Γιούβαλ Χαράρι: «Αν κερδίσει ο Ν.Τραμπ τις εκλογές αυτό θα είναι ένα θανατηφόρο χτύπημα κατά της παγκόσμιας τάξης»!


 Ο Ισραηλινός ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, δημιουργός του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εκλογές των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 2024, παραδέχτηκε πως είναι πιθανό να κερδίσει ο Ν.Τραμπ και πως αν επανεκλεγεί αυτό θα είναι ένα ενα θανατηφορο χτυπημα στην Παγκοσμια Ταξη....

Όπως είπε σε podcast:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα.

Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά.

Τώρα και πάλι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί από αυτούς τους  πολιτικούς,  παρουσιάζουν μια ψεύτικη διχοτόμηση, ένα ψεύτικο δυαδικό  όραμα του κόσμου.

Είναι, όπως όταν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον  “πατριωτισμό” και την “παγκοσμιοποίηση”, μεταξύ της πίστης στο έθνος και, της πίστης σε κάποιο είδος, -δεν ξέρω, Παγκόσμιας Κυβέρνησης»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτο το πραγμα, ο Τραμπ να ειναι το εμποδιο στα πλανα τους, δε το χωράει ο νους μου. Ολη δηλαδη η ανθρωπότητα να περιμένει κατι καλο απο εναν παππου. Αλλος δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις