Η JAG "ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΝΑ

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

στο Camp Blaz καταδίκασε για προδοσία και φόνο τον αξιωματούχο του NIH που επέβλεψε ένα πρόγραμμα  «αιμορραγικού πυρετού και ευλογιάς» στο εργαστήριο BSL-4 του ινστιτούτου στο Χάμιλτον της Μοντάνα.

Όπως αναφέρθηκε τον Δεκέμβριο, οι Η.Π.Α. Πεζοναύτες και ειδικοί ΧΒΡΠ του Στρατού λεηλάτησαν το εργαστήριο του θανάτου, σκοτώνοντας 40 υπαλλήλους του NIH και κατεδαφίζοντας κάθε εξοπλισμό μέσα στο συγκρότημα των 30 στρεμμάτων. Είχαν αρπάξει τα πλέον κατεστραμμένα παθογόνα και είχαν βάλει παγίδες για να ακρωτηριάσουν ή να σκοτώσουν τους απρόσεκτους Deep Staters που θα έφταναν στο εργαστήριο το επόμενο πρωί. Δύο μέρες αργότερα, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τον ανθρωπο του NIH που είχε τη διαχείριση του εργαστηρίου, τον αναπληρωτή διευθυντή Άλφρεντ Σ. Τζόνσον, ενώ έπινε κοκτέιλ σε ένα μπαρ με μαργαρίτα στο Μαϊάμι—μια διακοπές με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία του Deep State, ο Τζόνσον δεν ήταν συνεργάσιμος και αρνιόταν να μιλήσει, ακόμη και όταν οι ερευνητές του JAG τον αντιμετώπισαν με το γεγονός ότι ήξεραν ότι η FEMA και το NIH είχαν αποσπάσει άστεγους από τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο για πειραματισμούς σε ανθρώπους.

«Ξέρω για εσάς. Μας προειδοποίησαν για εσάς», ήταν όλα όσα είπε ο Τζόνσον κατά τη διάρκεια μιας πρόωρης ανάκρισης.

Η JAG τον μετέφερε στο Camp Blaz στα μέσα Δεκεμβρίου, όπου κρατήθηκε σε προδικαστικό περιορισμό μέχρι το στρατοδικείο της Πέμπτης το πρωί. Επέλεξε να εκπροσωπήσει τον εαυτό του γιατί είχε πει ότι ήταν αθώος και ότι αθώοι άνθρωποι δεν χρειάζονταν δικηγόρους.

Όταν ο Johnson παρατήρησε ότι ο Διοικητής της Νομικής Υπηρεσίας του Ναυτικού, ο ναύαρχος David G. Wilson, ο εισαγγελέας, ήταν μαύρος, επικαλέστηκε ενσταση, σηματοδοτώντας τη δεύτερη φορά που ένας απελπισμένος Deep Stater προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον ναύαρχο για να δηλώσει μια αδικία με βάση το χρώμα του δέρματος.

Ο Τζόνσον σήκωσε τα απλωμένα του χέρια και τίναξε τους δεμένους καρπούς του. «Αδερφέ, λυπάμαι που βλέπω ότι είσαι μέρος αυτής της καταπίεσης. Είστε με λάθος οργάνωση, κάνοντας τις προσφορές του Τραμπ σαν ξεπούλημα. Έχεις τη δύναμη να διορθώσεις τα πράγματα – ελευθερώνοντάς με όσο η ψυχή σου είναι ακόμα ανέπαφη».

«Πρέπει να με μπερδεύεις με άλλο άτομο», είπε ο ναύαρχος Γουίλσον. «Τα μόνα χρώματα που αναγνωρίζω είναι το κόκκινο, το λευκό και το μπλε, και τα χρώματα που φορούν οι Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα παρατηρήσετε ότι δύο από τους τρεις δικαστες που ακούν αυτή την υπόθεση μοιράζονται το χρώμα του δέρματός μας—και αυτό είναι το μόνο που μοιραζόμαστε—και υπόσχομαι ότι δεν διασκεδάζουν με τις γελοιότητες σας. Τώρα, κρατούμενε, κάτσε σε παρακαλώ».

Ο ναύαρχος άνοιξε τα επιχειρήματά του δείχνοντας στον πίνακα έναν SSD που οι Πεζοναύτες είχαν κατασχέσει από το εργαστήριο. Κρατούσε, προειδοποίησε το πάνελ, ανησυχητικά πλάνα που απεικονίζουν πειράματα του NIH σε ανθρώπινα υποκείμενα. Στο πρώτο απόσπασμα, ένας άγνωστος αφηγητής, στην ασφαλή πλευρά ενός βιοσφραγισμένου παραθύρου από πλεξιγκλάς, στοχεύει με έναν φωτογραφικό φακό έναν μεσήλικα που κοιμόταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και αιμορραγούσε από τις κόγχες των ματιών του. Αυτό που είχε απομείνει από τα μάτια του ήταν αδιαφανή  που φουσκώνονταν από ματωμένες κόγχες σαν να έσκαγαν. Ο άντρας, έχοντας τις αισθήσεις του, γυρίζει πότε πότε το κεφάλι του και παλεύει να βήξει, ένας βηχας μπλόκαρε στο λαιμό του. Συστάδες μαλλιών έχουν πέσει από το κεφάλι του σε ένα μαξιλάρι βαμμένο με αίμα. Μιλώντας φαινομενικά στην κάμερα, ο αφηγητής προσδιορίζει τον άνδρα ως «Θέμα #1023» και λέει ότι «η πλημμύρα του θαλάμου με γονιδιώματα του ιού Marburg έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα». Αίμα τρέχει έξω από τα ρουθούνια του άντρα και το κλιπ τελειώνει.

Στο δεύτερο απόσπασμα, ο ίδιος αφηγητής παρατηρεί αυτό που περιγράφει ως «27χρονη άστεγη γυναίκα και εθισμένη στην ηρωίνη, της οποίας ο απερίσκεπτος τρόπος ζωής, ο εθισμός στα ναρκωτικά συνέβαλε στην αναπόφευκτη μοίρα της—μια ζωή σπαταλημένη και γεμάτη από τρομερά βάσανα, μια ταλαιπωρία που σύντομα θα τελείωνε καθώς είχε εκτεθεί σε αεροζόλ ευλογιά. Το συρρικνωμένο πρόσωπό της είναι καλυμμένο με βρασμούς και φουσκάλες που αναβλύζουν ένα πηγμένο μείγμα από πύον και αίμα. Οι βλάβες καλύπτουν το γυμνό τριχωτό της κεφαλής της. Μια τεράστια κύστη στο στήθος της ξεσπά, διαρρέοντας παχύρρευστο υγρό, καθώς ο αφηγητής, ακούγοντας σχεδόν μεγαλόψυχος, λέει ότι το NIH της κάνει τη χάρη επισπεύδοντας την αναχώρηση μιας ζωής που δεν εξυπηρετεί κανέναν ευεργετικό σκοπό.

Το τρίτο θύμα, ή «θέμα #1021», είναι ένας άνδρας γύρω στα 50 του, τον οποίο ο αφηγητής αναφέρει ως άστεγο βετεράνο του Πολέμου του Κόλπου, ο οποίος, χτυπημένος από PTSD και μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων, γύρισε στους δρόμους αφού έχασε το δουλειά και η γυναίκα του τον παράτησε για άλλον άντρα. Είναι δεμένος σε μια πτυσσόμενη γκαρνταρόμπα, αμέσως ιδρώνει πολύ και τρέμει κάτω από ένα αιματοβαμμένο σεντόνι. Το πρόσωπό του είναι σοβατισμένο με τόσους όγκους και ουλές, που σχεδόν δεν θυμίζει άνθρωπο. Λέει τα λόγια: «Βοήθησέ με».

Ο ναύαρχος Wilson αναστέναξε βαριά και έκλεισε το βίντεο. «Έχουμε 47 ακόμα κλιπ, αλλά τρία είναι πάρα πολλά για να παρακολουθήσετε. Υποθέτοντας ότι οι αριθμοί του θέματος είναι διαδοχικοί και δεν ανατέθηκαν τυχαία, το NIH έχει εκθέσει αμέτρητους αριθμούς αθώων ανθρώπων, που απήχθησαν , στα πειράματά τους. Όσο προσεκτικοί κι αν είστε οι αξιωματικοί, είμαι βέβαιος ότι σας έλειψε το ίδιο πράγμα που έχασα και εγώ μέχρι να ξαναδεί αυτά τα κλιπ σε αργή κίνηση. Θα σταματήσω στο σωστό καρέ».

 Έπαιξε ξανά τα τρία κλιπ, κάνοντας παύση και μεγέθυνση σε μια αντανάκλαση στο πλεξιγκλάς. Η αντανάκλαση έδειξε τον μασκοφόρο αφηγητή και, όρθιος δίπλα του, το γελαστό πρόσωπο και το πλαίσιο κανενός άλλου από τον κατηγορούμενο, τον κρατούμενο Άλφρεντ Τζόνσον.

«Έχουμε ζητήσει από τους ειδικούς μας και εξωτερικούς αναλυτές να εξετάσουν το βίντεο και τα ευρήματά τους λένε ότι η αντανάκλαση στο ποτήρι είναι ο κρατούμενος Τζόνσον».

Ο κατηγορούμενος είπε ότι ήθελε να υποβάλει ένσταση.

«Έχω αντίρρηση για την ίδια σου την ύπαρξη», του είπε ο ναύαρχος Wilson. «Αυτό σας βάζει οριστικά στο εργαστήριο της Μοντάνα να παρακολουθείτε πώς αυτοί οι αθώοι άνθρωποι, που αργότερα αποτεφρώθηκαν από τους συνεργάτες σας, βασανίστηκαν για τα προγράμματα βιοόπλων σας. Η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών πιστεύουν ότι είστε ένοχοι για προδοσία και φόνο, και τώρα θα δούμε αν αυτοί οι καλοί αξιωματικοί, έχοντας δει αδιάψευστα στοιχεία, συμμερίζονται τη θέση μας».

«Ένοχος», είπε ένας πεζοναύτης.

«Ένοχος», είπε ένας υπολοχαγός του Πολεμικού Ναυτικού.

«Είναι ένοχος, και αν δεν φορούσα αυτή τη στολή και τα διακριτικά, θα τον φρόντιζα σε στυλ παλιάς σχολής», είπε ένας υπολοχαγός πεζοναυτών. «Συγγνώμη, ναύαρχε, δεν είχα σκοπό να μη σέβομαι τη στολή ή το δικαστήριο σου».

Ο ναύαρχος είπε ότι κατάλαβε.

Προγραμμάτισε την εκτέλεση του Τζόνσον για τις 24 Ιανουαρίου.

Ενημέρωση: Όπως έχουν παρατηρήσει επιτήδειοι αναγνώστες, ο δικαστής που ονομάζεται, ναύαρχος Stephens, είναι Λευκός, όχι Μαύρος. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος εκ μέρους μου. Μπέρδευα ονόματα στο μυαλό μου. Εισαγγελέας ήταν ο Διοικητής της Νομικής Υπηρεσίας του Ναυτικού, ο αντιναύαρχος Ντέιβιντ Γουίλσον. Το άρθρο διορθώθηκε και ζητώ συγγνώμη.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!!!!!!!!!!!!
    ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ .. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ .
    ΦΡΙΚΗ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις