ΕΡΠΕΤΑ


 Αυτό το άγαλμα ενός ερπετού που σέρνει ένα παιδί στους υπονόμους 

βρίσκεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. 

Στην ίδια συνοικία όπου λέγεται ότι

 βρίσκονται οι υπόγειες σήραγγες κάτω από μια συναγωγή.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια


  1. Αυτό το έκτρωμα, ομοίωμα των “εκλεκτών”, θεωρείται "αγαλμα" μόνο από τον δημιουργό τους, που τους έπλασε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή του.
    Αρκετά έχει υποστεί ο Ελληνισμός από τ' απόσκατα της Φύσης.
    Δεν φθάνει που χρησιμοποίησαν την Μητέρα των γλωσσών για να περπατάνε στα δύο αντί να σέρνονται σαν λερά σκουλήκια, δεν φθάνει που υμνούνται από όλα τα ανίερα "ιερατεία", κι έχουν αιματοκυλίσει τον Πλανήτη για χιλιετίες τουλάχιστον τρείς, θέλησαν κι από πάνω να φέρουν στα μέτρα τους το άφταστο, κάτι που τους κάνει και πλαντάζουν,....την Ελληνική Γλώσσα....την όποία δεν μπόρεσαν να την δολοφονήσουν όπως ονειρευόντουσαν.
    Αλλά που να χωρέσει το ριμαγμένο μυαλό τους έννοιες της Τέχνης και συγκεκριμένα του ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ, η οποία διαχέει αγαλλίαση, ψυχαγωγεί και μας καλεί προς μίμηση.
    Η καταντιά τους να βγαίνουν από τους υπονόμους ας γίνει κι ένα μάθημα, όχι στους χαμαιλέοντες τιμητές τους, αλλά στα δυστυχισμένα αθώα ποίμνια που τα κράτησαν και επιμένουν να κρατούν ακόμη δέσμια από τα γεννητούρια μας, και να μας κατευθύνουν προς τα στόματα της Λερναίας Υδρας και χωρίς καμμία αντίσταση γιατί έτσι το θέλει ο θεός τους όπως ξεκάθαρα καταχωρείται στα 'Ιερά" τους κείμενα, αμέτρητες φορές.
    Δεν είχε άδικο ο Νίτσε όταν συνιστούσε στους αναγνώστες της Βίβλου να φορούν γάντια.
    Μην τους επιτρέπουμε λοιπόν να μας μάθουν κι Ελληνικά από πάνω.
    Είπαμε υπάρχει και πάτος,..κι αυτός αποκλειστικά δικός τους.
    Τα αγάλματα των Ελλήνων είναι οικεία μόνο γι ανθρώπους και δεν ήταν τυχαίο που ο Σαούλ-- Παύλος παρωξύνετο από τα έργα Τέχνης των Ελληνικών Πόλεων που τις είχε πάρει σβάρνα για να χώνεται στις συναγωγές, και να καταστρατηγεί την μεγαλύτερη συνωμοσία στην Ιστορία, εναντίον του Ελληνισμού, η οποία θα ήταν και ο μόνος δρόμος για την σωτηρία τους, όπως έτσι και έγινε.
    Αλλά αυτά τα όντα δεν στάθηκαν μόνο εκει.......επέλεξαν την αυτοκτονία τους, όπως άλλωστε οι μεγάκεροι και οι στεγόσαυροι που εξαφανίστηκαν λόγω της υπεροπλίας τους από την μονομανή μεγέθυνση των κεράτων και κελύφων για την άμυνα και προστασία τους……
    Γι αυτό είναι καθήκον μας να στηρίζουμε τους Παλαιστινίους που μόνοι τους σηκώνουν το βάρος της αντίστασης όλου του κόσμου εναντια στους γενοκτόνους των λαών κυρίως των παιδιών.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΙ "ΕΥΣΕΒΕΙΣ" ΝΕΟΙ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΔΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟΙ,ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΝΤΥΜΕΝΟΙ,ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΊΟΙ ΥΠΟΝΌΜΩΝ ΠΟΥ ΑΙΏΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΆΜΑΝΕ ΜΑ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΆΔΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ , ΓΥΜΝΟΎΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ,ΑΣΧΗΜΟΥΣ,ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ AΙΜΟΠΟΤΕΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ ΚΡΟΝΕΙΟYΣ.

    ΑΥΤΟΊ ΚΑΠΟΤΕ ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ JEW YORK.ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΆ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ,ΈΒΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΗΤΑΝ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ LAND OF THE FREE,HOME OF THE BRAVE....

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις