Εγκαταστάθηκαν τα NAVY SEALs; Το εγκληματικό καθεστώς διαδιδει ψέματα για τη μοίρα των SEALS στην επιχείρηση στη Μέση Ανατολή

 

Ένας Navy SEAL

πέθανε και ένας δεύτερος είναι η MIA μετά από μια εγκεκριμένη από την CENTCOM επιχείρηση για την επιβίβαση σε σκάφος που φέρεται ότι κατέλαβαν Ιρανοί μαχητές στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας/Υεμένης πήγε καταστροφικά στραβά, είπε στη Real Raw μια πηγή της CENTCOM .

Η περιορισμένη ενημέρωση της πηγής έρχεται εν μέρει σε αντίθεση με τις λίγες πληροφορίες που μοιράστηκε η παράνομη διοίκηση με τις κυρίαρχες ειδήσεις: δύο αμερικανικά ναυτικά SEAL αναφέρθηκαν αγνοούμενα αφού έπεσαν στη θάλασσα ενώ ανέβαιναν σε σκάφος στον Κόλπο του Άντεν.

Εδώ είναι τα γεγονότα που γνωρίζουμε:

Περίπου στις 3:00 π.μ. τοπική ώρα, μια ομάδα SEAL διεξήγαγε Επιχείρηση Θαλάσσιας Αποτροπής σε ένα σκάφος με σημαία που εξέπεμψε κλήση κινδύνου ισχυριζόμενος ότι Ιρανοί μαχητές είχαν επιβιβαστεί και κυβερνούσαν το πλοίο.

Η ομάδα της Seal πλησιασε το σκάφος και, όταν πλησίαζε αρκετά, «το άρπαξε», που σημαίνει ότι χρησιμοποίησαν σκάλες εξοπλισμένες με άγκιστρα που εκτοξεύονταν από εκτοξευτή πεπιεσμένου αέρα για να κολλήσουν το σκάφος. Τρεις "φώκιες" ανέβαιναν τη σκάλα όταν η αποστολή πήγε στραβα.

Καθώς το πρώτο SEAL πλησίαζε στο κύριο κατάστρωμα, ένας εχθρός έγειρε πάνω από την άκρη και άνοιξε πυρ με ένα αυτόματο όπλο, ενώ οι φυσίγγια περνούσαν πάνω από τα SEAL. Το SEAL που ήταν πιο κοντά στην κορυφή έχασε τη λαβή του και έπεσε, χτυπώντας το SEAL από κάτω του καθώς έπεσε προς το νερό. Η δύναμη έκανε το δεύτερο και το τρίτο SEAL να χάσουν τη λαβή τους.

Το ένα, και η πηγή μας δεν έλεγε ποιο, χτύπησε το σκάφος αναρρίχησης και έσπασε τον λαιμό του, που τελικα τον σκότωσε. Μια δεύτερη "φώκια" τραυματίστηκε και αργότερα ξεπερασε τον κινδυνο. Το τρίτο έπεσε στη θάλασσα και φέρεται ως αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τον τραυματισμένο SEAL, άκουσε τρεις χαρακτηριστικούς τύπους πυροβολισμών να έρχονται από ψηλά ενώ ανέβαινε τη σκάλα και ισχυρίζεται ότι οι αναφορές προέρχονταν από στρατιωτικά όπλα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μιας καραμπίνας M-14 και ενός υποπολυβόλου Heckler & Koch MP5. Αν και αυτά τα όπλα είναι ευρέως διαθέσιμα στη βιομηχανία παράνομου εμπορίου όπλων και χρησιμοποιούνται από παγκόσμιους τρομοκράτες, συνήθως δεν βρίσκονται στα χέρια αγγλόφωνων που πυροβολουν εναντίον του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ.

«Το τραυματισμένο μέλος της ομάδας θυμάται ότι άκουσε τους εχθρούς να τον βρίζουν στα αγγλικά καθώς προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο», είπε μια πηγή . «Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν ένα στήσιμο, ότι δεν υπήρχε Ιρανός στο πλοίο. Αυτό θα μπορούσε να ήταν αντίποινα του καθεστώτος εναντίον των SEAL που γνώριζαν ότι συμμετείχαν σε προηγούμενες επιχειρήσεις Λευκων Καπέλων».

Σε κάθε περίπτωση, οι SEAL ματαίωσαν την αποστολή.

Η πηγή μας για αυτό το θέμα ήταν απρόθυμη να μιλήσει περαιτέρω για το περιστατικό, αλλά είπε ότι θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις