Η DELTA FORCE ΠΑΕΙ "ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ GITMO ΤΟΝ KLAUS SCHWAB....!!!

 

Μια ομάδα κρούσης της Delta Force

συνέλαβε τον 86χρονο ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab την Παρασκευή μετά από μια θανατηφόρα συμπλοκή που ξεκίνησε στην οχυρωμένη πύλη στο συγκρότημα έξι στρεμμάτων στην Ελβετία και κατέληξε στο κρεβάτι του. -Θάλαμος, όπου το γκαζόν που έφερε το θάνατο ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι συνδεδεμένο με μια αυτόματη μηχανή έγχυσης Adrenochrome, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Η καθυστερημένη σύλληψη ήρθε αφότου τα Λευκα Καπελα χαρακτήρισαν επίσημα τον Schwab διεθνή εγκληματία πολέμου με βάση άγνωστα στοιχεία που έδειχναν ότι βοήθησε στην ενορχήστρωση της πανδημίας του Covid και της Μεγάλης Επαναφοράς - την εξάρθρωση του καπιταλισμού, τη διάλυση των δικαιωμάτων ιδιωτικής ιδιοκτησίας και την υποδούλωση ή την εξάλειψη όλων αντίσταση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκα Καπελα είχαν ριξει το βαρος τους και στον Σβάμπ. Αφού το WEF πέρασε 32 ώρες συζητώντας για τη νόσο Χ - μια θανατηφόρα, αναδυόμενη, βιομηχανοποιημένη μετάδοση για την οποία το COVID-19 αποτελούσε πρακτική άσκηση - στο συνέδριο του Ιανουαρίου για την «ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης» (η ειρωνεία) στο Νταβός,  τα Λευκα Καπελα απέκτησαν αξιόπιστες πληροφορίες που υποδηλώναν ότι μια αποστολή ενός «συστατικού» της νόσου Χ θα έφτανε στο λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο, με ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Ιβηρικής, στις 6 Φεβρουαρίου. Όταν έφτασε το πλοίο,  τα Λευκα Καπελα περίμεναν. Έκαναν επιδρομή στο πλοίο και βρήκαν στο αμπάρι ψύκτες ενός υαλώδους, παχύρρευστου υγρού που ήταν αποθηκευμένο σε ποτήρια και φιάλες. Στο υγρό αιωρούνταν αστραφτερές ασημένιες κηλίδες όχι μεγαλύτερες από ένα κομμάτι πιτυρίδας. Το πλήρωμα του πλοίου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε, λέγοντας ότι μετέφεραν απλώς «λιπαντικό κινητήρα», σύμφωνα με τη δήλωση του πλοίου. Μια ομάδα χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών και πυρηνικών (CBRN) κατέσχεσε το φορτίο, μεταφέροντάς το εσπευσμένα στο Fort Leonard Wood για χημική ανάλυση. Το υγρό αποδείχθηκε ότι ήταν σαπουνόνερο και οι κηλίδες ήταν γκλίτερ που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες για να τονίσουν τα μάτια τους. Ένας ψύκτης κρατούσε μια δακτυλόγραφημενη σημείωση: «Σε κορόιδεψα».

Η εξαπάτηση, παραδέχτηκε η πηγή μας, εξόργισε τον στρατηγό Σμιθ, γιατί κατανάλωσε χρόνο και πόρους, αλλά ήταν μόνο ένας τριτογενής λόγος για την καταδίωξη «έναν από τους πιο παραγωγικούς εγκληματίες στην ανθρώπινη ιστορία».

«Στις 5 Απριλίου ο στρατηγός και οι σύμμαχοί του στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού σχεδίασαν τη σύλληψη του Schwab. Η υπηρεσία πληροφοριών, και ελπίζαμε ότι ήταν πιο σταθερή από την υπηρεσία πληροφοριών του σκάφους, είπε ότι ο Schwab ήταν σχεδόν κατάκοιτος, αλλά προστατευόταν από μια τεράστια δύναμη ασφαλείας. Δεν υπήρχε κρυφή είσοδος - ο στρατηγός είχε σχέδια για το σπίτι-φρούριο του - και μια συμπλοκή φαινόταν βέβαιη και έφτασε στον Σουάμπ προτού οι δικοί του τον βάλουν στο δωμάτιο ασφαλειας», είπε η πηγή μας.

Δεν είπε πώς και πότε έφτασε η Delta στην Ελβετία ή αν οι ελβετικές αρχές συμμετείχαν στην επιχείρηση, καθώς οι πυροβολισμοί θα ειδοποιούσαν σίγουρα τις τοπικές αρχές και, ίσως, την ομοσπονδιακή αστυνομία.

«Ξέραμε ότι θα ήταν μια μεγαλη ευκαιρια. Και η απόφαση ήταν να το κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο», είπε. «Δεν πρόκειται να επισημάνω την τεχνολογία μας, αλλά μπορούμε, από απόσταση, να απενεργοποιήσουμε προσωρινά σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού στον πλανήτη και το δικό του δεν αποτέλεσε εξαίρεση».

Η επιχείρηση ξεκίνησε τις πρωινές ώρες, που ορίζεται ως οι ώρες από τις 2 π.μ. έως τις 6 π.μ., όταν η φυσιολογική υπνηλία είναι μεγαλύτερη και οι δυνατότητες απόδοσης - όπως η αντίδραση σε ένοπλη εισβολή - είναι οι χαμηλότερες. Η Δέλτα ήλπιζε να βρει μερικούς φρουρούς κοιμισμένους ή νυσταγμένα απρόσεκτους.

Ελεύθεροι σκοπευτές της Δέλτα με τουφέκια εξοπλισμένα με σιγαστηρα πυροβόλησαν τρεις πύλες και πέντε περιμετρικούς φρουρούς στο κεφάλι. Οκτώ πυροβολισμοί, οκτώ επιβεβαιωμένοι σκοτωμένοι. Εν τω μεταξύ, περισσότεροι Δέλτα σκαρφάλωσαν στο πέτρινο τείχος που περιβάλλει το φρούριο του Σουάμπ , σκοτώνοντας επτά και τραυματίζοντας βαριά άλλους πέντε. Ο ένας Δέλτα πυροβολήθηκε στο χέρι και στο πόδι, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται. Ένας άλλος δέχθηκε μαζικες ριπες από ενα καταιγισμο πυροβολισμών με πολυβόλο και πέθανε.

Η φάλαγγα των πυροβολισμών συνεχίστηκε καθώς η Δέλτα πάλευε προς την εξώπορτα. δύο στρατιώτες έβαλαν εκρηκτικα ενώ άλλοι έξι τους κάλυψαν, προκαλώντας θανατηφόρες ελεγχόμενες εκρήξεις που έριξαν άλλους τέσσερις φρουρούς που πλησίαζαν. Η πόρτα θρυμματίστηκε σε αμέτρητα θραύσματα σκληρού ξύλου και στριφτού μετάλλου - η έκρηξη διελυσε τρεις εσωτερικούς φρουρούς που στέκονταν πίσω της. Η Δέλτα συνεχισε προς τα εμπρός, καθαρίζοντας το σπίτι δωμάτιο-δωμάτιο και πυροβολώντας όλους τους αντιπάλους. Τέσσερις φρουροί ήρθαν αλλα επεσαν γύρω από μια σπειροειδή σκάλα μπροστά σε ένα καταιγισμό σφαιρών της Δέλτα.

Οι βολές της Delta που τοποθετήθηκαν με ακρίβεια σκοτωσαν ένα ζευγάρι φρουρών που φρουρούσαν την κύρια κρεβατοκάμαρα και καθαρισαν άλλους δύο που στέκονταν στα πόδια του κρεβατιού του Schwab.

Ο Schwab είχε φόβο στα υγρά μάτια του και μια γραμμή ενδοφλέβιας τροφοδοσιας που έτρεχε από τον καρπό του σε κάτι που έμοιαζε με αντλία μορφίνης. Όταν ένας στρατιώτης έσκισε τη γραμμή από τον καρπό του, ο Σβάμπ μουρμούρισε: «Όχι, το χρειάζομαι. Βοήθησέ με."

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα σε βοηθούσα να ξεφύγεις από τη μιζέρια σου αυτή τη στιγμή», του είπε ο χειριστής της Delta, σύμφωνα με μια ενημερωτική αναφορά.

 Η Δέλτα σήκωσε τον Σβάμπ από το κρεβάτι του και τον οδήγησε βιαστικά κάτω και έξω. Καθώς η Delta Force διέσχιζε την ιδιοκτησία, τέσσερις φρουροί που κρατούσαν τουφέκια τύπου AR-15 τους συνάντησαν στην πύλη, κατεβάζοντας τα όπλα τους βλέποντας τον Schwab στα νύχια της Delta.

«Μην πυροβολείς, μπορεί να χτυπήσουμε το αφεντικό», ειπε ένας.

Ο επικεφαλης Delta διεταξε. Κανένας επιζών.

«Έχουμε τέσσερις τραυματίες και ένα KIA. Ανέλαβαν το σώμα του πεσμένου αδελφού τους. Πέθανε ως ήρωας. Δεν θα πω πού έχουμε τον Schwab αυτή τη στιγμή, αλλά θα πω πού πηγαίνει - GITMO. Δυστυχώς, το τέλος του Schwab δεν τελειώνει το WEF. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Και επιβεβαιώσαμε ότι έπαιρνε το Adrenochrome - αυτό ήταν στο μηχάνημα δίπλα στο κρεβάτι του», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ ενημερώθηκε για την επιχειρηση και ότι το δημιοσιευμα νοσηλείας που κυκλοφορει σε ολα social ειναι μια ψευτικη ιστορια καλυψης του Deep State.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZGDH88rK8egVFjBlowp3q0ZxIdFdUK0yWmbvv9dOUxx8qAmYk-fFXZdn7r5dQHjMQPf_eX_3BYQYWglu22FtVvQ5P7OhQ2lGVdZIlWcdSSKNc7d9aw6KiMI2Xwh5w1in9qjz86LBOFyPrcqoOYnubtPNSUmp6MPhv9CCsnS06uLz4v-5vTmhLkWmsJVca/s498/GLIfcPDaIAAkAv5.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://t.me/PsyOpsMemes/32789

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2024 22:28

    ΛΥΠΗΡΩΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ,ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ .
    ΟΜΩΣ ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΑ !
    ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΦΥΓΕ .
    ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ .
    Η ΣΑΠΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ .
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΡΙΚ ΣΜΙΘ .
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .
    ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ .....ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ .......ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΙΔΟΔΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ .....
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ " ΟΙΚΟΠΕΔΟ " ΘΑ ΦΑΗ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο επόμενος που θα πάθει κάτι είναι αυτός που αγοράζει εκτάσεις γης σε όλο τον πλανήτη, μάλλον κάτι αρχίζει να μην πηγαίνει καλά για αυτούς.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις