ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΜΠΑΝ «Η Ουγγαρία δεν θα ξεπουληθεί για κανένα παράνομο μετανάστη και για κανένα ΛΟΑΤΚΙ»

 


Καταπέλτης ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν

ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο που θα μας αναγκάσει  να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας.»

Παράλληλα ο Ούγγρος πρωθυπουργός στηλίτευσε με τον τρόπο του αυτά που γίνονται σε άλλες χώρες της ΕΕ, (σ.σ. όπως η Ελλάδα), οι οποίες ζητούν χρήματα με αντάλλαγμα την παραμονή μουσουλμάνων αλλοδαπών στο έδαφός τους ή δίνοντας παιδιά για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της τελευταίας συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ζητήσει επιπλέον χρήματα για την φιλοξενία όλο και περισσότερων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Η  Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ουγγαρίας λέγοντας ότι 50 δισ.€ που προορίζονται για αυτή τη χώρα  παραμένουν δεσμευμένα, καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί όλοι που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Είπε η φον ντερ Λάιεν:

«Υποσχεθήκαμε να διασφαλίσουμε το κράτος δικαίου, ενώ παράλληλα θα είμαστε δίκαιοι προς όλα τα κράτη μέλη. Η Ουγγαρία ανταποκρίθηκε σε ορισμένες από τις συστάσεις μας που απαιτούνται για την εκπλήρωση των όρων των ταμείων συνοχής.

Περίπου 50 δισ. ευρώ παραμένουν δεσμευμένα για την Ουγγαρία έως ότου εκπληρωθούν όλοι οι όροι.

Αυτοί είναι οι κανόνες στους οποίους όλοι συμφωνήσαμε».

Η απάντηση Όρμπαν:

«Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό που θα μας κάνει να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας. Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό που θα μας εξαναγκάσει να παραδώσουμε τα παιδιά ή τα εγγόνια μας στα χέρια των LGBTQ.

Αυτό είναι αδιανόητο», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε, για να συνεχίσει:

«Η πρόεδρος της Κομμισιόν δεν μπόρεσε να το αποφύγει. Έπρεπε να πει τι πρόβλημα έχει τους Ούγγρους. Γιατί δεν δίνει τα χρήματα που δικαιούνται;

Έτσι η κυρία αυτή είπε ξεκάθαρα και ευθέως ότι δεν πρόκειται να σας τα δώσουμε για δύο λόγους:

Επειδή οι Ούγγροι δεν δέχονται παράνομους μετανάστες και επειδή δεν δέχονται τα παραδώσουν τα παιδιά τους στα χέρια των LGBTQ.

Και αυτό είναι λάθος σύμφωνα με  την ευρωπαϊκή οπτική.

Σύμφωνα πάντα με την οπτική που οι ίδιοι νομίζουν για την Ευρώπη, θέλοντας να πετύχουν αυτό το στόχο πάση θυσία, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής πίεσης», είπε ο Ορμπάν για να καταλήξει:

«Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε πολύ ήρεμα σαν απάντηση είναι ότι ούτε και για όλα τα χρήματα του κόσμου δεν μας εξαναγκάσουν να δεχτούμε ούτε ένα παράνομο μετανάστη στο έδαφός  μας, ούτε να τους αφήσουμε να καταλάβουν τη χώρα μας.

Δεν θα δημιουργήσουμε συνθήκες, όπως εκείνες που βλέπουμε σε άλλες δυτικές πρωτεύουσες, δηλαδή την απειλή της τρομοκρατίας, το έγκλημα, τις παράλληλες κοινωνίες.

Αυτό είναι αδύνατο!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν ειναι ισοπεδωμενοι ολοι οι Ευρωπαιοι πολιτικοι μας.
    Εμεις στην Ελλαδα εξακολουθουμε και συντηρουμε τους δουριους ίππους που μας εχωσαν απο πισω οι χαζαροι τραπεζιτες που αποδεικνυονται χειροτεροι απο τους μογγολους της γειτονιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΈΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΊΚΤΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΟΣΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ,ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΌΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ ΜΑΚΚΙΑΒΕΛΛΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΌΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

    ΔΙΌΤΙ Ο ΟΡΜΠΑΝ ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΑΊΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΩΝ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΜΠΑΝΤ ΛΟΥΜΠΑΒΙΤΣ=ΣΑΒΒΑΤΑΊΣΤΕΣ-ΦΡΑΝΚΙΣΤΕΣ ΚΡΟΝΕΙΟΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΡΕΒΟΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΛΟΥΜΠΑΒΙΤΣ" ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΛΗΘΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΎΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΠΟΛΩΝΕΖΑΣ ΔΙΑΟΛΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΕΙΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΏ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    ΞΑΝΑΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΆΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΊΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ "ΟΝ" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΊΜΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΑΙΉ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΆ ΤΑ ΣΊΔΕΡΑ ΣΑΝ ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΊΠΟΥ....

    ΣΕ ΒΊΝΤΕΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΆ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.

    ΤΙΤΛΟΣ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ,ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΑ ΠΑΊΔΩΝ, ΤΑ ΦΈΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ,ΚΑΙ....

    ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΡΜΠΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΎΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΆ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ!

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΛΏΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΟΧΙ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΊΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΏΝ ΤΩΝ ΑΘΏΩΝ ΠΑΊΔΩΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΕΜΠΕ ΣΝΗΡΣΟΝ ΖΕΙ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΩΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΡΕΜΠΕ.

    ΤΙ;ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ;
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ(Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ ΣΤΟΝ ΚΏΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ INCIDENT ΣΤΟ ΜΑΪΆΜΙ.

    ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΉ ΑΛΛΑ ΚΡΥΟ ΑΥΡΙΟ ΒΡΟΧΗ ΧΙΟΝΙΑΣ,ΕΝΑ ΤΣΆΙ ΖΕΣΤΌ ΛΙΓΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΖΕΣΤΆ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΚΙ ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΛΏΣ....

    ΡΙΤΑ Η ΑΙΘΕΡΟΒΆΜΩΝ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ "ΔΕΙΤΕ" ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1999;

    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NETFLIX THN ΤΑΙΝΙΑ "ΤΗΕ HAUNTING " EΛΛΗΝΙΣΤΙ "ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΈΝΟ ΣΠΙΤΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ,ΤΗΝ ΛΙΛΙ ΤΈΙΛΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ.

    ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ:ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΊΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΌΤΣΙΛΝΤ.

    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΆΡΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΘΡΊΛΕΡ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΎΝ ΚΆΡΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΜΨΥΧΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΟΙΤΟΎΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΔΟΥΝ ΣΙΩΠΗΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΆΝΟΜΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΠΡΙΝ 12.500 ΧΡΟΝΙΑ ΞΈΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ;

    ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ...

    "ΛΙΤΣΑ ΤΡΕΧΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΒΡΕ;ΤΣΑΚΟ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΆΚΙΑ ΝΑ ....ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΟΥΜΕ ΜΩΡΣΗ;".

    ΡΙΤΑ (ΠΟΥ ΩΣ ΑΙΘΕΡΟΒΆΜΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις