Η JAG καταδικάζει σε θάνατο Ουκρανούς «γκάνγκστερ».

 

Το σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού

των Ηνωμένων Πολιτειών στο Camp Blaz του Γκουάμ καταδίκασε από κοινού την Παρασκευή δύο Ουκρανούς αξιωματούχους για συνωμοσία με το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν για κλοπή δισεκατομμυρίων δολαρίων φορολογουμένων των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Νοεμβρίου, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συνέλαβαν τον βοηθό του προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak και την υπουργό Οικονομίας Yulia Svyrydenko  στη Βιρτζίνια της διπλωματικής αίθουσας υποδοχής του Λευκού Οίκου, όπου οι δυο τους είχαν κλείσει μια συνάντηση με τον απατεώνα Antony Blinken. Η σύλληψή τους βασίστηκε εν μέρει σε οικονομικά έγγραφα που έδειχναν ότι ο Yermak και η Svyrydenko είχαν λάβει συνολικά 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια από την αείμνηστη Janet Yellen.

Στη δίκη, ο υποναύαρχος Johnathon T. Stephens, επικεφαλής της δίωξης, παρουσίασε νέα στοιχεία: 20 $, 50 $ και 100 $ πλάκες χάραξης νομισμάτων των ΗΠΑ και μεταλλικά και χρωματικά μελάνια που χρησιμοποιούνται για την κοπή νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών, που βρέθηκαν στα μπαούλα των λιμουζινών τους στο την ώρα της σύλληψής τους. Ο ναύαρχος υποστήριξε ότι οι κατηγορούμενοι σκόπευαν να διαφύγουν με τον εξοπλισμό στην Ουκρανία.

«Όχι μόνο η παράνομη διοίκηση έχει δώσει στην Ουκρανία πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι ισχυρίζεται, και μαθαίνουμε περισσότερα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι τώρα παρέχουν στο καθεστώς Zelenskyy εργαλεία για να κόψει απεριόριστες ποσότητες αμερικανικού νομίσματος. Αν ξέφευγαν με τα μελάνια και τις πλάκες και μετά έπιαναν στα χέρια τους μια τυπογραφική μηχανή και το κατάλληλο αναμεμειγμένο χαρτί, που, από ό,τι γνωρίζουμε, μπορεί να είχαν ήδη, τότε θα μπορούσαν να εκτυπώσουν, να εκτυπώσουν και να εκτυπώσουν - υποτιμώντας περαιτέρω το αμερικανικό δολάριο, », είπε ο ναύαρχος, απευθυνόμενος σε τρεις αξιωματικούς του Σώματος Πεζοναυτών, τους οποίους η JAG είχε αναθέσει να ακούσουν την υπόθεση.

Ο συνήγορος των κατηγορουμένων που ορίστηκε από την JAG, ένας τύπος που έμοιαζε και μιλούσε σαν τον Ben Shapiro, είπε ότι οι πελάτες του δεν γνώριζαν τα στοιχεία και ότι είτε οι Ειδικές Δυνάμεις είτε οι άνθρωποι του Antony Blinken πρέπει να τα είχαν τοποθετήσει στα οχήματα. Οι κατηγορούμενοι πρέπει να ένιωθαν χαμενοι, δεν ήταν κατάλληλοι για τίποτα παρά μόνο ήρεμα κοιτάζοντας τον ναύαρχο και, περιστασιακά, τους αξιωματικούς που ήταν επιφορτισμένοι να αποφασίσουν τη μοίρα τους. Οι καρποί και οι αστραγάλοι τους ήταν δεμένοι στο εδωλιο και στο πάτωμα. Κοίταξαν την αίθουσα του δικαστηρίου—διαφορετικη από τα θεατρικά του Deep State. Ο Γιέρμακ ψιθύρισε μερικά βιαστικά λόγια στο αυτί του δικηγόρου.

Ο ναύαρχος Στέφενς διέκοψε τη συνομιλία τους. «Αν σκοπεύετε να κατηγορήσετε τους παρασημοφορημένους στρατιώτες για έγκλημα, καλύτερα να έχετε απαραίτητες αποδείξεις, και αυτό το δικαστήριο δεν έχει δει ούτε ένα κομμάτι. Εάν μπορείτε να κατηγορησετε τον κ. Blinken σήμερα, θα ακούσουμε τη μαρτυρία. Αν όχι, είναι η μέρα των πελατών σας να αντιμετωπίσουν ασχημα πραγματα. Οι χαρακτικές πλάκες και το μελάνι βρέθηκαν σε οχήματα που είχαν οι κατηγορούμενοι. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός».

«Με σεβασμό, ναύαρχε Στέφενς, αυτό το γεγονός δεν θα έπρεπε ποτέ να επιτραπεί να αποδειχθεί, επειδή οι πελάτες μου βρίσκονταν υπό την προστασία της διπλωματικής ασυλίας τη στιγμή της σύλληψής τους, και γι' αυτό, όλες οι έρευνες και οι κατασχέσεις ήταν παράνομες και θα πρέπει να θεωρείται δηλητηριώδες φρούτο», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, «και αν δεν το κάνουμε αυτό θα έθετε σοβαρά υπό αμφισβήτηση τη γνησιότητα αυτής της διαδικασίας».

«Διπλωματική ασυλία από ποιον;» ρώτησε ο ναύαρχος Στέφενς.

«Σύμφωνα με τους πελάτες μου, δόθηκε από τον Άντονι Μπλίνκεν και τον Πρόεδρο Μπάιντεν», είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

Ο ναύαρχος Στέφενς στένεψε τα μάτια του. «Συνειδητοποιείτε, έτσι δεν είναι, ότι ούτε η JAG ούτε το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών αναγνωρίζουν αυτούς τους ανθρώπους ότι έχουν καμία εξουσία».

«Ναι, κύριε, το κάνω. Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τους πελάτες μου στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, που είναι η υπεράσπισή τους σχετικά με τα υποτιθέμενα εγκλήματά τους», απάντησε ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Απορρίπτουμε τη διπλωματική τους ασυλία. Είχαν επίσης κάποιο περίεργο, "στραβο" είδος ασυλίας που τους επέτρεπε να λάβουν πάνω από επτά δισεκατομμύρια δολάρια από το Υπουργείο Οικονομικών, που τους είχε στείλει η Janet Yellen;»

«Είναι αλήθεια, οι πελάτες μου έλαβαν αυτά τα κεφάλαια. Ωστόσο, δεν έχουν ιδέα γιατί η Yellen το εκανε. Κανείς δεν λέει ότι οι πελάτες μου είναι άγιοι. έτυχε να είναι οι τυχεροί δικαιούχοι των χρημάτων που τους ήρθαν και, λοιπόν, αποφάσισαν να τα κρατήσουν. Ως αλλοδαποί, δεν είχαν ώθηση να το αναφέρουν ή να τα επιστρέψουν», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Λοιπόν, αυτή είναι η υπεράσπισή τους ενάντια στις κατηγορίες για κατασκοπεία, εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών και παράνομη κατοχή περιουσίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ;»

«Δεν έχω τίποτα άλλο να προσφέρω, ναύαρχε Στέφενς, και είχα ενημερώσει τους πελάτες μου ότι αυτή η δίκη δεν θα αποφανθεί υπέρ τους», είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

«Είμαι βέβαιος ότι εκτιμούν την αντιδικία σας από ειδικούς», είπε ο ναύαρχος με ένα χαμογελο σαρκασμού. «Ζητάμε από την επιτροπή να εξετάσει τις κατηγορίες και να καταλήξει σε ετυμηγορία».

Ο επικεφαλής της επιτροπής, ένας Αντισυνταγματάρχης Πεζοναυτών, είπε ότι ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του χρειάστηκαν ούτε ένα λεπτό για να καταλήξουν σε μια ετυμηγορία. «Ναύαρχε Στέφενς, κύριε, βρίσκουμε ομόφωνα ένοχους αυτούς τους γκάνγκστερ για όλες τις κατηγορίες και ελπίζουμε να τους επιβληθεί θανατική ποινή».

 «Δεν θα εχετε καμία αντίρρηση από εμένα », είπε ο ναύαρχος Στέφενς.

Ο Γερμάκ και η Σβιρυντένκο είχε προγραμματίσει να απαγχονιστούν στις 9 Ιανουαρίου.

 

 


 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις