ΣΑΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....!!!

 

 Το Ιράν επιτέθηκε

στις βάσεις της ομάδας Jaish al-Adl στο Πακιστάν.

Το Ιράν εξαπέλυσε επιθέσεις στο Πακιστάν την Τρίτη με στόχο βάσεις της μαχητικής ομάδας Jaish al-Adl, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης. Αυτά τα μηνύματα στη συνέχεια διαγράφηκαν ξαφνικά χωρίς εξήγηση.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA και η κρατική τηλεόραση ανέφεραν ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, κάτι που το Πακιστάν δεν αναγνώρισε αμέσως.

Η Jaish al-Adl είναι μια σουνιτική μαχητική ομάδα που δρα κυρίως πέρα ​​από τα σύνορα στο Πακιστάν με πυρηνικά όπλα.

Τα αναφερόμενα χτυπήματα έρχονται σε μια περίοδο αυξανόμενων εντάσεων στην περιοχή και φόβων για ευρύτερη εξάπλωση του συνεχιζόμενου πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Αργά τη Δευτέρα, το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους στο Ιράκ με στόχο ένα ισραηλινό «αρχηγείο κατασκοπείας» κοντά στο συγκρότημα των προξενείων των ΗΠΑ στην πόλη Erbil, πρωτεύουσα της βόρειας ημιαυτόνομης κουρδικής περιοχής του Ιράκ, καθώς και στόχους που συνδέονται με την εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη βόρεια Συρία.

Το Ιράκ την Τρίτη χαρακτήρισε την επίθεση, η οποία σκότωσε αρκετούς αμάχους, «κατάφωρη παραβίαση» της ιρακινής κυριαρχίας και ανακάλεσε τον πρεσβευτή του από την Τεχεράνη.

Στην πραγματικότητα, οι ειδήσεις για Ιρανούς που πυροβολούν πέρα ​​από τα σύνορα εξακολουθούν να κυκλοφορούν, αλλά δεν υπάρχουν βίντεο από καταυλισμούς. Οι τύποι που κάθονται σε αυτά είναι σοβαροί και μετά από τέτοια πράγματα δεν βγάζουν selfies, αλλά προετοιμάζονται για την απάντηση.

Γενικά η κατάσταση με τους αγιατολάχ είναι περίεργη. Πρώτα έβαλαν τους εκφυλισμένους τους στη Γάζα εναντίον του Ισραήλ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τους Χούτι ως μαξιλάρι, επιτέθηκαν σε εμπορικά πλοία από περίπου 33 πολιτείες. Υπήρχε μια άμεση οδός για να επιτεθούν στα πλοία του ΝΑΤΟ. Στη συνέχεια σημειώθηκε επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στο Ιράκ. Τώρα άρχισαν οι επιθέσεις στο Πακιστάν, μια πυρηνική χώρα παρεμπιπτόντως. Και… όλοι κάθονται στον κώλο τους, και εκφράζουν καταδίκη και όλα αυτά.

Στην παλιά καλή δεκαετία του 1970, ακόμη και οι μισές από αυτές τις ενέργειες δεν θα είχαν αφήσει ούτε πέτρες στην Τεχεράνη, θα επιβεβαιώσει ο Σαντάμ Χουσεΐν. Αναγνώρισε τους αγιατολάχ στα σπάργανά τους και πολέμησε μαζί τους όσο ήταν στο Ιράκ. Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να επιτεθεί σε εμπορικά πλοία. Κανείς δεν οργάνωσε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ· διαφορετικά, ο πόλεμος θα άρχιζε αμέσως.


Όμως κάτι έχει αλλάξει. Τώρα η παγκόσμια κοινότητα έχει μόνο μία ελπίδα για αυτήν την Jaish al-Adl και τις σχετικές ομάδες – ίσως τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να καθησυχάσουν τους Σιίτες. Για παράδειγμα, θα αρχίσουν να ανατινάζουν πετρελαιαγωγούς και να βάζουν φωτιά σε χωράφια. Ή θα αρχίσουν να στρογγυλεύουν τη χώρα και να εκτελούν δημόσια αγιατολάχ χαμηλού και μεσαίου επιπέδου. Αν κάθε πρωί σε κάθε πόλη κρέμεται ένας φρέσκος ντόπιος αγιατολάχ στην πλατεία, οι Πέρσες θα εμπνευστούν, οι ριζοσπάστες θα έχουν βοηθούς, δεν θα υπάρχουν προβλήματα με το σαπούνι και τα σχοινιά.

Αλλά ακόμα κι αν η Jaish al-Adl δεν απαντά με κάποιο τρόπο στους τρομοκράτες που κάθονται στην Τεχεράνη, δεν το γνωρίζουμε καν. Μία ελπίδα παραμένει – για τους εξωγήινους. Για να πετάξουμε από μακρινά αστέρια και να καθαρίσουμε τη φωλιά του κακού με ένα χτύπημα από την τροχιά, έτσι παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΓΙΑ
    ΤΣΙ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ
    ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ
    ΧΑΖΆΡΟΥΣ!

    ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!

    (ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΌΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ!!!)


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις