Ο JFK δολοφονήθηκε από τη Μοσάντ. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά!


 Νέα έγγραφα του JFK που κυκλοφόρησαν το 2023 αποκάλυψαν ότι ο παρατηρητής της CIA του Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ (χρόνια πριν) ήταν ο «Σιωνιστής κατάσκοπος» Ρούμπεν Έφρον, ο οποίος είχε άμεσους δεσμούς με την ισραηλινή κυβέρνηση.  Κράτησαν αυτό το γεγονός κρυφό για τόσο καιρό!

 Από την αρχή της θητείας του, ο Τζον Κένεντι πάλευε σκληρά για να σταματήσει το ισραηλινό πυρηνικό πρόγραμμα και το έκανε μέχρι την ημέρα που δολοφονήθηκε!

 «Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Αμερικανό πρόεδρο, ο John F. Kennedy ασχολήθηκε προσωπικά με το πρόβλημα του πυρηνικού προγράμματος του Ισραήλ»

  Ο αντιπρόεδρος LBJ ανέλαβε στη συνέχεια και όχι μόνο επέτρεψε το πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά αύξησε μαζικά τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ και έγινε ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που προσκάλεσε έναν Ισραηλινό πρωθυπουργό, τον Levi Eshkol, στον Λευκό Οίκο.

 Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η αγάπη του για το Ισραήλ προήλθε επειδή είχε κάποια εβραϊκή καταγωγή στη γραμμή αίματος του, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να το αποδεικνύουν και δεν υποστηρίζουν όλοι οι Εβραίοι την ισραηλινή κυβέρνηση.

 Η LBJ υπέγραψε επίσης σημαντικά νομοσχέδια που μετατοπίζουν τη μετανάστευση μακριά από την Ευρώπη και περισσότερο προς τη Νότια Αμερική.

 Επιπλέον, εφάρμοσε τεράστια κυβερνητικά προγράμματα που κατέληξαν να αποδεκατίσουν τους φτωχότερους Αμερικανούς.  Οι πολιτικές του οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό σε τόσα πολλά σπίτια χωρίς πατέρα, ιδιαίτερα σε κοινότητες μαύρων όπου το ποσοστό είναι συγκλονιστικά περίπου 50%.

 Άλλαξε για πάντα την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και έθεσε σε κίνηση την πτώση των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Ο Λίντον Μπ. Τζόνσον, ένα προφανές εργοστάσιο της Μοσάντ που δεν χρειαζόταν καν να κερδίσει εκλογές για να γίνει πρόεδρος το 1963, έκανε μεγαλύτερη ζημιά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε λίγα χρόνια από οποιονδήποτε άλλον πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η πιό ολοκληρωμένη έρευνα που έχω δεί μέχρι τώρα (προσωπική μου άποψη βέβαια), είναι του Γάλλου Laurent Guyénot.
    -----Ας ελπίζουμε ότι κάποια μέρα οι αδελφοί John και Robert Kennedy θα λάβουν την πρέπουσα εθνική αναγνώριση ως ήρωες και μάρτυρες στον αγώνα τους εναντίον των Παγκοσμίων εγκλημάτων του Ισραήλ".
    Έτσι καταλήγει ο τολμηρός Laurent Guyénot την ερευνά του (μετα το 1:19:00 του βιντεο που ακολουθεί) φέρνοντας στην επιφάνεια την αλήθεια για τις δολοφονίες των Κέννεντυ ανιχνεύοντας τα ψίχουλα που τον οδήγησαν στους πραγματικούς φονιάδες, οι οποίοι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να κρύβονται.......τακτικες που ο ίδιος ο Σατανάς τρέχει καταιδρωμένος για να τους φτάσει.

    https://ugetube.com/watch/israel-the-assassinations-of-the-kennedy-brothers-a-documentary-by-laurent-guy%C3%A9not_h87KLAEJ35VPM5u.html


    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις