Ο Τραμπ απορρίπτει τον Ramaswamy ως πιθανό αντιπρόεδρο, αλλά…..

 

Χθες το βράδυ,

ο πρόεδρος Donald J. Trump ενημέρωσε τον Vivek Ramaswamy, ο οποίος μόλις είχε αναστείλει την προεδρική του εκστρατεία, ότι το όνομά του δεν θα εμφανιζόταν στο δελτίο των Ρεπουμπλικανών μαζί με αυτό του Trump το 2024. Εν ολίγοις, κατέστρεψε τις ελπίδες και τα όνειρα του Ramaswamy να γίνει αντιπρόεδρος του Trump.

«Μου αρέσεις», φέρεται να είπε ο πρόεδρος στον Ramaswamy, «αλλά δεν θα είσαι αντιπρόεδρος».

Όπως αναφέρθηκε χθες, ο στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ παραλίγο να πάθει δεύτερο καρδιακό επεισόδιο όταν είδε τον Τραμπ και τον Ραμασβάμι να αγκαλιάζονται μεταφορικά στη σκηνή σε μια συγκέντρωση στο Νιου Χάμσαϊρ. Οι βαθιές επιφυλάξεις του στρατηγού για τον Ramaswamy τον ώθησαν να τηλεφωνήσει αμέσως στον Trump για να εκφράσει τη δυσφορία του και να προειδοποιήσει ξανά τον Trump να μην επιλέξει έναν αντιπρόεδρο με δεσμούς με τη βιοϊατρική βιομηχανία και παλαιότερες σχεσεις στην Pfizer και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, ο στρατηγός δεν είχε μοιραστεί την απάντηση του Τραμπ με το προσωπικό. Ωστόσο, μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε  ότι ο στρατηγός Σμιθ αργότερα εμπιστεύτηκε το προσωπικό, λέγοντας ότι ο Τραμπ κατέρριψε τις αντιπροεδρικές φιλοδοξίες του Ραμασβάμι, επειδή είχε ήδη επιλέξει επισταμένως κάποιον άλλον για να τον συνοδεύσει στον Λευκό Οίκο — τον Τούλσι Γκάμπαρντ.

Αν αληθεύει, η απάντηση του Τραμπ επιβεβαιώνει πλαγιως ένα άρθρο της ιστοσελιδας που δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2022, με τίτλο «Ο Τραμπ-Δικαστήρια-Γκάμπαρντ για τη Μελλοντική Θέση του Υπουργικού Συμβουλίου», που δημοσιεύτηκε με αποσπάσματα από άτομα στα γραφεία του Τραμπ στη Νέα Υόρκη μετά την αλλαγή πολιτικού κόμματος από την Γκάμπαρντ.

«Η Γκάμπαρντ είναι Ρεπουμπλικανα στην καρδιά», είπε ο Τραμπ για την Γκάμπαρντ εκείνη την εποχή, σύμφωνα με πηγές.

Όπως ο Ramaswamy, η Gabbard έχει συνδεθεί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μια παγκοσμιοποιητική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον απαίσιο Klaus Schwab. Η φωτογραφία της εμφανίστηκε κάποτε στον ιστότοπο Young Global Leader του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και οι επικριτές της την έχουν χαρακτηρίσει «ελεγχόμενη αντιπολίτευση».

Η πηγή μας δεν συμμερίστηκε την αντίδραση του στρατηγού Σμιθ στην αποκάλυψη, αλλά τα Λευκα Καπελα πιθανότατα θα επιπλήξουν την Gabbard ως πιθανό αρχιστράτηγο, εάν συμβεί κάτι στον Τραμπ, με βάση τη σχέση της με παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις.

Και πάλι, ο Τραμπ χρησιμοποίησε τη λέξη «δοκιμαστικό», που σημαίνει ότι όλα βρίσκονται σε ροή και είναι ανοιχτός στο να ακούσει επιχειρήματα υπέρ και κατά του διορισμού της Γκάμπαρντ.

Κλείνοντας, η πηγή μας άφησε να εννοηθεί ποιον θα προτιμούσαν ορισμένα Λευκα Καπελα για αντιπρόεδρο: την Kari Lake.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δες εδω, μέχρι και χαπακι τον εκαναν τον ελεεινό https://www.redpillliving.com/product/sleepy-joe-sleep-aid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις