Tα τίναξε ο αναπληρωτής του Νοσοκομείου Κατερίνης..Μετα την 3η δόση εφυγε στην Ποιοτική αιωνιότητα!!

 

Συνεχίζεται αμείωτα

η μείωση πληθυσμού απο εμβολιασμένα ατομα..Τρια χρόνια οι ακιδες δουλεύανε.. Εφυγε  και τριπλοεμβολιασμένος πρώην αναπληρωτής του Νοσοκομείου Κατερίνης που εμπιστεύτηκε τα σκευάσματα οπως του ελεγε η Ιατρο-πολιτική Κλικα του Μαξίμου..

Αισθανόταν Δυνατά μετα την 3η δόση εγραφε και  τωρα μετα τις αναρτήσεις η τις σελφι στη σελίδα του του γράφουν οπως σε ολους Καλό Παράδεισο καλο Φως κλπ…

Τρια με 5 χρονια δίνουν οι Πραγματικοί Επιστήμονες στο 80% των εμβολιασμένων για να φυγουν και οι υπόλοιποι στο Ταξίδι που  επέλεξαν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το τελευταίο σχόλιο γράφει ότι ήταν σύντροφος.
    Ας θυσιαστεί λοιπόν στο βωμό του ου ιατρικού αριστεροφασισμού, αφού αυτός υπάρχει ακόμα επίσημα σε ορισμένα κράτη και "καλλιεργείται"συνεχώς με το δημοκρατικό μανδύα που του έδωσαν. Φάνηκε ότι τιμώρησαν και κυνηγούν, το δεξιοφασισμό του Χίτλερ μετά το β παγκόσμιο πόλεμο, αλλά αυτούς δεν τους πειράζει κανένας!
    Ζήτω η αριστεροφασίζουσα δημοκρατία!
    Όταν ξυπνήσει ο κόσμος και καταλάβει ποιοί είναι οι δημιουργοί όλων αυτών των αριστεροδέξιων μορφωμάτων, δυστυχώς θα είναι πολύ αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα επόμενα δυο χρόνια δηλαδή, θα ξέρουμε σίγουρα αν αυτό δεξιά στην φωτογραφία (όπως θέλετε το αποκαλείτε) που λέει ότι ειναι γιατρός..... αν έιναι εμβολιασμένο η όχι, σύμφωνα με τό ερώτημα που χυδαία απευθύνει.
    Δεν βαριέσαι θα περιμένουμε λίγο ακόμη και ας ευχόμαστε να μάθουμε πιο σύντομα, επειδή μας "νοιάζει", όχι για τα μούτρα του παχυδέρμου, αλλά μας "νοιάζει" επειδή γνωρίζαμε.....και γι αυτό και δεν σας εμπιστευθήκαμε, τενεκέδες ξαγάνωτοι. Αλλοίμονο σ' αυτούς που σας άκπυσαν.
    Κι επειδή υπάρχουν και πραγματικοί Ιατροί με ευσυνειδησία που γνωρίζουν τι σημαίνει Αληθινή Επιστήμη όπως ορίσθη από τους πατέρες της Επιστήμης, την οποία καταντησαν Πανουργία κάποια γνωστά μισάνθρωπα όντα, που θα πρεπε να μην περπατάνε στα δυό τους.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα μ αυτούς τους ειδικούς σαν τον … Βασιβλακόπουλο… είναι ότι κανείς τους δεν μπολιάστηκε να ξεβρωμίσει ο τόπος …Θυμάστε όταν πήγε να φάει στην Καλαμπάκα και η φαρμακευτική που τους τάιζε είπε στον ταβερνιάρη να μην ζητήσει το covid pass γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί ;;; Αυτόν που τον πλάκωσε στο ξύλο στο τέλος … αυτοί αδέρφια θα επιβιώσουν … και πάνε τόσοι αθώοι άνθρωποι …
    Πάλι μπροστά μας θα τους έχουμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις