Ο δισεκατομμυριούχος Peter Nygard ομολογεί ότι τρώει τον ομφάλιο λώρο, πλακούντα και κάνει ενέσεις με αίμα μωρών

 

Ένα βίντεο κλιπ που επανήλθε

στην επιφάνεια δείχνει τον καταδικασμένο δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Peter Nygard να λέει ότι θα πλήρωνε 60.000 δολάρια για να φάει «ομφάλιο λώρο, πλακούντα, αίμα εμμήνου ρύσεως».

Ο μεγιστάνας της μόδας 900 εκατομμυρίων δολαρίων φέρεται να διευθύνει ένα πρακτορείο μοντέλων για να δελεάσει γυναίκες και ανήλικα κορίτσια στο σύμπλεγμα του στις Μπαχάμες για να τα ναρκωτικά και να τα βιάσουν, αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο γιος του Καναδού Peter Nygard) ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες εναντίον του πατέρα του είναι χειρότερες από τους Epstein, Weinstein και Bill Cosby μαζί.

Ο Nygard είχε το δικό του νησί Epstein κρυμμένο στις Μπαχάμες, όπου χρησιμοποίησε νομικά κενά για να αποφύγει νομικές συνέπειες.

Δώδεκα εταιρικά στελέχη συμμετείχαν στη συγκάλυψη των επιχειρήσεων σεξουαλικού κυκλώματος, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής αστυνομίας στις Μπαχάμες, η οποία έφερε πίσω τα κορίτσια όταν προσπάθησαν να δραπετεύσουν.

Παρακάτω η σύντομη έκδοση

 

 

Εδώ όλο το βίντεο απο τον Άλεξ Τζόουνς

Ο Άλεξ Τζόουνς και ο δημιουργός ντοκιμαντέρ Τζέισον Μπέρμας αναλύουν το βίντεο στο οποίο ο Πίτερ Νάιγκαρντ παραδέχεται ότι χτυπά το αίμα μωρών και το κάνει ένεση στο σώμα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο NYGARD HTAN ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ ΒΡΥΚΌΛΑΚΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΊΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,ΔΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΒΑΛΤΙΚΉΣ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ.Ο ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΔΑΙΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΑΊΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Η ΕΝΙΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΠΊΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΉ ΣΕΙΡΑ "V" ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΆΤΑΙ....

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ "ΟΜΙΚΡΟΝ" ΤΟΥ ΓΚΑΙΗΤΣ.ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΈΣ =ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

    Ο ΡΩΣΣΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΊΝΤΕΝ.
    ΤΑ ΞΈΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΙΣΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η GRU ΣΤΡ.ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΩΝ ΡΩΣ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
    Ο ΧΧ ΜΟΥ ΈΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ Η ΓΚΡΊΖΟΙ ΑΛΛΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΑΠΑΝΤΩ:

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΆΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Ο ΔΙΆΒΟΛΟΣ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΠΤΕΡΥΓΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΡΕΥ ΓΚΟΥΝΤ ΣΕ HOTEL ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΜΑΝΤΙS,KI ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟ ΔΙΑΟΛΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΎΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΤΟΡΘΑΝ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΆΝΤΗΣΉ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΊΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ,ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΛΟΙΓΚΟΡ Η ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

    BUSINESS AS USUAL....

    OΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ,Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ Ν'ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ LIFE FORCE TΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΞΕΡΩ ΔΥΟ ΚΑΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΓΡΙΈΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΆΚΗ =ΕΡΠΕΤΟ ΟΛΚΗΣ, ΚΙ Η ΑΛΛΗ Η ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΊΟΥ....

    ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΆΠΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΘΗΛΥΚΑ ΒΑΜΠΊΡ.

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις