίστηκαν ενώ κατατρόπωσαν τον δράστη.

Επειδή η τελετή μπορούσε να παρακολουθηθεί μέσω ζωντανής μετάδοσης, υπάρχουν εικόνες από το περιστατικό. Δείχνει τον επίσκοπο Mar Mari Emmanuel να δέχεται επίθεση από έναν νεαρό ντυμένο στα μαύρα. Όταν ο επίσκοπος πέφτει στο έδαφος, οι παρευρισκόμενοι σπεύδουν να βοηθήσουν. Στη συνέχεια, η κάμερα απομακρύνεται.

Μετά το μαχαίρι, εκατοντάδες θυμωμένοι συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία.

 

 

Ο Mar Mari Emmanuel έχει ασκήσει ιδιαίτερη κριτική στα μέτρα και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα τελευταία χρόνια.

Τον Αύγουστο του 2021, εκφώνησε ένα βροντερό κήρυγμα καταδικάζοντας τις «εσκεμμένες ενέργειες» των μυστικών εταιρειών πίσω από την «πανδημία του κορωνοϊού».

«Σταματήστε να υποδουλώνετε τους ανθρώπους», είπε ο επίσκοπος. «Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν. Τα lockdown πρέπει να τελειώσουν. Αυτό είναι μια σκλαβιά. Πρέπει να υπάρχει ένα τέλος στη «κορώνα». Μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με αποδεδειγμένα αποτελεσματικά φάρμακα, όχι με μη δοκιμασμένα πειραματικά λεγόμενα εμβόλια που δημιουργήθηκαν με κακόβουλη πρόθεση».


Είστε όλοι δειλοί;
«Αφήστε τον Μπιλ Γκέιτς να τρυπηθεί με αυτό. Αφήστε τους Ροκφέλερ να τα βγάλουν πέρα. Αφήστε τους Ρότσιλντ να τρυπηθούν με τις ενέσεις. Αφήστε τον Klaus Schwab να τρυπηθεί με φόλες. Αφήστε τον Τζορτζ Σόρος να τρυπηθεί, φώναξε ο επίσκοπος.

«Μην αναγκάζετε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν λόγω «μέτρων ασφαλείας»», είπε. «Υπάρχει κάποιος ανάμεσά σας που είναι αρκετά άντρας για να σηκωθεί και να πει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τον διώξουν; Είστε όλοι δειλοί; Σας έχουν τυφλώσει τα χρήματα;»

Τον Ιούλιο του 2021, ο επίσκοπος Mari Emmanuel κήρυξε ένα κήρυγμα στο οποίο είπε ότι ο κορωνοϊός ήταν «ένα είδος γρίπης, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο». Έκανε την είδηση ​​με αυτό. Είπε επίσης ότι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο παρά από κορωνοϊό.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις