Η ανθρωποθυσία του Chabad εκτίθεται καθώς η Ευρώπη επαναστατεί και το Τέξας κηρύσσει εμφύλιο πόλεμο

 


Η σατανική χαζαριανή μαφία

αναστατώνεται και είναι καιρός να τους τελειώσει μια για πάντα. Η έκθεση των εγκαταστάσεων ανθρωποθυσιών στο υπόγειο των παγκόσμιων κεντρικών γραφείων του Chabad στη Νέα Υόρκη έκανε όλο τον κόσμο να συνειδητοποιήσει τι έχουμε να κάνουμε. Ευρωπαίοι οδηγοί φορτηγών, αγρότες και αγωγοί τρένων έχουν κλείσει το εμπόριο της ΕΕ σε μια κίνηση να απομακρύνουν τις σκλάβες κυβερνήσεις της KM από την εξουσία. Η Πολιτεία του Τέξας κήρυξε τον πόλεμο στους σκλάβους της Ουάσιγκτον, κλείνοντας τα σύνορα και σταματώντας τη ροή των παιδιών που προορίζονται για βασανιστήρια και θυσίες. Η Ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας στη Λατινική Αμερική και την Αφρική, όπου κατοικεί η συντριπτική πλειονότητα των Καθολικών, έχει επαναστατήσει ενάντια στον ψεύτικο μαριονέτα KM «Πάπα» Φραγκίσκο με μάσκα από καουτσούκ. Παρόμοιες κινήσεις παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συγκέντρωση της ηγεσίας του KM στο Νταβός της Ελβετίας αυτή την εβδομάδα λέει ότι το θέμα τους είναι «Αναδημιουργώντας την εμπιστοσύνη». Μετάφραση: «Πώς θα αποφύγουμε να μας σηκώσουν από φανοστάτες».

Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά βιβλικό με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κόσμος αφαιρεί από την εξουσία μια αρχαία λατρεία των ανθρώπινων σκλάβων που κρύβονται πίσω από τον μονοθεϊσμό.

Ας θυμηθούμε τη στιγμή που ο Μωησης κατέβηκε από το όρος Σινά με τις Δέκα Εντολές γιατί αυτή ήταν η στιγμή που ο εβραϊκός λαός υποδουλώθηκε. Ο λεγόμενος «θεός» που μίλησε στον φαραωνικό σκλάβο Μωηση απαίτησε χρυσό και ασήμι, αρωματικό λάδι, δέρματα προβάτων πέθαναν κόκκινα (για να κρύψουν κηλίδες αίματος) κ.λπ. Αφού ο Θεός που δημιούργησε το σύμπαν δεν θα είχε ανάγκη από τέτοια πράγματα ; ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους σκλάβους. Οι τρεις πρώτες εντολές βασικά απαιτούν την πλήρη υπακοή, τη διατήρηση της ανθρώπινης ταυτότητας του «θεού» μυστική (μην κάνετε χαραγμένες εικόνες) και τον κακό «θεό».

Έχοντας υποδουλώσει τους Εβραίους, αυτός ο ίδιος «θεός» ή η σατανική ανθρώπινη λατρεία των σκλάβων που προσποιούνται ότι είναι «θεός», στη συνέχεια, σύμφωνα με τη Βίβλο, προχωρά σε 160 διαφορετικές δολοφονίες. Για 107 από αυτά, η Βίβλος παρέχει αριθμούς, δίνοντάς μας συνολικά 2.821.364 θανάτους. Δεν υπάρχουν αριθμοί για τις άλλες 53 μαζικές σφαγές, αλλά, αν σκεφτείτε πράγματα όπως η πλημμύρα που σκότωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα εκτός από μία οικογένεια, τότε ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με γενοκτονικούς μανιακούς.

 https://www.quora.com/How-many-people-did-God-kill-in-the-Bible-and-how-did-he-perform-those-killing

 Χιλιάδες χρόνια αργότερα εξακολουθούν να το κάνουν. όπως το ολοκαύτωμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ή το ολοκαύτωμα στον Σατανά και η γενοκτονία στη Γάζα ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Οι Σατανικοί ΚΜ και οι Εβραίοι σκλάβοι τους εκδιώχθηκαν από πάνω από εκατό μέρη με την πάροδο των ετών, μεταξύ άλλων, για την πρακτική τους να απαγάγουν και να βασανίζουν παιδιά μέχρι θανάτου σε τελετουργικές θυσίες.

Η αποκάλυψη κρυμμένων τούνελ κάτω από την έδρα του Chabad αποκάλυψε παιδικά καθίσματα, αιματοβαμμένα παιδικά στρώματα, αιματοβαμμένα κουρέλια και ένα Mikveh (τελετουργικό λουτρό).

 

 


 Να τι είπε μια πηγή της Μοσάντ για έναν Μίκβε:

«Ένα λουτρό Mikveh χρησιμοποιείται για να εξαγνιστεί αμέσως μετά την εμπειρία του «κερίου», ή της εκσπερμάτωσης. Σύμφωνα με την Τορά, το μπάνιο σε ένα Mikveh απαιτείται πριν σας επιτραπεί να φάτε ένα «terumah» ή ένα «Korban» (σφαγμένη θυσία).

Γιατί ο Πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei επέλεξε, ως πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό, να έρθει στο κτίριο των κεντρικών γραφείων του Chabad στη Νέα Υόρκη; Η απάντηση φαίνεται να είναι ότι βασάνισε ένα παιδί μέχρι θανάτου, εκσπερμάτισε και στη συνέχεια λούστηκε τελετουργικά πριν καταναλώσει το αίμα του παιδιού που είχε εμποτιστεί με αδρεναχρώμιο.

Η σήραγγα που ανακαλύφθηκε κάτω από το αρχηγείο του Chabad είναι μέρος ενός δικτύου που «τρέχει σε όλη την πόλη σε στρατηγικές τοποθεσίες. Το ένα συνδέεται με ένα τοπικό Παιδικό Μουσείο», λέει μια μη-KM εβραϊκή πηγή στη Νέα Υόρκη. Χρησιμοποιούνται στη διακίνηση παιδιών και στην παραγωγή Adrenochrome, λέει.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12941611/synagogue-tunnels-brooklyn-orthodox-jewish-770-eastern-parkway-chabad.html

https://m.youtube.com/watch?v=oyVQRvadrWM

 Ο φίλος και συνάδελφός μας Robert David Steele, επικεφαλής της Marine Intelligence -μεταξύ άλλων- έκανε πολλά για να αποκαλύψει αυτή τη μαζική δολοφονία παιδιών, όπως δείχνει το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

 

Αργότερα του προσφέρθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά από τον Sean Stone, τον γιο του σκηνοθέτη Oliver Stone (του οποίου η ταινία JFK κατηγόρησε τους πάντες εκτός από το Ισραήλ), για να περιοδεύσει στις ΗΠΑ με λεωφορείο και να διεκδικήσει να γινει πρόεδρος. Στο τέλος της περιοδείας διασωληνώθηκε και δολοφονήθηκε σε νοσοκομείο της Φλόριντα. Με άλλα λόγια, παρέλασε ενώπιον των χριστιανών σκλάβων πριν τον σφάξουν τελετουργικά. Ο Σον Στόουν έφτασε στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα και προσπάθησε να με παρασύρει σε κάτι που με προειδοποίησαν ότι ήταν παγίδα. Αν θέλετε δικαιοσύνη για τον Ρόμπερτ Στιλ, συλλάβετε τον Σον Στόουν και πάρτε τον για ανάκριση. 

 Το να φτάσουμε στο κάτω μέρος αυτού είναι ζωτικής σημασίας, επειδή οι στατιστικές του FBI δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι βασανίζουν τουλάχιστον 40.000 αμερικανά παιδιά μέχρι θανάτου κάθε χρόνο, χωρίς να πειράζει αυτά που μεταφέρονται λαθραία από το εξωτερικό. Όπως δείχνει αυτή η επιστολή που προσφέρει παιδιά ιθαγενών Αμερικανών προς πώληση για 10 δολάρια το καθένα το 1953, αυτό δεν είναι καινούργιο.

 

 Παρόμοιο ποσοστό δολοφονιών σημειώνεται στην Ευρώπη όπως δείχνουν τα 60.000 αγνοούμενα παιδιά της Ουκρανίας. Οι πηγές μας λένε ότι η Ιαπωνία έχει ποσόστωση 16.000 παιδιών ετησίως που προσφέρονται ως θυσίες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αρπάζουν παιδιά από όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η μαφια αυτη πρέπει να συλληφθεί και να ανακριθεί. Τα παιδιά τους θα πρέπει να επανεκπαιδευτούν. Για να θέσουμε οριστικό τέλος σε αυτή την πρακτική, πρέπει να λάβουμε υπόψη τους Κινέζους Αυτοκράτορες και να εξαφανίσουμε 12 γενιές οποιασδήποτε οικογένειας μέλος της οποίας θα πιαστεί να κάνει μια τέτοια πράξη στο μέλλον. Αυτό πρέπει να τελειώσει ΤΩΡΑ!

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις