Αλκυόν Πλειάδες


 Όσο παράλογο κι αν φαίνεται, αυτή τη στιγμή βιώνουμε έναν πόλεμο κατά των τροφίμων, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν τη φτώχεια και την πείνα λόγω των σημερινών πολιτικών που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια κρίση τροφίμων και χρέους, όχι όμως μόνο στα φτωχότερα έθνη, αλλά ενορχηστρώνεται ένας παγκόσμιος λιμός, και αν δεν κάνουμε κάτι για να τον αποτρέψουμε ή να προετοιμαστούμε γι' αυτόν, θα μας επηρεάσει όλους.

Η άνοδος των τιμών των τροφίμων, η πίεση στους αγρότες να μην καλλιεργούν τη γη, το κλείσιμο αγροκτημάτων και σουπερμάρκετ, πόλεμοι που έχουν προκληθεί και διακόπτουν την αλυσίδα εφοδιασμού.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη τροφίμων, αλλά μεταξύ άλλων οι πολιτικές που θέλουν να επιβάλουν οι ελίτ και η Ατζέντα 2030 τους, βασισμένες στην ψεύτικη κλιματική αλλαγή και στην αρπαγή καλλιεργήσιμων εκτάσεων και υδροφόρων οριζόντων από μεγάλες εταιρείες και αδίστακτους εκατομμυριούχους.

Η ελίτ σχεδιάζει να προκαλέσει ελλείψεις τροφίμων στην Ευρώπη, που ιστορικά είναι μια από τις περιοχές του κόσμου που τρέφονται καλύτερα. Όταν τα ντόμινο αρχίσουν να πέφτουν και οι συνέπειες για τον υπόλοιπο κόσμο γίνουν αισθητές, ο πλανήτης θα βυθιστεί σε καταστροφικό λιμό. Και αυτό είναι κάτι που ήδη βλέπουμε, αθόρυβα στις ανεπτυγμένες χώρες, και υπάρχουν πολλοί ακτιβιστές που το καταγγέλλουν για να το σταματήσουν και να το συνειδητοποιούμε πριν να είναι πολύ αργά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις