Η υγεία του Klaus Schwab επιδεινώθηκε μετά τη σύλληψη

 

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Klaus Schwab νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Naval Hospital Guantanamo Bay και οι γιατροί αμφισβητούν αν ο μανιακός μεγαλομανής θα ζήσει αρκετά ώστε να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Delta Force έκανε επιδρομή στο φρούριο του Schwab στην Ελβετία την περασμένη Παρασκευή, σκοτώνοντας 21 βαριά οπλισμένους ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας πριν βρουν τον Schwab ξαπλωμενο σμε μια αντλία Adrenochrome δίπλα στο κρεβάτι του.

Πηγές δεν είπαν πώς τα Λευκα Καπελα μετεφεραν τον Schwab από την Ελβετία, επικαλούμενες την επιχειρησιακή ασφάλεια, αλλά η συνεχιζόμενη έρευνα της ιστοσελιδας υποδηλώνει ότι μέλη της Ελβετικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (FIS) που περιφρονούν τον Schwab έπαιξαν ρόλο στην ασφαλη μεταφορα.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο, ο Schwab έφτασε στο GITMO την Τετάρτη το απόγευμα και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, είπε πηγή του GITMO.

Η υγεία του Schwab, είπε, άρχισε να επιδεινώνεται στα μισά της πτήσης. Δεμένος με χειροπέδες στο κάθισμα του αεροπλάνου, έτρεμε και έβηχε ανεξέλεγκτα, βίαια και παρακαλούσε για το «φάρμακό» του. Την ώρα που η πτήση ήταν σε γεωγραφικό πλάτος με τη Νότια Καρολίνα, ο Schwab ίδρωνε πολύ, τσαντιζόταν και έβγαζε ματωμένη βλέννα, ακούγοντας σαν ο λαιμός του να ήταν γεμάτος με θρυμματισμένο γυαλί.

Ένας γιατρός στην πτήση συνέστησε εκτροπή στο Raleigh-Duram στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά οι πιλότοι απέρριψαν την πρόταση, καθώς είχαν αμετάβλητες εντολές να μεταφέρουν τον Schwab στο GITMO χωρίς καθυστέρηση. Ο γιατρός είπε ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο Schwab θα ζούσε αρκετά ώστε να φτάσει στον κόλπο του Γκουαντάναμο.

Αν και ο Schwab επέζησε από το ταξίδι, οι γιατροί έπρεπε να τον βγάλουν με φορείο από το αεροπλάνο επειδή είχε χάσει κάθε κινητικότητα, καθώς και την ικανότητα να λέει συνεκτικές προτάσεις.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί του διέγνωσαν οξεία νεφρική ανεπάρκεια και τον έβαλαν σε αιμοκάθαρση. Η εξέταση αίματος αποκάλυψε ότι ο Schwab δεν ήταν εμβολιασμένος και ότι ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων του ήταν σημαντικά υψηλός. Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι ο Schwab έπασχε από οξεία στερηση από το Adrenochrome.

Οι παρενέργειες της στερησης από το Adrenochrome ποικίλλουν από ασθενή σε ασθενή, αλλά μιμούνται τη στέρηση οπιοειδών και αιθανάλης, κυρίως επειδή το φάρμακο εκλογής του Deep State - που προέρχεται από τα επινεφρίδια τρομαγμένων παιδιών - είναι ένας συνδυασμός επινεφριδιακού υγρού και συνθετικών οπιούχων. Οι παρτίδες του κατασχεμένου Adrenochrome που είχαν εξεταστεί προηγουμένως βρέθηκαν να περιέχουν είτε οξυκωδόνη είτε φεντανύλη. Ακόμη και μία δόση μπορεί να προκαλέσει μια ανικανοποιητική μορφή εξάρτησης στους χρήστες - η συνολική υγεία, η διάρκεια χρήσης ναρκωτικών και η καθαρότητα του εκλεπτυσμένου Adrenochrome υπαγορεύουν τις παρενέργειες ενός εξαρτημένου, οι οποίες μπορεί να εμφανιστούν μέσα σε λίγες ώρες από την απότομη διακοπή. Η συστηματική ανεπάρκεια οργάνων είναι μια σπάνια και θανατηφόρα αντίδραση.

«Δεν είναι σαφές πόσο καιρό ο Schwab ήταν στο Adrenochrome, αλλά θα μπορούσαν να έχουν περάσει δεκαετίες. Δεν θα με εξέπληξε αν φορούσε μια φορητή αντλία, όπως αυτές οι κρυφές αντλίες ινσουλίνης, ώστε να μπορεί να αυτοχορηγείται δημόσια. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή και προς το παρόν κρατείται αναίσθητος. Εάν τα άλλα όργανά του αρχίσουν να μη λειτουργουν, μπορεί να μην ζήσει μέχρι να δει το δικαστήριο του. Περιττό να πούμε ότι κανείς εδώ δεν σκεφτεται μεταμοσχευση νεφρου σε αυτό το αθλιο κάθαρμα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αιμοπότης! Δίκη? μεταμόσχευση νεφρού ?
    Remington 10mm (for hunting)και καθάρισες μεγάλεεε.
    Ασε που θα τον κάνεις και ευτυχεσμένο που δεν θα έχει τίποτα.
    Βασικά λέω να τον "ανοίξουμε"
    κόψιμο χέρια πόδια κιφάλλ στου χαντάκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    Στο εξής όπως και να κρίνεις την εξουσία, θα συλλαμβάνεσαι και θα φυλακίζεσαι με συνοπτικές διαδικασίες με ευρωπαϊκή εντολή!

    18 Απριλίου, 2024

    https://arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2024/04/Ο-Φασισμός-δεν-έρχεται-ΑΜΕΣΑ-α-Η-768x401.jpg

    Για να το πούμε πιο απλά, ο φασισμός προελαύνει και πάλι – και η φιλελεύθερη δημοκρατία κινδυνεύει να ποδοπατηθεί κάτω από τις μπότες του
    Η Ευρωπαϊκή δημοκρατία φόρεσε την φασιστική πανοπλία/ και έριξε την σκιά της σαν την αράχνη με εντολές των δολοφόνων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    Η ανθρωπότητα θα νοσταλγήσει την ιερά εξέταση του μεσαίωνα, μπροστά σε αυτά που της ετοιμάζουν.
    Μια οπισθοδρομική παγκόσμια τάση προς αυταρχικές, ολοκληρωτικές, δικτατορικές, εθνικιστικές και θρησκευτικά, εθνοτικά και πολιτισμικά πλειοψηφικές μορφές δεξιάς διακυβέρνησης.
    Πρόκειται άραγε για μια δυσάρεστη αναποδιά, για μια παροδική φάση;
    Ή μήπως προαναγγέλλει την έναρξη μιας μεταδημοκρατικής εποχής;
    Στο εξής όπως και να κρίνεις την εξουσία, θα συλλαμβάνεσαι και θα φυλακίζεσαι με συνοπτικές διαδικασίες!

    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


    https://arxaiaithomi.gr/2024/04/18/στο-εξής-όπως-και-να-κρήνης-την-εξουσία/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. S.O.S... ΑΠΟ 1η ΜΑΪΟΥ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ...
      20 Απριλίου, 2024 10 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
      Προβολές:541
      Μοίρασέ το


      Διαβαζω, αγανακτώ και … ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ…

      https://arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2024/04/Ο-Φασισμός-δεν-έρχεται-ΑΜΕΣΑ-α-Η.jpg

      Στο εξής όπως και να κρίνεις την εξουσία, θα συλλαμβάνεσαι και θα φυλακίζεσαι με συνοπτικές διαδικασίες με ευρωπαϊκή εντολή!


      Επειδή η πλειοψηφία του λαού είναι ανενημέρωτη και περί άλλων τυρβάζει, ενημερώστε τους να προσέχουν τι γράφουν και τι λένε στα messenger και στους άλλους χώρους κοινωνικής δικτύωσης, γιατί ο αρμόδιος υπουργός α-δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, έχει βάλει τον έτερο δερβέναγα υπεύθυνο για το διαδίκτυο… τον αδελφούλη του Βασίλη Φλωριδη… αυτόν καλέ, που το όνομά του είχε εμπλακεί ως εισαγγελέα βεβαίως βεβαίως, με τον βιασμό ενός πεντάχρονου αγοριού…

      Κι ας μην το πάω παρακάτω, γιατί προβλέπω να μου φέρνετε τετράδια, γιατί θα το ρίξω στην συνέχιση της συγγραφής των βιβλίων μου που έχω αφήσει στη μέση, λόγω ιστολογίου…





      Καλλιόπη Σουφλή





      Υ.Γ.1. ΟΥΤΕ Ο ΚΙΜ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ…

      ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ…

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…

      Τον ψηφίσατε, σας επέβαλε το μπόλιασμα και ψοφάτε σαν τις μύγες…




      Υ.Γ.2. Η κατωτέρω φωτό και ο πρώτος υπότιτλος, δικά μου… Το ξεκαθαρίζω στους … ρουφιάνους που κυκλοφορούν… Και τους δηλώνω, πως η περίοδος ναζισμού που ζούμε με τον ψυχοπαθή, θα τελειώσει κάποια στιγμή και… θα λογαριαστούμε, ρεμάλια…




      Πηγή

      https://attikanea.info/s-o-s-απο-1η-μαϊου-προσεξτε-τι-γραφετε-στισ/

      .

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Απριλίου, 2024 22:44

    ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΟΣ .
    ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις