Η Nikki Haley τηλεφωνησε στο γραφειο του Στρατηγου Σμιθ προσπαθωντας να προσεγγισει τα Λευκα Καπελα

 

Ένας βαθμοφορος

στο γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ εξόργισε τη Νίκι Χέιλι την Πέμπτη, ρωτώντας: «Ποια ακριβώς είσαι;» όταν η υποψήφιος για την προεδρία τηλεφώνησε στο Camp Pendleton για να μιλήσει με τον στρατηγό, ειπε μια πηγή που γνωρίζει το περιστατικό .

Το επιτελείο του στρατηγού, φυσικά, γνωρίζει για τη Νίκι Χέιλι, αλλά έχει πάγιες εντολές να αποκρούσει οποιονδήποτε από τους κατώτερους αντιπάλους του Τραμπ θέλουν να προσεγγισουν τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς στην κοινότητα των Λευκών Καπέλων.

Η Haley ήταν ένας από τους πολλούς πολιτικούς υποψηφίους που επιδίωξαν ένα κοινό με τον στρατηγό Smith. Τον Αύγουστο, ο Vivek Ramaswamy, τον οποίο τα Λευκα Καπελα θεωρούν εργοστάσιο του Deep State, έστειλε email στον στρατηγό παρακαλώντας να έχει πρόσβαση στο συμβούλιο, αλλά το γραφείο του στρατηγού απέρριψε αμέσως το αίτημα. Στο email του, ένας αναιδής Ramaswamy είχε δηλώσει ότι είναι το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και παρακαλούσε τα Λευκα Καπελα να εγκαταλείψουν τον Τραμπ, αποκαλώντας τον πατριώτη πρόεδρο «κατεστραμμένο αγαθο», «χθεσινές ειδήσεις» και «υποχρέωση».

Η Χέιλι, επίσης, εξέφρασε έναν αέρα αλαζονικής εμπιστοσύνης ζητώντας ένα τετ-α-τετ με τον στρατηγό Σμιθ. Είχε παρει τηλεφωνο και ζήτησε από τον υπάλληλο με αλαζονικο υφος χωρις να πει καν ποια ειναι να «βάλει αμέσως στη γραμμή τον στρατηγό Σμιθ», στην οποία ο υπάλληλος, εγκάρδιος στην αρχή, απάντησε: «Ποιος να πω ότι τηλεφωνεί;» παρόλο που το όνομα και ο αριθμός της Haley φαινοταν στην οθόνη αναγνώρισης καλούντος.

«Είμαι η Νίκι Χέιλι», είπε αποφασιστικά.

«Νίκι ποια;» χλεύασε ο υπάλληλος.

«Nikki Haley, ο επόμενος αρχηγός σου. Δωσε μου αμεσως τον στρατηγό Σμιθ», είπε η Χέιλι.

«Παρακαλώ μεινετε σε αναμονη για τον στρατηγό Σμιθ», είπε ο υπάλληλος, αφήνοντας τη Χέιλι, σε αναμονή για 20 λεπτά προτού επιστρέψει στην κλήση και την ενημερώσει ότι ο στρατηγός Σμιθ έτρωγε μεσημεριανό και δεν ήθελε ενοχλητικές κλήσεις που ενοχλούσαν το γεύμα του. .

«Είμαι η Nikki Haley», επανέλαβε η Haley, «και θα αναφέρω την αυθάδειά σου σε έναν διοικητή. Θα φροντίσω να υποβιβαστείς και να απολυθείς άτιμα».

«Συγγνώμη, αλλά ποια ακριβως εισαι;» είπε ο υπάλληλος γελωντας, προτρέποντας τη Χέιλι να αποσυνδέσει την κλήση.

Ο στρατηγός Smith, είπε η πηγή μας, έτρωγε στο γραφείο του και άκουγε την κλήση στο μεγάφωνο, και αργότερα επαίνεσε τη δημιουργική φαντασια του υπαλληλου απεναντι σ ενα ατομο που τα Λευκα Καπελα έχουν χαρακτηρίσει μια επικίνδυνη, απερίσκεπτη, νεοσυντηρητικη της οποίας οι πολιτικές φιλοδοξίες δεν βρίσκονται στο Makeing America Great Και πάλι, αλλά στη διαιώνιση παγκόσμιων συγκρούσεων που θα χρεοκοπουσαν περαιτέρω τις ΗΠΑ και θα έβαζαν άσκοπα τους στρατιώτες των ΗΠΑ σε κίνδυνο. Θεωρούν επίσης τη Χάλεϊ ως ένα σκουλήκι της Wall Street της εταιριας Αμερικής.

Ο δεσμός της Haley με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της BlackRock, Λάρι Φινκ, θεωρείται ως κόκκινη σημαία στην ηγεσία στα Λευκα Καπελα.Η BlackRock είναι μια αμερικανική πολυεθνική επενδυτική εταιρεία με περιουσιακά στοιχεία άνω των εννέα τρισεκατομμυρίων δολαρίων και έχει ιστορικό μόχλευσης οικονομικής ισχύος για να επιβάλει αριστερές ατζέντες. Η Haley έχει επίσης φλερτάρει τους επικεφαλής της JPMorgan Chase και της Goldman Sachs.

«Δεν είναι τυχαίο ότι η Χέιλι πέφτει στα γόνατά της σε ικεσία για αυτούς τους δωρητές της Wall Street. είναι εχθροί του Προέδρου Τραμπ. Η Wall Street και οι μεγαλοι οργανισμοι μισούν τον Τραμπ», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, τα Λευκα Καπελα φέρεται να έχουν δει εσωτερικά έγγραφα εκστρατείας στα οποία η Haley λέει ότι, ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα χρηματοδοτεί επ' αόριστον τον Volodymyr Zelenskyy ενώ αναπτύσσει μια πρόταση είτε να εκδιώξει τον Πούτιν από το αξίωμα είτε να τον πείσει να «παραιτηθεί από τον θρόνο του».

«Η Haley είναι οπορτουνιστής, όχι πατριώτης», είπε η πηγή μας. «Πώς μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά μια υποψήφια που χρησιμοποιεί το χρώμα του δέρματός της για να παρενοχλήσει τους Μαύρους και Καστανούς και στη συνέχεια φορά σκόπιμα καλλυντικά που φωτίζουν το δέρμα ή τα λευκαίνει όταν μιλά στο κοινό ».

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας τι θα έκαναν τα Λευκα Καπελα αν η Haley ξεπερνούσε τον Πρόεδρο Τραμπ στις προκριματικές εκλογές.

«Μόνο στην σφαιρα της φαντασίας θα μπορούσε να συμβεί αυτό», είπε.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ειδες "αδειασμα" στον Τραμπ που εκανε ο Πενς;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΕΑ ΑΝΩΘΕΝ....

    ΣΤΙΣ 31/12 ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ ΤΩΝ ΕΤΟΡΘΑΝΣ =ΨΗΛΟΙ ΓΚΡΊΖΟΙ ΩΡΊΩΝΑ ΣΤΟ ΒΙΕΡΑ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΉΝΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΌ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΝΑΒΛΉΘΗΚΕ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΕΝΙΜ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΊΘΕΣΗ ΈΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΊΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 1/1/2024 ,Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WELCOMING ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ.
    Ή ΙΑΠΩΝΊΑ ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΌΤΑΤΟ ΣΕΙΣΜΌ ΓΙΑΤΙ ΦΕΎΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΉ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΩΣ SLAVE STATE ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2ου ΠΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΧΙΡΟΧΙΤΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΨΕΥΔΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΙΝΤΖΟ ΑΜΠΕ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ=ΡΟΚΦΈΛΕΡ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΙΑΠΩΝΊΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΊ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ,ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΤΗΚΕ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΉΣ, Ο ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ,ΤΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΞ,ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ Ο ΧΑΒΙΕ ΜΙΛΛΕΥ,ΚΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΟΣΜΟΝ MADE BY KHAZARIAN MAFIA,ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ =MILEIKOWSKY ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΝΟΜΆΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ.

    ΤΟ ΝΕΟ;
    Ο ΧΑΒΙΈΡ ΜΙΛΛΕΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠ'ΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ:ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΈΤΡΕΠΑΝ ΚΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΗΔΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΤΟ ΜΑΡΌΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ ΓΕΝΙΚΆ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΗΣ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΎ.

    ΞΙΔΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΈΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΕΡΓΕΊ ΑΠΛΆ ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ, ΑΘΟΡΥΒΑ,ΟΜΟΡΦΑ,ΗΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΣΟΦΆ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΡΈΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΌΣ. ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΝ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ.
    ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΆΝΑΤΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ:ΟΙ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΑΣΠΊΔΑ.

    ΜΙΑ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ:ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΆΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΟ ΚΑΚΟ,ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΑΤΖΕΝΤΑ ΩΣ ΛΥΣΗ.
    ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ.
    ΟΙ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ...

    "ΕΓΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΩ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΠΙΑ ΦΎΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΌΣΔΕΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ,Η ΓΗ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ".

    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΆΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ:ΑΓΑΠΗ,ΣΥΜΠΌΝΙΑ, ΦΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΝΏΤΑΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΟΣ.
    ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΖΗΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ .
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΜΟΊΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΌΠΩΣ ΜΕΣΩ TV ,NA ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΚΑΚΙ ΜΕΝ,ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ ΔΕ....

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΏΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα από τα καλλίτερα ανέκδοτα της χρονιάς!
    Η όψις της φαίνεται να ταιρειάζει, ως αναπληρώτρια της Πελόσι.
    Όσο για τον Λάρι Φινκ της μαύρης πέτρας (BlackRock).....Mαύρης τρύπας θα ήταν πιό αρμοστό......ήταν ένας, ο Μασκ ο δεύτερος, από τα επίσημα πρόσωπα που ήρθαν σ' επαφή με τον σαυρομάτη της Κίνας, όταν ο τελευταίος βρέθηκε στην Καλιφόρνια τελευταία για να συναντηθεί με τον "Πρόεδρο" (εδώ το άλλο ανέκδοτο) της US Incorporated.
    Oι δε λαοί κυρίως της λευκής Φυλής δέρνονται στην καταιγίδα που εξαπέλυσαν τα μισάνθρωπα τέρατα των ιερατείων, συλλέγοντας στατιστικά στοιχεία από τα συντρίμμια της Γενοκτονίας, καθώς οι πιό πολλοί συνεχίζουν ακόμη να αναζητούν σωτήρες από το καλάθι των εργολάβων που καρπώθηκαν από τους εμπόρους του θανάτου.
    Κι όλα αυτά,, μπροστά στα μάτια μας, ενώ όλοι οι ενορχηστρωτές ανενόχλητοι συνεχίζουν τρομάρα τους! να αντείνουν τις απεγνωσμένες προσπάθειές τους να ολοκληρώσουν το "Θεικό" σχέδιο όπως πολλοί το αποκαλούν, ανεξαρτήτου κόστους.
    Εδώ τα ευχαριστήρια από τους αιμοδιψείς, προς τις χριστιανικές στρατιές οι οποίες υποστηρίζουν τον αγώνα του "πολιτισμού εναντίον του Βαρβαρισμού".........Μακάρι να ταν κι αυτό ανέκδοτο.

    https://ugetube.com/watch/the-only-christians-that-are-supporting-israel-are-the-ones-that-are-getting-paid-of_4LmCRxxlQ8U756G.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά και σε σένα Ρίτα. Ωραίο το σχόλιο σου, ειδικά οι τελευταίες παραγραφοι. Προσωπικα δεν πιστεύω σε Γκρίζους κλπ ούτε σε βοήθεια από το διάστημα. Εάν κάτι υπάρχει, αυτό είναι σιγουρα στρατιές δαιμόνων που κάποιοι μέσα από τελετές και με τις ίδιες τις πράξεις τους,τους επικαλούνται και τους προσκαλουν για βοήθεια τους. Όμως υπάρχει από την άλλη το φως του δημιουργού των πάντων. Κατά κει μεριά κατά την γνώμη μου θα'πρεπε να κάνουμε αυτή την στροφή των 180° και να ζητήσουμε βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις