Ο JAG Κρεμάει Ουκρανούς εγκληματίες

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών εκπλήρωσε στις 9 Ιανουαρίου την υπόσχεσή του να εκτελέσει τον επικεφαλη γραφειου του προεδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak και την υπουργό Οικονομίας Yulia Svyrydenko, τους οποίους οι συμμετέχοντες της επιτροπής καταδίκασαν για κατασκοπεία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών στο Camp Blaz νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το τυραννικό δίδυμο, που είχε εμπλουτιστεί προσωρινά με αμερικανικά δολάρια φορολογουμένων, βρέθηκε να στέκεται πάνω από μια αγχόνη στο Camp Blaz νωρίς το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών είχαν επιλέξει έναν Υπαξιωματικό του Σώματος Πεζοναυτών, τον Ταγματάρχη Ντάνιελ Α. Σότο, βετεράνο της Επιχείρησης Enduring Freedom, για να επιβλέπει τον απαγχονισμό. Από όσο γνωρίζουμε, σηματοδότησε την πρώτη φορά που ένας μη αξιωματικός ενορχήστρωσε τον θάνατο τυράννων του Deep State.

Καθώς στεκόταν στους πρόποδες της αγχόνης, ο Σότο κάθε άλλο παρά ντροπαλός ήταν να μοιραστεί τις σκέψεις του για τους Ουκρανούς εγκληματίες. Τους αποκάλεσε τραμπούκους και άτιμους που οδηγούνται στην εγκληματικότητα από την αδιάκοπη απληστία και την περιφρόνηση της νόμιμης διακυβέρνησης. Τους χαρακτήρισε υπηρέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συνεργάτες του Volodymyr Zelenskyy και του εγκληματία Joseph R. Biden. Η εκμετάλλευσή αθώων «malum prohibitum», λατινικά για ένα έγκλημα που είναι κακό από τη φύση του, δικαιολογούσε την απόλυτη τιμωρία.

Φαινόταν σαν να είχε κάνει πρόβα ο SgtMaj Soto τον ρόλο του στην εκτέλεση.

Στη συνέχεια χαλάρωσε το λεξικό του και απλά αποκάλεσε τον Yermak και τον Svyrydenko «σαλιγκάρια».

«Φαίνεται ότι το προηγούμενο επιτρέπει στον καθένα σας τις τελευταίες λέξεις», είπε ο SgtMaj Soto. «Αν έχετε κάτι να πείτε, ελπίζω να είναι λόγια που ζητούν συγχώρεση. Δεν μπορώ να σε συγχωρήσω, αλλά ίσως ο Παντοδύναμος μπορεί».

Ο Svyrydenko μίλησε πρώτος: «Αν πρόκειται να πεθάνω, θα πεθάνω για τον Πρόεδρο Zelenskyy. Ζήτω ο Ζελένσκι», είπε με σπασμένα αγγλικά.

Η Yermak είπε, «Το μέλλον είναι αναπόφευκτο. Δεν μπορείτε να το σταματήσετε. Αυτό που ξεκίνησε δεν μπορεί να σταματήσει. Πεθαίνω για την Ουκρανία και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ουκρανίας».

«Αυτό μου είπαν να περιμένω», είπε ο SgtMaj Soto, κάνοντας χειρονομίες στους δήμιους που στεκονταν πίσω από τους καταδικασμένους στην εξέδρα.

Οι δήμιοι τοποθέτησαν μαύρους σάκους πάνω από τα κεφάλια τους, έλεγξαν ξανά τα σχοινιά γύρω από το λαιμό τους και πάτησαν κουμπιά που τελείωσαν γρήγορα τη δοκιμασία. Η Yermak και ο Svyrydenko συναντησαν το θάνατο, οι χρόνοι θανάτου τους καταγράφηκαν στις 10:57 και στις 11:03 π.μ., αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. "Ζήτω ο Ζελένσκι», φώναξε ο χαζάρος Svyrydenko,
    "Πεθαίνω για την Ουκρανία και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ουκρανίας». συμπληρώνει η Yermak.
    Και οι δυό μαζι δηλαδή: Ζήτω το Σιωνιστικό Ισραήλ των γενοκτόνων.

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-matthew-hoh-exposes-the-lies-of-the-media-about-gaza-war-its-all-lies-mp4_OkpECECoMgqTrZS.html

    https://ugetube.com/watch/israel-first-australia-and-the-rest-of-the-world-last_lxlBmGVtEEBv2a9.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ,ΠΛΗΡΩΣ,
    ΟΤΙ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ ,
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΙ π.χ , ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις