Η JAG συλλαμβάνει τρεις «τρομοκράτες» του ΠΟΥ

 

Η συνταγματιστική παράταξη

του στρατού των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα συνέλαβε τρεις αξιωματούχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας -εκτός από τον Δρ. Chikwe Ihekweazu- που βρίσκονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συζητήσουν τη σημασία των «εντολών σε μια ελεύθερη κοινωνία» με μέλη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ανέφεραν πηγές από την JAG και το γραφείο του στρατηγού Smith.

Όπως αναφέρθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον Δρ. Ihekweazu έξω από ένα ξενοδοχείο Annapolis, Maryland. Ο Ihekweazu είχε θυσιάσει τον εορτασμό της εορταστικής περιόδου με την οικογένειά του στη Γερμανία και αντ' αυτού ταξίδεψε στον Ατλαντικό Ωκεανό για ένα κρυφό ραντεβού με την Ομάδα Ταχείας Αντίδρασης του CDC. Οι άγρυπνοι ερευνητές και μάτια και αυτιά στη Διοίκηση του Στρατού των ΗΠΑ εξασφάλισαν ότι ο Ihekweazu δεν παρευρέθηκε ποτέ στην παράνομη συγκέντρωση. Αντί να δει τους εγκληματίες του, είδε τα κλειστά όρια ενός κελλιού GITMO, όπου περιμένει ένα στρατιωτικό δικαστήριο που του αξίζει.

Ο Ihekweazu, όπως αποδεικνύεται, ήταν ένας από τους τέσσερις αξιωματούχους του ΠΟΥ που εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη Δεκεμβρίου. Οι άλλοι ήταν ο Δρ Jarbas Barbosa, Περιφερειακός Διευθυντής για την Αμερική. Δρ Samira Asma, Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Δεδομένα, Αναλύσεις και Παράδοση. και ο Δρ. Kacper Chlebak, Ειδικός Απεσταλμένος για τις Επιχειρήσεις της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτοί, όπως ο Ihekweazu, είχαν σχεδιάσει να συναντήσουν τους αμερικανούς συν-συνωμότες τους μετά τα Χριστούγεννα στην Annapolis του Maryland.

Από τα τέσσερα συνολικά, μόνο ο Ihekweazu έφτασε σε ξενοδοχείο πριν τον συλλάβουν τα Λευκα Καπελα. Αντίθετα, οι Barbosa, Asma και Chlebak, που είχαν έρθει στις ΗΠΑ με πτήσεις από διαφορετικά σημεία προέλευσης, πιάστηκαν και συνελήφθησαν λίγο μετά την αναχώρησή τους από τον τερματικό σταθμό αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου Dulles.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα να συλλάβουν τον Chlebak, ο οποίος είχε συντάξει μια «ακαδημαϊκή εργασία» σχετικά με τη σημασία της επιβολής εντολών και του περιορισμού της μετακίνησης πληθυσμών που απολάμβαναν πάρα πολλές ελευθερίες. Το έγγραφό του, που υποτίθεται ότι επικυρώθηκε από τον γραμματέα του HHS, Alex Azar, έθεσε μια νέα ιδέα: οι Αμερικανοί, ειδικότερα, ήταν διανοητικά και συναισθηματικά ανίκανοι να αποφασίσουν μόνοι τους ποια επιστημονικά και ιατρικά κριτήρια απαιτούσαν περιοριστικές εντολές. Ο Chlebak, πολωνός πολίτης, έγραψε ότι οι άνθρωποι που ακούν τους Τζο Ρόγκαν και τον Ντόναλντ Τραμπ και επαναφέρουν τα λόγια τους για την «ψεύτικη επιστήμη» έθεσαν σε κίνδυνο τον πολιτισμό. Η επαγγελματική άποψη του Chlebak ήταν ότι οι αρνητές του COVID-19 και των εμβολίων περιορίζονται, ώστε να μην μπορούν να διαδίδουν παραπληροφόρηση κατά τη διάρκεια παγκόσμιων κρίσεων. Επιπλέον, διατύπωσε την ιδέα ότι οι αμερικανικές ελευθερίες, όπως κωδικοποιούνται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, θα πρέπει να περιοριστούν για να διατηρηθεί η «τάξη των πραγμάτων», που περιγράφεται ως ένας κόσμος ενωμένος πίσω από καθιερωμένα ιατρικά πρωτόκολλα.

«Μόνο οι Αμερικανοί αμφισβήτησαν τις εντολές εμβολίων και κοινωνικής απόστασης. Οι βορειοαμερικανοί γείτονές τους στον Καναδά κατάλαβαν ότι χρειάζονταν εντολές για τη διαφύλαξη ζωών, ακόμα κι αν κανείς δεν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ή δεν ήταν άρρωστος με Sars-Cov2. Μια άλλη ευκαιρία παρουσιάστηκε, και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε: Οι ίδιοι οι άνθρωποι που επαναστάτησαν ενάντια στις εντολές έχουν πλέον καταναλωθεί τόσο πολύ με την καταπολέμηση του «ξυπνήματος», που μπορούμε να ρίξουμε εντολές κάτω από τη βουλωμένη μύτη τους και δεν θα το καταλάβουν μέχρι να είναι πολύ αργά », είχε γράψει ο Chlebak.

Όταν η JAG έλαβε με κάποιο τρόπο το δρομολόγιο του Chlebak, βεβαιώθηκε ότι οι ερευνητές ήταν στο αεροδρόμιο έτοιμοι να τον ακολουθήσουν. Ο Chlebak είχε ανακτήσει μία μόνο βαλίτσα από το καρουζέλ αποσκευών πριν βγει από το τερματικό και παρει ένα UBER. Οι ερευνητές ακολούθησαν το UBER στο κέντρο της DC και βορειοανατολικά κατά μήκος του Interstate 95 προς την περιοχή της Βαλτιμόρης, αποκόπτοντάς το κοντά σε μια στάση ανάπαυσης στο Savage του Μέριλαντ. Ο Chleblak καθηλωθηκε στο όχημα, ενώ ο πανικόβλητος οδηγός κάθισε σιωπηλά στο αυτοκίνητο με τα δύο χέρια να σφίγγουν το τιμόνι.

Ο Chleblak τράβηξε ένα πιστόλι από το σακάκι του και πυροβόλησε τρεις πυροβολισμούς στους ερευνητές, αλλά οι σφαίρες δε βρηκαν στοχο και αντίθετα εφυγαν στον αέρα ή χτύπησαν τα οχήματά τους. Ένας ερευνητής τον πυροβόλησε μ ένα Taser και ο Chlebak έπεσε στα γόνατα και έριξε το πιστόλι του.

Το πώς ο Chlebak επιβιβάστηκε σε μια πτήση ενώ κουβαλούσε ένα όπλο είτε σε χειραποσκευή είναι άγνωστο. ακόμα κι αν το πιστόλι είχε αποθηκευτεί σε παραδοτέες αποσκευές, δεν είχε την ευκαιρία να το ανακτήσει.

Η πηγή μας είπε ότι ο Chlebak τέθηκε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης JAG.

Πρόσθεσε ότι οι ερευνητές έκαναν ένεση στον τρομαγμένο οδηγό UBER με ένα φάρμακο που προκαλεί ύπνο και προκαλεί βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης.

«Ο αποδέκτης της ένεσης θα ξυπνήσει με μια ασαφή, άπιαστη ανάμνηση που μοιάζει περισσότερο με όνειρο παρά με κάτι που πραγματικά συνέβη. Δεν είμαι εξοικειωμένος με τη φαρμακοκινητική, οπότε δεν μπορώ να περιγράψω πώς λειτουργεί».

Καθώς τα νέα για αυτό το φάρμακο απώλειας μνήμης είναι νέα για εμας, έχουμε κάνει έρευνες με στρατιωτικούς και πολιτικούς φαρμακοποιούς και χημικούς για να συγκεντρώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για να τις μοιραστούμε, τις οποίες θα έχουμε μόλις έχουμε ουσιαστικά δεδομένα.

 Οι συλλήψεις των Μπαρμπόσα και Άσμα ήταν χωρίς επεισοδια. Οι ανακριτές τους είχαν απομονώσει και τους συνέλαβαν χωρίς να ρίξουν μια γροθιά ή να πυροβολήσουν με όπλο.

Και οι τρεις έχουν χαρακτηριστεί ξένοι τρομοκράτες και θα διωχθούν σε πλήρη έκταση του στρατιωτικού νόμου.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Χαιρετίζουμε τις συλλήψεις της JAG των τεσσάρων πρακτόρων της παρανόμου Εγκληματικής Οργάνωσης (ΠΟΥ), αλλά κείνος ο ξακουστός γραμματέας του HHS, Alex Azar που υπέγραψε την "επιστημονική μελέτη" του πολωνου Chlebak πως και γιατί δεν τους έκανε παρέα στα κελιά, μου είναι λιγάκι ενοχλητικό.
    Το άλλο που είναι και αστείο, από πού κι ως πού ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται αρνητής του COVID-19 και των εμβολίων;
    Είναι ένα εύλογο ερώτημα που μόνο ένας πολωνός επιστήμονας με τα "ιατρικά" πρωκτόκολλά του μπορεί ν' απαντήσει, αλλά τέτοιες ερωτήσεις δεν θα του απευθυνθούν γιατί εδώ έχει και τον Τζο Ρόγκαν για συνήγορο.
    Θα χει όμως τον ελεύθερο χρόνο για να εκτέθεί και στον αληθινό κόσμο των πρωκτοκόλλων τους........

    https://ugetube.com/watch/3yr-ago-the-uk-msm-lies-the-jewish-covid-hoax-using-the-eyes-and-ears-of-the-state-to-pull-it-off_KjKsIYxXAICbj5H.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις