Η JAG καταδικάζει σε θάνατο τον επικεφαλής επιστήμονα του καθεστώτος Μπάιντεν

 

Η επικεφαλής επιστήμονας

του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, Αράτι Πραμπχακάρ, καταδικάστηκε για συνωμοσία για προδοσία και εξέγερση και καταδικάστηκε σε θάνατο την Τρίτη το πρωί σε στρατιωτικό δικαστήριο του Γκουαντάναμο, ανέφεραν πηγές του GITMO .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πεζοναύτες των ΗΠΑ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνέλαβαν μια ακατάστατη Prabhakar καθώς έπινε σαμπάνια και παρακολουθούσε το Rocking New Year’s Eve του Dick Clark στο σαλόνι του πολυτελούς σπιτιού της. Οι πεζοναύτες μετέφεραν την Prabhakar σε ένα κέντρο επεξεργασίας JAG, όπου οι ερευνητές την ανέκριναν σχετικά με μια πρόταση που είχε συντάξει σχετικά με την εισαγωγή εμβολιασμών COVID-19 σε δημόσια συστήματα ύδρευσης. Ισχυρίστηκε ότι το έγγραφο 32 σελίδων, που γράφτηκε με κληροδότημα της Kamala Harris, ήταν μόνο θεωρητικό και δεν προοριζόταν ποτέ για ανάπτυξη στον πραγματικό κόσμο.

Ο JAG δεν την πίστεψε και κήρυξε την πρόταση προδοτική, κυρίως επειδή η Prabhakar ήταν διορισμένη αξιωματούχος σε θέση εξουσίας. Κανένας λογικός άνθρωπος, υποστήριξε ο JAG, δεν θα ονειρευόταν να συντάξει ένα έγγραφο σχετικά με την τοποθέτηση εμβολίων θρόμβων με δηλητήριο σε πόσιμο νερό. Η τελευταία δήλωση της Prabhakar στους ερευνητές πριν αποσταλεί στο GITMO ήταν: «Ναι, είναι θεωρία, αλλά αν οι άνθρωποι δεν ενισχύονται πρόθυμα, έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να τους κρατήσουμε εμβολιασμένους».

Το έγγραφο, η δήλωση της Prabhakar και μια αλυσίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αυτής και της Kamala Harris ήταν τα μόνα στοιχεία του αντιναύαρχου Darse E. Crandall στο δικαστήριο της Τρίτης.

Έχοντας απορρίψει τη δικηγορία, η Prabhakar κάθισε μόνη στο τραπέζι της υπεράσπισης, με τους καρπούς της δεμένους με χειροπέδες στο τραπέζι. Κοίταζε σαστισμένη, σαν να μην πίστευε ότι η ζωή της κινδύνευε. Τα μάτια της εναλλάσσονταν ανάμεσα στο να ρίξει μια ματιά στον ναύαρχο και στην ομάδα των αξιωματικών που σύντομα θα έκρινε τη μοίρα της. Ο ναύαρχος Κράνταλ είχε ζητήσει από το πάνελ να επανεξετάσει αντίγραφα της πρότασης της Prabhakar καθώς χτυπούσε ρυθμικά τα δάχτυλα του

Η κρατούμενΗ Prabhakar διέκοψε τη σιωπή: «Μπορώ να μιλήσω;»

«Θα έχετε την ευκαιρία μετά, κρατούμενη Πραμπχακάρ», απάντησε αυστηρά ο ναύαρχος, περιμένοντας να τελειώσει η επιτροπή να εξετάσει την ύπουλη πλοκή της.

Αφού ο επικεφαλής του πάνελ, ένας ταγματάρχης Πεζοναυτών, είπε ότι είχαν διαβάσει προσεκτικά τις εφημερίδες, ο ναύαρχος τους είπε ότι η Prabhakar, η γυναίκα που προσπάθησε να εμβολιάσει τους πολίτες εν αγνοία τους, δεν είχε κάνει ποτέ εμβόλιο για τον COVID-19.

«Από τότε που αρχίσαμε να παίρνουμε αίμα από κρατούμενους, παρατηρήσαμε μια τάση», απευθυνόμενος στο πάνελ ο ναύαρχος. «Αυτοί οι εγκληματίες του COVID, και νομίζω ότι αυτός είναι ένας εύστοχος τρόπος για να τους περιγράψουμε, ονειρεύονται περίπλοκα σχέδια για να βάλουν το δηλητήριό τους στην αγκαλιά των ανθρώπων. Αλλά δεν εμβολιάζονται ποτέ. Fauci. Κόλινς. Wolensky. Η λίστα συνεχίζεται. Κανένας από αυτούς δεν πήρε τις ενεσεις που έσπρωξαν στο κοινό. Και αυτή η κρατούμενη, αυτή η αρπακτική γυναίκα που έχει μηδενικά ιατρικά διαπιστευτήρια, επινόησε μια ιδέα να δηλητηριάσει το νερό με εμβόλια. Οι άνθρωποί μας λένε ότι είναι ανέφικτο και δεν θα λειτουργούσε όπως νομίζει. Δεν θα εμβολιάσει κανέναν - αλλά θα αρρώσταινε και θα δηλητηρίαζε τους ανθρώπους. Λέει ότι το έγραψε για πλάκα, σαν ένα επιστημονικό έργο, αλλά τα email μεταξύ της κρατουμενης και της γυναίκας που προσποιείται ότι είναι η αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών λένε το αντίθετο».

Ο ναύαρχος πρόβαλλε εικόνες των email σε μια επίπεδη οθόνη κολλημένη σε έναν τοίχο. Σε ένα, η κατηγορούμενη έγραψε: «Ξεκινάμε με το Κλίβελαντ, παρακολουθούμε τα αποτελέσματα και στη συνέχεια, εάν τα αποτελέσματα είναι θετικά, μετακινούμαστε από πόλη σε πόλη, ρίχνοντας εμβόλιο σε συστήματα φιλτραρίσματος. Ναι, το έργο θα πάρει χρόνια για να ολοκληρωθεί, αλλά στο τέλος, θα έχουμε εμβολιάσει και ενισχύσει, και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε, την πλειοψηφία του πληθυσμού».

Η Kamala Harris απάντησε στο email: «Πολλοί άνθρωποι εδώ πιστεύουν ότι είναι ανόητο και πολύ δαπανηρό για να το καταφέρω, οπότε χρειάζομαι απόλυτη βεβαιότητα ότι θα λειτουργήσει πριν προσεγγίσω την AB ή την XB. Αν λειτουργήσει, μερικοί από αυτούς τους καταραμένους εδώ θα πρέπει να μου δώσουν κάποια αξιοπιστία. Παρακαλώ συνεχίστε να το επεξεεργάζεστε. Ξέρω ότι είσαι έξυπνη, πιο έξυπνη από αυτό που έχουμε εδώ. Θα τονώσει την πολιτική μας σταδιοδρομία».

«Θα κάνω ό,τι μου ζητήσετε», έγραψεη Prabhakar.

Ήταν ο ισχυρισμός του ναυάρχου ότι η Prabhakar, εάν αφεθεί ελεύθερη, θα συνέχιζε το διαβολικό έργο της Deep State. Είπε ότι ήταν μια απειλή για την κοινωνία και ότι οι ενέργειές της, σύμφωνα με τον νόμο περί εξέγερσης του 1807, πληρούσαν τον ορισμό της συνωμοσίας για τη διάπραξη προδοσίας και εξέγερσης κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ζήτησε από την επιτροπή να την κρίνει ένοχη και να την καταδικάσει σε θάνατο.

"Η JAG ακυρώνει την υπόθεσή της και η συλληφθείσα μπορεί να καταθέσει για λογαριασμό της, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ανοιχτή σε κατ'αντιπαράθεση εξέταση", είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Ω, όχι, δεν το θέλω αυτό», είπε η Prabhakar. «Η Καμαλά κι εγώ παίζαμε απλώς ρόλους, αλλά δεν θέλω να με αντεξετάσουν».

«Τότε οι αξιωματικοί θα κρίνουν», είπε ο ναύαρχος.

Η επιτροπή κατέληξε ομόφωνα σε ένοχη ετυμηγορία και έκρινε ότι η Prabhakar θα τιμωρηθεί με τη μέγιστη δυνατή ποινή - τον απαγχονισμό.

Ο ναύαρχος Crandall προγραμμάτισε την εκτέλεση της Prabhakar για τις 30 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΙ ΝΑΧΕΙ ΚΆΝΕΙ
    Η ΧΑΖΑΡΟΚΟΥΦ@Λ@
    ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ!?
    ΓΕΛΟΎΝ
    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!
    ΔΉΘΕΝ
    ΌΤΙ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ
    ΤΙ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΙΑ
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΙΝΔΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
    ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΛΟΣ ,ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ
    ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ
    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
    ΣΤΗΝ ΕΞΌΝΤΩΣΗ
    ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΑ.
    ΑΝΤΕ ,ΟΞΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ
    Η ΨΥΧΗ ,ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις